Jump to content
Dogomania

Futrzak Smolinosek i przyjaciele ;-)

Recommended Posts

• Replies 3.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Nikita89']Życzę powrotu do zdrówka psiaczkom :) Na pewno będzie wszystko dobrze, musi być!

Piękne zimowe fotki, ciemny piesek na takim śniegu wygląda świetnie ^^

Dziękujemy też liczymy na to, że wszystko się zagoi ...

Super, że Ci się foteczki podobają :lol:

[quote name='bety']Tu jest cudny

http://img62.imageshack.us/img62/3458/dscf0963.jpg

Dużo zdrówka dla obu ciapulków. :)

Pzdr

Zdrówka nigdy za dużo ;)

[quote name='Doginka']Oczko się goi, będzie dobrze;-)
Ale jedno jest pewne - Futrzak nie zmarznie w swoim futrze:loveu:

O tak futrzysko to on teraz ma strasznie gęste ale i tak pieronek na łóżko wchodzi spać albo przytula się do kaloryfera ...

[quote name='halgre']Witam się

Witanko :multi:

[quote name='Izabela124.']http://img59.imageshack.us/img59/7991/dscf1357.jpg nie ma to jak wylegiwanie się w śniegu

No i duuuuużo zdrówka życzę

Trzeba skórę od czasu do czasu schłodzić

[quote name='bianka19']Siemanko futrzaczki :loveu:
Wróciliśmy nareszcie ! :multi:
Cześć! super, że jesteście Ceziki

[quote name='Asiaczek']Duzo zdrówka dla futrzaka, trzymam kciuki za gojenie się oka.

Pzdr.

Trzymaj Asiaczku kciuki trzymaj, bo to gojenie mozolnie idzie ale przynajmniej gorzej nie jest ...

[quote name='wiki4']http://img59.imageshack.us/img59/7991/dscf1357.jpg
Jaka puchata kuleczka :loveu:
:loveu:

[quote name='QQk']Hej Futrzaki! Jak Ares?

Hejka,
Ares w miarę dobrze ale rewelacji niestety nie ma ...

[quote name='Vlk']http://img300.imageshack.us/img300/7247/dscf1445.jpg hyhyhy ale fajne :) To zdjęcie po drugiej narkozie? Czy jeszcze przed? Oj z tymi oczami to zawsze są problemy... no niestety, taki narząd już... jak coś się sypnie to potem lubi się sypać dalej.
Zdrówka dla piesków i dla Ciebie :)
Jak tam ręce pogryzione? Już chyba mają się dobrze? A jak sprawa drania-właściciela?
Zdjęcie jest zrobione po zdjęciu szwów.
Po drugiej narkozie nie było chętnych w lecznicy co by nam psa oddać tak rządził, że już na chodniku przed lecznicą było go słychać :diabloti:
Z okiem fakt ciężka sprawa niestety :-(
A z tym sypaniem się też niestety dużo prawdy jest.
Beagle kilka dni temu miał usuwanego ziarniniaka, dzisiaj mój bracik jechał z nim do lecznicy, bo szew puścił.

Z rękami dobrze, wiadomo blizny są i kurcze chyba jakiś zrost mi się na lewej ręce zrobił, bo w miejscu wbicia kła zrobiła się taka gulka fuj brrr - mam nadzieje że to zejdzie.
A co z właścicielem psa klilera nie wiem - sprawa jeszcze się nie odbyła. Dzisiaj jedynie pani z sanepidu do mnie dzwoniła i mnie poinformowała, że huski zakończył obserwacje i wynik jest negatywny - czyli nie jest wścieknięty - będę żyć i on też :evil_lol:
[quote name='bianka19']Dzieńdoberek ;)
Dobry Wieczorek

Fajny banerek masz

Posted

To się trochę poużalam ...

