M&S Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 CZEść Futrzaku :):) Trzymam kciuki za szybkie wyleczenie oczka A. Quote
halgre Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 Witanko ... Dindek z kolei nie uciekał przed zakraplaniem oczków, ale tak silnie zamknął oczy, że nie sposób było zakroplić :evil_lol: Musiałam mu na siłę rozwierać te oczy - aby była jakaś szparka i szybko wpuścić krople. I tak 5. x dziennie przez tydzień :p Quote
NATKA Posted February 15, 2010 Author Posted February 15, 2010 [quote name='Vlk']Natka a to nie jest przypadkiem gabinet wet. koło klubu bilardowego? Bodajże Falcon się ten klub nazywa ;) Kiedyś tam byłam z moim poprzednim psem parę razy... całkiem dobre wrażenie. Były chyba dwie wetki wtedy (jedna bardzo młodziutka). Obie sympatyczne ale ta mniej młoda była jakaś taka... bardziej znająca się na rzeczy ;) za dużo niestety nie pamięam, bo to dawno było... wiem ino, że na gospodarczą szłam spod sądu pieszo... bo mi się nie chciało busem ;) A psiak po wizycie dostał wędzone ucho, które raczył zakopać wracając do domu... :D Wyśle Ci na pw co to za lecznica ;) [quote name='Maks i Spark']CZEść Futrzaku :):) Trzymam kciuki za szybkie wyleczenie oczka A. Dziękujemy :loveu::loveu::loveu: Super że już jesteście Futrzaczki wilczkowe bo się strasznie za Wami stęskniłam :lol: [quote name='halgre']Witanko ... Dindek z kolei nie uciekał przed zakraplaniem oczków, ale tak silnie zamknął oczy, że nie sposób było zakroplić :evil_lol: Musiałam mu na siłę rozwierać te oczy - aby była jakaś szparka i szybko wpuścić krople. I tak 5. x dziennie przez tydzień :p Dinuś też miał podobny problem z oczkiem??? Wiesz my to oczko kropimy od 15 stycznia dzień w dzień, po kilka razy dziennie. Bo najpierw zabieg na powiece, potem usuwanie szwów, a teraz leczenie rogówki :shake: także ja się dziwię, że mnie ten mój Futrzak ze złości jeszcze nie pożarł :razz: DZISIAJ BYLIŚMY NA KONTROLI BADANIA WYKAZAŁY ZNACZĄ POPRAWĘ HURA HURA HURA ( i odpukać w niemalowane co by nie zapeszyć) .... a tak to biedne chore oczko wygląda ... tu oczko troszkę zielonkawe bo po teście - ta zielona plamka to zakres urazu, który jest dużo mniejszy niż na początku (tydzień temu ta zmiana zachodziła na prawie całą źrenicę) Quote
NATKA Posted February 15, 2010 Author Posted February 15, 2010 Nio :grins::grins::grins: oby oby, bo już dosyć się mój Futrzaczek przez to oczko wycierpiał. Quote
halgre Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 [quote name='NATKA'] Dinuś też miał podobny problem z oczkiem??? Wiesz my to oczko kropimy od 15 stycznia dzień w dzień, po kilka razy dziennie. Bo najpierw zabieg na powiece, potem usuwanie szwów, a teraz leczenie rogówki :shake: także ja się dziwię, że mnie ten mój Futrzak ze złości jeszcze nie pożarł :razz: DZISIAJ BYLIŚMY NA KONTROLI BADANIA WYKAZAŁY ZNACZĄ POPRAWĘ HURA HURA HURA ( i odpukać w niemalowane co by nie zapeszyć)[B] [B]Dindek miał ostatnio ropne zapalenie spojówek, dlatego trzeba było kroplić :diabloti: A jak miał 8. miesięcy to miał operację oczu na grudkowe zapalenie 3.ciej powieki :p Świetnie, że jest poprawa z oczkiem ! Cieszę się razem z tobą :multi::multi::multi: Quote
NATKA Posted February 15, 2010 Author Posted February 15, 2010 [quote name='halgre']Dindek miał ostatnio ropne zapalenie spojówek, dlatego trzeba było kroplić :diabloti: A jak miał 8. miesięcy to miał operację oczu na grudkowe zapalenie 3.ciej powieki :p Świetnie, że jest poprawa z oczkiem ! Cieszę się razem z tobą :multi::multi::multi: To też bidulka swoje się na cierpiał - ale jak już jest oki to dobrze :lol: Ja też się bardzo ciesze, że widać poprawę, chociaż zdaje sobie sprawę z tego, że psiak nie odzyska 100% sprawności i już zawsze będzie gorzej widział na to oczko :roll: Quote
halgre Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 [quote name='NATKA']To też bidulka swoje się na cierpiał - ale jak już jest oki to dobrze :lol: Ja też się bardzo ciesze, że widać poprawę, chociaż zdaje sobie sprawę z tego, że psiak nie odzyska 100% sprawności i już zawsze będzie gorzej widział na to oczko :roll: No a jak miał niecałe 2. lata to okazało się, że ma niewydolność trzustki. Do końca życia. Specjalna dieta i tabletki też do końca życia. A jak był kastrowany to zaś miał komplikacje - wszystko mu spuchło, zapalenie i chodziliśmy na zastrzyki - w końcu goiło się to miesiąc ! I to by było chyba wszystko już :evil_lol::evil_lol: Quote
