QQk Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 Nieeeee, lepiej normalnie pozbierać, moja za cholerę by w czymś takim nie chciała iść, a po drugie niech coś źle założy to się zawartość po doopce rozmaże Quote
łamAga Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 uooooo matko co za wynalazek , Neron by w życiu tego sobie nie dał założyć a jak juz jakimś cudem by mi się udało go w to przyodziać to by sie nie ruszył z miejsca , pamietam jak po kastracji szwy go dotykały w nogi to od razu siadał i nie było spaceru .... Quote
NATKA Posted January 14, 2010 Author Posted January 14, 2010 Hejka Chińczyk potrafi co tu dużo mówić :evil_lol: Pomijając fakt, że wariata z psa nie zamierzam robić to jestem ciekawa ile musieli tego psiaka uczyć żeby chciał w tym chodzić, a już najbardziej mnie interesuje jak długo go przekonywali żeby skorzystał z tego wynalazku :hmmmm: Quote
Vlk Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 [quote name='NATKA'] [FONT=Comic Sans MS]NIESAMOWITA UPRZĄŻ DLA PSA[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]http://patrz.pl/filmy/niesamowita-uprzaz-dla-psa[/FONT] o rrrany, to jest aż niesmaczne. Tylko Japońce mogły coś takiego wymyślić, masakra :D Quote
Atrisko Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 Witanko... Natka a nie wzięłabyś tak parki na spacer...i do tego zbuntowany aparat...byłoby faaajnie.... A co do fimiku...ta uprząż to pikuś..."najciekawszy" jest schowek na kupeczki...i bieganie z takim smrodkiem na grzbiecie...przecież to sama radość i dla pana i dla psiaka...a potem małe tarzanko, talk żeby miejsce w schowku się zrobiło i od nowa.... :shake: jakoś wolę w foliowe woreczki zbierać... Quote
NATKA Posted January 14, 2010 Author Posted January 14, 2010 Vlk dokładnie aż niesmaczne i do tego to chyba ktoś kto szanuje swojego zwierzaka nie każe mu własnych qp na plecach nosić :angryy: Słów brata i znajomych nie mogę zbytnio przytoczyć bo bym musiałA regulamin złamać ale właściwie każdy podchodzi do tego według schematu ZDZIWIENIE - ZNIESMACZENIE :cool3: [quote name='Atrisko']Witanko... Natka a nie wzięłabyś tak parki na spacer...i do tego zbuntowany aparat...byłoby faaajnie.... Bardzo chętnie :loveu::loveu::loveu: tylko na razie wiesz jutro stresujący dzień i trzeba zobaczyć jak to moje futrzate będzie się czuło :roll: ps. też wolę tradycyjne sprzątanie ... Quote
Atrisko Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 Pamiętam, pamiętam i ściskać będziemy co trzeba.... Quote
Tekla64 Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 Witam no przyzwyczaic to idzie ino od szczeniora i chyba najwiekszy klopot bylby zzalatwianiem sie ale to cale szczescie nie nasze zmartwienie, bo zadne z nas nie zafunduje czegos takiego swemu psu. macie racje , nie po to pis sie wyproznia by potem z tym dalej latac , wedle mnie to juz totalna gupota. ja po swojej sforze i tak sprzatam bo zadna radocha miec to i na widoku i pod nogami a wierzta mi mam co robic hihihi czasemto mnie szlg trafia bo coponiektore wyjatkowo pomyslowe lub dowcipne sa w ukrywaniu prezentow albo poprostu zlosliwe. no i my tyz trzymamy , szybkiej poprawy i nastroju i checi do zycia zaraz po zyczymy Quote
NATKA Posted January 14, 2010 Author Posted January 14, 2010 A co do tej uprzęży jeszcze, to wiecie z czym mi się ten pies w to ubrany skojarzył - Z ODKURZACZEM też trzeba mu worki wymieniać - taki jakiś czarny humor mi się trafił :evil_lol: Dzięki dziewczyny za kciukaski :loveu: bo strasznie one potrzebne - stresior to coraz większy mi się udziela :shake: Quote
zuzolandia Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 No to kciukaski trzymamy i sztresa sie pozbywamy ;-) .. witaj złociutka ;-) Quote
NATKA Posted January 15, 2010 Author Posted January 15, 2010 [FONT=Comic Sans MS]Moje Szczęście Kudłate już po zabiegu i trzyma się dzielnie[/FONT] :multi::multi::multi: Quote
zuzolandia Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 [quote name='NATKA'][FONT=Comic Sans MS]Moje Szczęście Kudłate już po zabiegu i trzyma się dzielnie[/FONT] :multi::multi::multi: no to bardzoooooooooooo dobrzeeeeeeeeeeeeeeeee !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Asiaczek Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 ...i bardzo dobrze! Cieszymy się razem z Tobą! Pzdr. Quote