Poszłyśmy z przyjaciółką na piffko i się pochorowałam, łoooj joj brzusio strasznie bolał - pewnie kara za to, że na jednym piffku się skończyło :evil_lol:

Ale to nie koniec, jak mówi przysłowie "na pochyłe drzewo wszystkie kozy skaczą", bo na drugi dzień dopadło mnie grypsko - gratis od bracika, którego już drugi tydzień trzyma :cool3: tak więc gardło boli, głowa boli, kaszel męczy, o katarze nie wspomnę - nos mi chce odpaść, oczy pieką także tv i komp poszły w odstawkę :angryy:

Oko u Aresa goi się tak, że albo ja ślepa i nie zauważam postępów albo to się tak masakrycznie powoli regeneruje. Dobrze że chociaż gorzej nie jest :shake:
Dzisiaj psisko miało mieć kontrole ale nie będzie miało bo wetka tyż się pochorowała i do 12 nie ma kto mi psa zbadać :-(:-(:-(

A na dobicie dogomania tak się rwie i szybko działa, że mam nerwice skrajną :mad:

[FONT=Comic Sans MS]JĘZORKOWO[/FONT]

Posted

Ojojoj teraz to chyba jakieś wurusy panują , mnie też tak siekło z dnia na dzień że takiego bólu gardła jeszcze nigdy nie mialam , trzymalo mnie 4 dni , nie szlo jesc pic nawet sliny przełykac aż w końcu trzeba było się wybrac do lekarza i dopiero teraz antybiotyki pomogly a do tego wszystkiego to trzeba chodzic do pracy bo wiecie jak to teraz jest ciezko , więc doskonale Cie rozumiem co do tego przeziebienia i trzymam kciuki za szybkie wyzdrowienie !!!!;)

Futrzak jak zawsze piękny :loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='NATKA']
Z rękami dobrze, wiadomo blizny są i kurcze chyba jakiś zrost mi się na lewej ręce zrobił, bo w miejscu wbicia kła zrobiła się taka gulka fuj brrr - mam nadzieje że to zejdzie.
A co z właścicielem psa klilera nie wiem - sprawa jeszcze się nie odbyła. Dzisiaj jedynie pani z sanepidu do mnie dzwoniła i mnie poinformowała, że huski zakończył obserwacje i wynik jest negatywny - czyli nie jest wścieknięty - będę żyć i on też :evil_lol:
[/QUOTE]

a stosujesz te maści na blizny? Zgłoś się po odszkodowanie... jeśli blizna by miała ograniczać ruchomość to można całkiem nieźle wyciągnąć ;)

A pan mądry zapłacił za Twoje leczenie? Maści, opatrunki itp? Bo powinien. I może jeszcze coś ale nie mam pewności ;) I co najmniej grzywna... od wymiaru sprawiedliwości.

Posted

a jeśli zdjęcie po zdjęciu szwów to psinek bardzo dumnie się prezentuje :) Nic po nim nie widać. Czekamy na informacje o poprawie (no bo inaczej być nie może ;) ).

Posted

http://img688.imageshack.us/img688/526/dscf1430i.jpg

sie zajął produkcją wlasnych sopelków ;-) hihih

oj oj...to Ci sie porobiło...wracaj szybciutko do zdrówka..
ja tez dzisiaj caly dzien przespałam bom cosik słaba ...przed chwila wstałam ...dobrze ze te moje futra takie wyrozumiałe i dały mi dzisiaj spokój ...były na toalecie z Tz ...2 razy wiec jeszcze tylko za jakas godzinke musze z nimi wyjsc a tak to sobie spia ze mna ...

buziam mocniusio;-)

Posted

[quote name='QQk']Oblizywaczus wilczus szpiczastus ;)[/QUOTE]

Śnieżek był mniamuśny :lol::lol::lol:

[quote name='dOgLoV']Ojojoj teraz to chyba jakieś wurusy panują , mnie też tak siekło z dnia na dzień że takiego bólu gardła jeszcze nigdy nie mialam , trzymalo mnie 4 dni , nie szlo jesc pic nawet sliny przełykac aż w końcu trzeba było się wybrac do lekarza i dopiero teraz antybiotyki pomogly a do tego wszystkiego to trzeba chodzic do pracy bo wiecie jak to teraz jest ciezko , więc doskonale Cie rozumiem co do tego przeziebienia i trzymam kciuki za szybkie wyzdrowienie !!!!;)

Futrzak jak zawsze piękny :loveu::loveu::loveu::loveu:[/QUOTE]
Mnie to francowate choróbsko dalej trzyma ale został już tylko kaszel i trochę kataru, także powoli grypsko przeganiam :p