Vlk Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 ale nie będzie to chyba duży ubytek widzenia? Cieszymy się, że poprawa! Trzymajcie tak dalej :) Quote
NATKA Posted February 15, 2010 Author Posted February 15, 2010 [quote name='halgre']No a jak miał niecałe 2. lata to okazało się, że ma niewydolność trzustki. Do końca życia. Specjalna dieta i tabletki też do końca życia. A jak był kastrowany to zaś miał komplikacje - wszystko mu spuchło, zapalenie i chodziliśmy na zastrzyki - w końcu goiło się to miesiąc ! I to by było chyba wszystko już :evil_lol::evil_lol: Łomatko to Ty z Dinkiem taki sam pechozol masz jak ja z Areskiem :evil_lol: Dzielne te nasze psiaki nie ma co dyskutować ;) [quote name='Vlk']ale nie będzie to chyba duży ubytek widzenia? Cieszymy się, że poprawa! Trzymajcie tak dalej :) Nie wiem jak duży będzie ubytek to wszystko zależy od tego jak się to wygoi ale na pewno nie będzie to oczko sprawne w 100% ... Quote
wiki4 Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 Witamy się i życzymy milusiego wieczorka ;) A jak Wam Walentego minęły ? :lol: Quote
NATKA Posted February 15, 2010 Author Posted February 15, 2010 Cześć :multi: a dziękuje całkiem miło w Walentego było ;) Quote
Shirai - Koki Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 Super wiadomosc ciesze sie strasznie, ze Futrzakowi juz jest lepiej !!!! Ale nadal slemy duzo zdrowka !!!! Trzymajcie sie !!! Quote
Nikita89 Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 oczko nie wyglada krytycznie! ciesze sie bardzo ze poprawa nastepuje i mocno kciuki trzymam :) Quote
*anusia&ajlu* Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 Jakie wiadomosci, szkoda ze dopiero teraz czytam:/ Super wreszcie poprawa, Ares zdrowiej nam szybciutko :loveu: Quote
Asiaczek Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 Ciesze się z poprawy. Powolutku, powolutku... Pzdr. Quote
taxelina Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 Ktos cierpi na brak czasu? Bo na swoja galerie u nas nie zaglada :( Quote
NATKA Posted February 16, 2010 Author Posted February 16, 2010 [quote name='Shirai - Koki']Super wiadomosc ciesze sie strasznie, ze Futrzakowi juz jest lepiej !!!! Ale nadal slemy duzo zdrowka !!!! Trzymajcie sie !!! O tak zdrówko jak najbardziej potrzebne :lol: [quote name='Nikita89']oczko nie wyglada krytycznie! ciesze sie bardzo ze poprawa nastepuje i mocno kciuki trzymam :) To prawda stan oczka jest dużo lepszy na szczęście :smile: [quote name='*anusia&ajlu*']Jakie wiadomosci, szkoda ze dopiero teraz czytam:/ Super wreszcie poprawa, Ares zdrowiej nam szybciutko :loveu: Aresek stara się jak może żeby wyzdrowieć :loveu: [quote name='halgre']Witamy się Cześć Słońce :grins::grins::grins: [quote name='Asiaczek']Ciesze się z poprawy. Powolutku, powolutku... Pzdr. Powolutku, powolutku aż do całkowitego zagojenia ;) [quote name='Maks i Spark']Cześć Kudłaczu :) A. Dzień Doberek Wilczki Kochane :loveu::loveu::loveu: [FONT=Comic Sans MS]PO KONTROLNY RELAKSIK - czyli przeganianie stresa :lol!:[/FONT] Quote
NATKA Posted February 16, 2010 Author Posted February 16, 2010 [FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS]c. d. relaksiku[/FONT][/FONT] Quote
NATKA Posted February 16, 2010 Author Posted February 16, 2010 deer_1987 napisał(a):Ktos cierpi na brak czasu? Bo na swoja galerie u nas nie zaglada :( Widzisz mi brakuje czasu nawet na tą galerię :shake: tyle się niefajnych rzeczy wydarzyło - jak wszystko wróci do normy to postaram się odkurzyć moją galerię u Ciebie :lol: A swoją drogą miło że wpadłaś z odwiedzinkami :loveu: Quote
M&S Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 ..pychaaa :) http://img31.imageshack.us/img31/8566/dscf1699v.jpg A. Quote
Vlk Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 oczko nie wygląda tak źle, więc jeśli będzie jakiś ubytek to na pewno niewielki; uszy do góry :) no i oczywiście zdrówka dalej życzę ;D Quote
łamAga Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 http://img98.imageshack.us/img98/4752/dscf1697g.jpg ale się znęcamy nad kosteczką :evil_lol: oczko wygląda coraz lepiej ;) Quote
Recommended Posts