Jump to content
Dogomania

Futrzak Smolinosek i przyjaciele ;-)

Recommended Posts

Posted

Nieeeee, lepiej normalnie pozbierać, moja za cholerę by w czymś takim nie chciała iść, a po drugie niech coś źle założy to się zawartość po doopce rozmaże

• Replies 3.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

uooooo matko co za wynalazek , Neron by w życiu tego sobie nie dał założyć a jak juz jakimś cudem by mi się udało go w to przyodziać to by sie nie ruszył z miejsca , pamietam jak po kastracji szwy go dotykały w nogi to od razu siadał i nie było spaceru ....

Posted

Hejka

Chińczyk potrafi co tu dużo mówić :evil_lol:

Pomijając fakt, że wariata z psa nie zamierzam robić to jestem ciekawa ile musieli tego psiaka uczyć żeby chciał w tym chodzić, a już najbardziej mnie interesuje jak długo go przekonywali żeby skorzystał z tego wynalazku :hmmmm:

Posted

Witanko...
Natka a nie wzięłabyś tak parki na spacer...i do tego zbuntowany aparat...byłoby faaajnie....

A co do fimiku...ta uprząż to pikuś..."najciekawszy" jest schowek na kupeczki...i bieganie z takim smrodkiem na grzbiecie...przecież to sama radość i dla pana i dla psiaka...a potem małe tarzanko, talk żeby miejsce w schowku się zrobiło i od nowa.... :shake: jakoś wolę w foliowe woreczki zbierać...

Posted

Vlk dokładnie aż niesmaczne i do tego to chyba ktoś kto szanuje swojego zwierzaka nie każe mu własnych qp na plecach nosić :angryy:
Słów brata i znajomych nie mogę zbytnio przytoczyć bo bym musiałA regulamin złamać ale właściwie każdy podchodzi do tego według schematu ZDZIWIENIE - ZNIESMACZENIE :cool3:

[quote name='Atrisko']Witanko...
Natka a nie wzięłabyś tak parki na spacer...i do tego zbuntowany aparat...byłoby faaajnie....
Bardzo chętnie :loveu::loveu::loveu: tylko na razie wiesz jutro stresujący dzień i trzeba zobaczyć jak to moje futrzate będzie się czuło :roll:

ps. też wolę tradycyjne sprzątanie ...

Posted

Witam
no przyzwyczaic to idzie ino od szczeniora i chyba najwiekszy klopot bylby zzalatwianiem sie ale to cale szczescie nie nasze zmartwienie, bo zadne z nas nie zafunduje czegos takiego swemu psu.
macie racje , nie po to pis sie wyproznia by potem z tym dalej latac , wedle mnie to juz totalna gupota.
ja po swojej sforze i tak sprzatam bo zadna radocha miec to i na widoku i pod nogami a wierzta mi mam co robic hihihi czasemto mnie szlg trafia bo coponiektore wyjatkowo pomyslowe lub dowcipne sa w ukrywaniu prezentow albo poprostu zlosliwe.

no i my tyz trzymamy , szybkiej poprawy i nastroju i checi do zycia zaraz po zyczymy

Posted

A co do tej uprzęży jeszcze, to wiecie z czym mi się ten pies w to ubrany skojarzył - Z ODKURZACZEM też trzeba mu worki wymieniać - taki jakiś czarny humor mi się trafił :evil_lol:

Dzięki dziewczyny za kciukaski :loveu: bo strasznie one potrzebne - stresior to coraz większy mi się udziela :shake:

Posted

[quote name='NATKA'][FONT=Comic Sans MS]Moje Szczęście Kudłate już po zabiegu i trzyma się dzielnie[/FONT] :multi::multi::multi:

no to bardzoooooooooooo dobrzeeeeeeeeeeeeeeeee !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Posted

Dziewczyny jaka ja jestem szczęśliwa, że już po wszystkim :lol:
Teraz tylko co by oczko dobrze się zagoiło i już będę w siódmym niebie :smile:

A rekonwalescent ma się coraz lepiej na początek jeszcze w fazie "łapki z waty" wyprosił wgramolenie się na łóżeczko i tam odsypiał - nie ważne, że mu wymościłam superanckie posłanko na podłodze według zaleceń, co by krzywdy sobie nie zrobił;)

a teraz jak już łapki pewniejsze to poszedł drzwi uszczelniać, czyli dochodzi do siebie :multi:

Tylko z kołnierza to Futrzaczek nie jest zadowolony bo bidula o wszystko zahacza i nie wie o co chodzi - boi się po domu chodzić :roll:

Posted

Hahaha, z kołnierzem to rzeczywiście trudno poruszac się po domu. Moje psiaki tez obijały się o ściany... Ale po 1-2 dniach - juz powinno byc dobrze. Bo i nózki zaczną normalnie pracować, rytm dnia wróci do normy i na pewno będzie dobrze:)

Pzdr.

Posted

Na to liczę, że najgorsze dwa, trzy dni a potem z górki :)

ps. chyba doopka pod drzwiami zmarzła bo już się dogrzewa na łóżku - tym razem o własnych siłach się wgramolił :loveu:

Posted

no, kciuki trzymałam i widać nie na darmo ;) jak już drzwi uszczelnia to hopsiup i dojdzie do siebie ;)
A swoją drogą ciekawa jestem jakby się Yrsa z Smolinoskiem bawiła ;)

a jak tam ręce? I jak dopadanie idioty nieodpowiedzialnego?

Posted

Vlk napisał(a):
no, kciuki trzymałam i widać nie na darmo ;) jak już drzwi uszczelnia to hopsiup i dojdzie do siebie ;)
A swoją drogą ciekawa jestem jakby się Yrsa z Smolinoskiem bawiła ;)

a jak tam ręce? I jak dopadanie idioty nieodpowiedzialnego?

Zapewne by się ładnie bawili w spacerowanie, bo moje futrzate to ostatnimi czasy poważne się zrobiło :roll: chociaż kto wie może by go Yrsa rozruszała ;)

Ręce już dobrze, a dwa dni temu policjant do mnie dzwonił z informacją, że dokumenty są już przekazane do sądu - zobaczymy co z tego wyniknie :???:

Posted

NATKA napisał(a):

Ręce już dobrze, a dwa dni temu policjant do mnie dzwonił z informacją, że dokumenty są już przekazane do sądu - zobaczymy co z tego wyniknie :???:

O, ladnie, że poinformowali o tym fakcie.

Pzdr.

Posted

Yrsa ma 2.5 roku a to ona zazwyczaj jest stroną zachęcającą do zabawy ;) czasami ma dośc - wiadomo. Ale raczej jeśli pies zbyt brutalnie się bawi albo na nią napiera ;) ale świr z niej jest taki, że hoho... odmłodziła Tesię o dobrych parę lat ;)

A policja chyba zazwyczaj informuje o takich rzeczach :) Trzymam kciuki za powodzenie sprawy, takie coś nie powinno ujść płazem... potem media krzyczą na temat psów morderców... a tymczasem to nieodpowiedzialni ludzie są potencjalnymi mordercami (na tej samej zasadzie, co kierowca po alkoholu wsiadający do auta też jest potencjalnym mordercą). Niedopilnowany i źle wychowany czy źle traktowany pies błąkający się, bo właścicielowi nie chce się dopilnować, to jest jak odbezpieczona broń :/

Posted

Bry!
Dobrze, że już po i ok z Aresem. Niech się szybko regeneruje.

[quote name='NATKA']

/ciach/
Dziewczyny jaka ja jestem szczęśliwa, że już po wszystkim

znów mi płeć zmieniłaś ;)