[quote name='Darianna']ahh, niefajnie u Was futrzakowi... Ja póki co zdrowa,ale u mnie to na wiosnę choróbska wyłażą, więc wszystko przede mną... Duuuuużo zdrowia życzę :)[/QUOTE]
Ja teraz i tak ma luz z grypą - raz w roku zaatakuje i po sprawie, a wcześniej (w czasach liceum) to wszystkie możliwe chyba wirusy przeziębieniowe zbierałam :razz:
Zresztą już powoli grypsko przeganiam, bardziej martwię się tym moim Futrzaczkiem :shake:

[quote name='Doginka']Byłam, widziałam, zachwycałam się oblizywaczem i teraz spokojnie mogę iść spać:hand:[/QUOTE]
:loveu::loveu::loveu:

[quote name='Vlk']a stosujesz te maści na blizny? Zgłoś się po odszkodowanie... jeśli blizna by miała ograniczać ruchomość to można całkiem nieźle wyciągnąć ;)

A pan mądry zapłacił za Twoje leczenie? Maści, opatrunki itp? Bo powinien. I może jeszcze coś ale nie mam pewności ;) I co najmniej grzywna... od wymiaru sprawiedliwości.[/QUOTE]
Narazie nie ma o czym mówić, bo jeszcze sprawa się nie obyła. A swoją drogą ile się czeka na rozprawę w wydziale grodzkim???

[quote name='Vlk']a jeśli zdjęcie po zdjęciu szwów to psinek bardzo dumnie się prezentuje :) Nic po nim nie widać. Czekamy na informacje o poprawie (no bo inaczej być nie może ;) ).[/QUOTE]

Dokładnie nic po nim nie było widać, dopiero na drugi dzień wieczorem zaczęła się masakra z oczkiem. Poprawy niestety nie ma, dalej psisko chodzi z przymkniętym oczkiem, widać że go to boli :placz:

Posted

Jęzorek ma zakręconomniamuśny... moja ni huhu tak nie potrafi,albo pańcia słaby wzrok ma i nie widzi...
A na oko Aresa...pamiętasz Natka...był taki balsam...Szostakowskiego...rewelacyjnie działa na trudno gojące się rany nawet oka...możesz śmiało smarować bez obawy,że psiakowi krzywdę zrobi...nawet jak rzęsy się skleją to pomaga naprawdę!!!

Posted

[quote name='halgre']Doberek ...

Dobry Wieczorek :multi::multi::multi:

[quote name='Izabela124.']Zdrówka życzę :)
Dziękuję, przyda się baaardzo duuuużo zdrówka :lol::lol::lol:

[quote name='wiki4']Witamy Smolinoska :loveu:

Witanko Lisiczki :loveu:

[quote name='zuzolandia']http://img688.imageshack.us/img688/526/dscf1430i.jpg

sie zajął produkcją wlasnych sopelków ;-) hihih

oj oj...to Ci sie porobiło...wracaj szybciutko do zdrówka..
ja tez dzisiaj caly dzien przespałam bom cosik słaba ...przed chwila wstałam ...dobrze ze te moje futra takie wyrozumiałe i dały mi dzisiaj spokój ...były na toalecie z Tz ...2 razy wiec jeszcze tylko za jakas godzinke musze z nimi wyjsc a tak to sobie spia ze mna ...

buziam mocniusio;-)

Faktycznie chyba teraz jakiś wzrost aktywności wirusów grypowych jest, bo parę moich znajomych też cuś się pochorowało :cool3:

Ares też wyrozumiały wyleguje się ze mną, nawet nie protestuje na krótkie spacerki, a niestety z jego oczkiem i moim samopoczuciem długie łazikowanie nie wchodzi w grę :shake:

[quote name='*anusia&ajlu*']hej Futrzaki, juz dzis lepiej :) ????

zdrowka:loveu:

Niestety u Areska bez zmian :placz:

[quote name='bianka19']E taaam , już stary;)
Śliczne fotkii :loveu:
Stary, hmmm to mnie tak długo nie było, że już taki stary ;) tak czy siak fajny :p

[quote name='Nikita89']oo dzieńdoberek, jakiego słodkiego jęzorka mamy :D

wszystko chore ojoj, Tobie więc też powrotu do zdrowia :) Ja niedawno też chora byłam :P

Serdecznie dziękujemy :lol: bo zdrówko teraz bardzo potrzebne szczególnie temu mojemu puchaczowi,bo ja to już prawie grypsko przegoniłam ale z psiakiem niestety bez zmian :placz: