Jump to content
Dogomania

Futrzak Smolinosek i przyjaciele ;-)

Recommended Posts

Posted

Ina dzielny i to bardzo, bo ja bynajmniej (chociaż Ares jest bardzo spokojny i bardzo mi ufa) to do dnia dzisiejszego nawet bym sobie nie wyobraziła zestawienia: pies-oko-nożyczki-przycinanie szwów pod powieką-zero usypiacza/uspokajacza.

• Replies 3.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='NATKA']Ina dzielny i to bardzo, bo ja bynajmniej (chociaż Ares jest bardzo spokojny i bardzo mi ufa) to do dnia dzisiejszego nawet bym sobie nie wyobraziła zestawienia: pies-oko-nożyczki-przycinanie szwów pod powieką-zero usypiacza/uspokajacza.
łłłłłłojeju! ukłony w Waszą stronę!dzielny psiak!!!
cmok w ten piękny portrecikowy nochal!):):)

Posted

Darianna napisał(a):
Fajowski leśny wilczasty futrzak :D

Dzięki :):):)

ames napisał(a):
łłłłłłojeju! ukłony w Waszą stronę!dzielny psiak!!!
cmok w ten piękny portrecikowy nochal!):):)

Ukłony to ja biję przed Aresikiem po dzisiejszym dniu - szok (oczywiście taki superaśnie pozytywny) do tej pory mam :loveu:

Nochalek wycałowany ;)

Posted

NATKA napisał(a):

Hej Kochaniutka jak miło, że wpadłaś z odwiedzinkami :loveu:

Lauferki mają się dobrze, zresztą sama zobacz (str. 151) ;)

Pozdrowionka cieplutkie

[FONT=Comic Sans MS][/FONT]

alez wyrosl chlopak i mimo to dalej jest sliczniasty choc jako szczeniorek byl taki rozkoszny :loveu:

Posted

Tengusia napisał(a):
alez wyrosl chlopak i mimo to dalej jest sliczniasty choc jako szczeniorek byl taki rozkoszny :loveu:

Tak to prawda psisko pełnym pyskiem ;) i wiesz co Tengusia on dla mnie to teraz jest bardziej rozkoszny, bo taki fajny pieścioszek się z niego robi :p

Posted

NATKA napisał(a):
Tak to prawda psisko pełnym pyskiem ;) i wiesz co Tengusia on dla mnie to teraz jest bardziej rozkoszny, bo taki fajny pieścioszek się z niego robi :p

moze na wiosne wybiore sie do was i poznam go osobiscie :grins: bo teraz to zdecydowanie zazimno dla mnie zeby takie wycieczki sobie robic :shake:

Posted

Tengusia napisał(a):
moze na wiosne wybiore sie do was i poznam go osobiscie :grins: bo teraz to zdecydowanie zazimno dla mnie zeby takie wycieczki sobie robic :shake:

Bardzo dobry pomysł :loveu::loveu::loveu:

Posted

ewelinabuck napisał(a):
o widze ze on tez w mrozik kolo kaloryferka:D:D:D:D

W końcu tak "mało" futerka ma, to doopka w domku marznie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ;)

Posted

[quote name='Nikita89']Z galerii do galerii i trafiłam na taakiego futrzaka :D Bardziej puchate te Szpice niż Samoyedki :) Aresik super chłopaczek pozdrawiam :)

Witamy serdecznie :lol: i dziękujemy za odwiedzinki :loveu:

[quote name='rwpb']Po takim męczącym agility w lesie nic dziwnego, że lgnie do ciepłego
Witamy Was

Jak miło, że nas Atosik z Panem odwiedzili :smile:

Szaleństwa leśne to jest to co tygryski lubią najbardziej na równi w wylegiwankiem ;)

[quote name='*anusia&ajlu*']http://img62.imageshack.us/img62/5328/dscf0949s.jpg

ale on jest dumny, nosi sie jak paw :iloveyou: futro ma imponujace!!!! tylko sie do niego przytulic...

Przytulania nigdy dosyć :p

Posted

[FONT=Comic Sans MS]Czas na Łaciatego Śpioszka - u mamy na kolankach najlepiej ;)[/FONT]

[FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS]
Pobudka :p[/FONT][/FONT]