Jump to content
Dogomania

Futrzak Smolinosek i przyjaciele ;-)

Recommended Posts

• Replies 3.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Cześć!
Cały czas, niezmiennie życzę szybkiego powrotu do zdrowia :)
Możesz się wkurzać na recepcjonistkę, bo poważnie traktujący swoją pracę usługodawca - nie ważne czy wet czy szewc -ma obowiązek powiadomić umówionych już klientów, że coś wypadło i musi przełożyć wizytę, jedyne usprawiedliwienie to brak nr telefonu.

Posted

halgre napisał(a):
Też życzę, żeby oczko pieska wyzdrowiało ! Z całego serca !

http://www.paczekdlaciebie.pl/189929

Smacznego !

[FONT=Comic Sans MS]DZIĘKUJĘ ZA PRZEPYSZNEGO PĄCZUSIA[/FONT] :lol::lol::lol:

Nikita89 napisał(a):
Będzie dobrze! Dużo zdrówka! Może to tak wolniej idzie bo zima zimą, wtedy się każdemu odechciewa wszystkiego i może tak źle psinka reaguje... Trzymam kciuki za poprawę :)

Ajć oby było dobrze ...

bianka19 napisał(a):
Ja też bym się wkurzyła na twoim miejscu. Bo też miałam kiedyś coś takiego , jak ty. Tylko , że mojego Cezara ugryzł bardzo mocno w kark owczarek niemeicki :( ale naszczęście jest już wszystko okej :)
Życzymy w dalszym ciągu zdrówka :D

Shirai - Koki napisał(a):
Natka nie martw sie, ale juz tak jest ze nieszczecia chodza parami i mnie tez sie tak dzieje, jak juz sie wali to wszystko i wszytko wtedy jest pod gorke, waze ze z oczkiem lepiej...caluski dla dzielnego chlopaka !!!!

Najgorsze jest to, że człowiek prawie na rzęsach chodzi żeby psiaka wyleczyć, a tu takie akcje się dzieją ... ach szkoda słów :shake:

Vlk napisał(a):
też bym chyba musiała coś na uspokojenie brać w sytuacji takiej, jak Twoja Natko... ale skoro mu lepiej na to oczko, to super :) może po prostu zajmij się mizianiem, spacerowaniem i podziwiwaniem ślicznego śniegu (w końcu więcej dopadało i zakryło żółty i brązowy śnieg ;) ) coby się w międzyczasie nie zamartwiać. A to w weekend nie ma tego weta? Oni chyba mają czynne na okrągło tam?

Może masz racje z tym żeby tak sobie do głowy całej tej sytuacji nie dobierać. W końcu tym razem poprawę widać :)

Vlk ja teraz na tych badaniach byłam w takiej małej lecznicy w Sosnowcu - tam nie ma dyżuru na okrągło ale wetka na prawdę wydaje się być konkretna, w końcu leki które zleciła przyniosły poprawę więc może już teraz będzie z górki :razz:

Cavy napisał(a):
Witamy. :hand:

Cavy napisał(a):
Witamy i trzymamy kciuki za Futrzaka ;)

bianka19 napisał(a):
Cześć piątkowo! ;)

halgre napisał(a):
Witamy ...

[FONT=Comic Sans MS]Witanko dziewczyny[/FONT] :multi::multi::multi:

QQk napisał(a):
Cześć!
Cały czas, niezmiennie życzę szybkiego powrotu do zdrowia :)
Możesz się wkurzać na recepcjonistkę, bo poważnie traktujący swoją pracę usługodawca - nie ważne czy wet czy szewc -ma obowiązek powiadomić umówionych już klientów, że coś wypadło i musi przełożyć wizytę, jedyne usprawiedliwienie to brak nr telefonu.

Dzięki za zdrówkowe życzonka :loveu:

Wiesz ja tam z Aresem byłam pierwszy raz i faktycznie babeczka w recepcji nie spisała telefonu :roll:

ja już nie wiem co o tym myśleć ...

Ogólnie jeśli chodzi o weterynarza, do którego teraz trafiliśmy to zrobił, a raczej zrobiła na mnie pozytywne wrażenie. Wszystko było dokładnie omówione, wytłumaczone, psiak miał bardzo dokładnie zbadane oczko i co najważniejsze zalecone leki skutkują - powoli bo powali ale jest z dnia na dzień maluteńka poprawa.

Posted

[FONT=Comic Sans MS]WSPOMINKOWO - jeszcze jesień ale już prawie zima ...

My oba dwa[/FONT]
:grins:

[FONT=Comic Sans MS]Jak będę grzecznie szedł przy nodze to na pewno dostanę smaczka[/FONT] ;)

Posted

QQk napisał(a):

Faktycznie :evil_lol:

bianka19 napisał(a):
Ślicznie razem wyglądacie :D ;)

Dziękujemy :loveu:

Asiaczek napisał(a):
Cierpliwości do tego Waszego pecha. I trzymam kciuki za oko Futrzaka:)

Pzdr.