NATKA Posted January 15, 2010 Author Posted January 15, 2010 Dziewczyny jaka ja jestem szczęśliwa, że już po wszystkim :lol: Teraz tylko co by oczko dobrze się zagoiło i już będę w siódmym niebie :smile: A rekonwalescent ma się coraz lepiej na początek jeszcze w fazie "łapki z waty" wyprosił wgramolenie się na łóżeczko i tam odsypiał - nie ważne, że mu wymościłam superanckie posłanko na podłodze według zaleceń, co by krzywdy sobie nie zrobił;) a teraz jak już łapki pewniejsze to poszedł drzwi uszczelniać, czyli dochodzi do siebie :multi: Tylko z kołnierza to Futrzaczek nie jest zadowolony bo bidula o wszystko zahacza i nie wie o co chodzi - boi się po domu chodzić :roll: Quote
Asiaczek Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 Hahaha, z kołnierzem to rzeczywiście trudno poruszac się po domu. Moje psiaki tez obijały się o ściany... Ale po 1-2 dniach - juz powinno byc dobrze. Bo i nózki zaczną normalnie pracować, rytm dnia wróci do normy i na pewno będzie dobrze:) Pzdr. Quote
NATKA Posted January 15, 2010 Author Posted January 15, 2010 Na to liczę, że najgorsze dwa, trzy dni a potem z górki :) ps. chyba doopka pod drzwiami zmarzła bo już się dogrzewa na łóżku - tym razem o własnych siłach się wgramolił :loveu: Quote
Vlk Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 no, kciuki trzymałam i widać nie na darmo ;) jak już drzwi uszczelnia to hopsiup i dojdzie do siebie ;) A swoją drogą ciekawa jestem jakby się Yrsa z Smolinoskiem bawiła ;) a jak tam ręce? I jak dopadanie idioty nieodpowiedzialnego? Quote
NATKA Posted January 15, 2010 Author Posted January 15, 2010 Vlk napisał(a):no, kciuki trzymałam i widać nie na darmo ;) jak już drzwi uszczelnia to hopsiup i dojdzie do siebie ;) A swoją drogą ciekawa jestem jakby się Yrsa z Smolinoskiem bawiła ;) a jak tam ręce? I jak dopadanie idioty nieodpowiedzialnego? Zapewne by się ładnie bawili w spacerowanie, bo moje futrzate to ostatnimi czasy poważne się zrobiło :roll: chociaż kto wie może by go Yrsa rozruszała ;) Ręce już dobrze, a dwa dni temu policjant do mnie dzwonił z informacją, że dokumenty są już przekazane do sądu - zobaczymy co z tego wyniknie :???: Quote
Asiaczek Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 NATKA napisał(a): Ręce już dobrze, a dwa dni temu policjant do mnie dzwonił z informacją, że dokumenty są już przekazane do sądu - zobaczymy co z tego wyniknie :???: O, ladnie, że poinformowali o tym fakcie. Pzdr. Quote
NATKA Posted January 15, 2010 Author Posted January 15, 2010 Też uważam że to bardzo ładny gest Quote
Vlk Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 Yrsa ma 2.5 roku a to ona zazwyczaj jest stroną zachęcającą do zabawy ;) czasami ma dośc - wiadomo. Ale raczej jeśli pies zbyt brutalnie się bawi albo na nią napiera ;) ale świr z niej jest taki, że hoho... odmłodziła Tesię o dobrych parę lat ;) A policja chyba zazwyczaj informuje o takich rzeczach :) Trzymam kciuki za powodzenie sprawy, takie coś nie powinno ujść płazem... potem media krzyczą na temat psów morderców... a tymczasem to nieodpowiedzialni ludzie są potencjalnymi mordercami (na tej samej zasadzie, co kierowca po alkoholu wsiadający do auta też jest potencjalnym mordercą). Niedopilnowany i źle wychowany czy źle traktowany pies błąkający się, bo właścicielowi nie chce się dopilnować, to jest jak odbezpieczona broń :/ Quote
QQk Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 Bry! Dobrze, że już po i ok z Aresem. Niech się szybko regeneruje. [quote name='NATKA'] /ciach/ Dziewczyny jaka ja jestem szczęśliwa, że już po wszystkim znów mi płeć zmieniłaś ;) Quote
Asiaczek Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 Policja pewnie powinna poinformowac na piśmie. Ale telefon - to szybsze źródło infomarcji, prawda? Pzdr. Quote
Shirai - Koki Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 Biedulka Futrzaczek zyczymy zdrowka duzo zdrowka !!!! http://img63.imageshack.us/img63/6784/dscf0693n.jpg A ja Twoje zdrowko Natka ??? Quote
Recommended Posts