Dziękuje Asiaczku, kciuki bardzo u nas potrzebne a cierpliwość tym bardziej :lol:

bloody napisał(a):
hej po raz pierwszy!, piękny taki włochaty..
wymiziaj go odemnie

Witamy Nowego Gościa witamy i serdecznie ponownie zapraszamy :loveu:

Futro wymiziane, a swoją drogą Ty w avartarku też masz niezłego misiaka-futrzaka :p

Doginka napisał(a):
Jak ja już tęsknię za zielenią:loveu: Mam juz dosyc sniegu:lol:
Fajne te jesienne foteczki:lol:

Ja tęsknię za słoneczkiem :-)

Tengusia napisał(a):
jak to milo widziec chodnik po ktorym sie idzie :diabloti: ja juz zapomnialam jak chodniki wygladaja :mdleje: a dzis znow sypie snieg .... :mdleje:

Sypie i to jak by się wciekło jak poszłam z Futrzatym na spacer popołudniowy to taka śnieżyca była że po 10 minatach jak bałwanki oba wyglądaliśmy, a śniegiem tak zacinało że oczu otworzyć się nie dało :shake:

Angi napisał(a):
Też po raz pierwszy ;))
śliczny piesio !
Oczywiście będziemy wpadać ;-)

Ooo i znowu Nowy Gość oj jak miło, serdecznie witamy w Futrzakowym Świecie i oczywiście zapraszamy ponownie jak często tylko macie ochotę :loveu:

halgre napisał(a):
Witam

Hejka :hand::hand::hand:

*anusia&ajlu* napisał(a):
fajny park macie :)
jak Futro sie czuje :loveu:

Fajny, fajnu - Futrzaty bardzo lubi tam na spacerki jeździć :lol:

Co do zdrówka to na razie jak na moje obserwacje jest oki, rewelacji co prawda nie ma - nie doznaliśmy cudownego uzdrowienia ale wygląda na to, że pieroństwo się goi, mozolnie bo mozolnie ale się goi :roll:

Posted

no oczko nie ma jak za szybko się goić, taka to materia dziwaczna ;) ale skoro widać poprawę... to bardzo dobrze. Byłaś już na kontroli? Coś mi się obiło o... oczy, ze jakaś kontrola po 3 dniach ma być ;) i jak wypadła? A gdzie u tej wetki byłaś? Ja słyszałam o jednej wetce na jagiellońskiej same superlatywy ale tam ich kilka przyjmuje a ja nie pamiętam nazwiska tej najlepszej...

Posted

[quote name='Asiaczek']OK, godzimy się na wolne ozdrawianie... Aby do końca i skutecznie:)

Pzdr.

Też się na takie coś godzę :lol:;)

[quote name='halgre']Witam walentynkowo

Witanko :loveu::loveu::loveu:

[quote name='Vlk']no oczko nie ma jak za szybko się goić, taka to materia dziwaczna ;) ale skoro widać poprawę... to bardzo dobrze. Byłaś już na kontroli? Coś mi się obiło o... oczy, ze jakaś kontrola po 3 dniach ma być ;) i jak wypadła? A gdzie u tej wetki byłaś? Ja słyszałam o jednej wetce na jagiellońskiej same superlatywy ale tam ich kilka przyjmuje a ja nie pamiętam nazwiska tej najlepszej...

Tak miała być ale znowu "epidemia urlopów" wystąpiła także jutro mamy jechać na kontrolę :cool3:

A wetka na Gospodarczej...

[quote name='bianka19']Hej ;)
Super , że się goi :lol:
Mam nadzieję , że będzie tak dalej :cool3:
I zdrówka życzę :loveu:

Dziękuję ja też mam nadzieje, że już będzie dobrze :lol:

[quote name='zuzolandia']

buziak walentynkowy ;-)

Dziękuję Kochaniutka :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

[quote name='Shirai - Koki']Wspominkowo sympatycznie ..Natka dobrze..ze pod prad nie szliscie he he he :evil_lol::evil_lol:
http://img515.imageshack.us/img515/9531/dscf9228.jpg

A jak oczko Areska ?? Pozdrawiam

Hi hi ano nawet się udało zgodnie z kierunkiem chociaż i tak nie do końca zgodnie z przepisami bo poginałam ścieżką rowerową :evil_lol:

A co z oczkiem to dowiemy się jutro, bo jedziemy na kontrolę i mam nadzieję że już epidemia nieplanowanych uporów się skończyła wśród weterynarzy :razz:

[FONT=Comic Sans MS]A tak się bidula chowa przede mną jak oczko trzeba zakropić [/FONT]:roll:

[FONT=Comic Sans MS]A jak już się oczko zakropi to można spokojnie podrzemać :p

[FONT=Arial][/FONT][/FONT]

Posted

Natka a to nie jest przypadkiem gabinet wet. koło klubu bilardowego? Bodajże Falcon się ten klub nazywa ;) Kiedyś tam byłam z moim poprzednim psem parę razy... całkiem dobre wrażenie. Były chyba dwie wetki wtedy (jedna bardzo młodziutka). Obie sympatyczne ale ta mniej młoda była jakaś taka... bardziej znająca się na rzeczy ;) za dużo niestety nie pamięam, bo to dawno było... wiem ino, że na gospodarczą szłam spod sądu pieszo... bo mi się nie chciało busem ;) A psiak po wizycie dostał wędzone ucho, które raczył zakopać wracając do domu... :D