QQk Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 Dobry! http://img341.imageshack.us/i/dscf0263x.jpg/ - znów Ares po kielichu ;) Quote
NATKA Posted December 28, 2009 Author Posted December 28, 2009 QQk napisał(a):Dobry! http://img341.imageshack.us/i/dscf0263x.jpg/ - znów Ares po kielichu ;) Trzeba sobie jakoś radzić ze stresem przedsylwestrowym :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
wiki4 Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 Przyszłyśmy się do Was też przywitać ;) :loveu: Quote
wiki4 Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 NATKA napisał(a):Trzeba sobie jakoś radzić ze stresem przedsylwestrowym :evil_lol::evil_lol::evil_lol: No wiesz, tak własnego psa :evil_lol: Quote
NATKA Posted December 28, 2009 Author Posted December 28, 2009 wiki4 napisał(a):Przyszłyśmy się do Was też przywitać ;) :loveu: Witanko :multi::loveu: wiki4 napisał(a):No wiesz, tak własnego psa :evil_lol: No wiesz ale on tak sam :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
wiki4 Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 NATKA napisał(a): No wiesz ale on tak sam :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Raczej wątpię, że sam :diabloti: Pańcia pewnie towarzyszyła :cool3: :eviltong: Quote
NATKA Posted December 28, 2009 Author Posted December 28, 2009 wiki4 napisał(a):Przyszłyśmy się do Was też przywitać ;) :loveu: No dobra wydało się :eviltong:;) po rosołku mamy banie to pewnie przez tą ilość pyłwających oków :diabloti: Quote
wiki4 Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 NATKA napisał(a):No dobra wydało się :eviltong:;) po rosołku mamy banie to pewnie przez tą ilość pyłwających oków :diabloti: Agent Wiki, ujawniam szarą prawdę :evil_lol: Przyznaj się ile ich było i jakie zwierze poświęciło swoje gałki? No chyba, ze to byli ludzie.... :diabloti: Quote
NATKA Posted December 28, 2009 Author Posted December 28, 2009 Jeden zawzięty kogut :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
M&S Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 Cześć!!!! wprawdzie już po Świętach, ale dla Was mamy nieustające dobre życzenia :):) A. Quote
wiki4 Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 [quote name='NATKA']Jeden zawzięty kogut :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/QUOTE] Biedne kogucisko :diabloti: Witamy się :multi: Quote
NATKA Posted December 29, 2009 Author Posted December 29, 2009 [quote name='Maks i Spark']Cześć!!!! [URL="http://www.glitter-graphics.com"][IMG]http://dl4.glitter-graphics.net/pub/700/700994oifrxbcvjg.gif[/IMG][/URL] wprawdzie już po Świętach, ale dla Was mamy nieustające dobre życzenia :):) A.[/QUOTE] Cześć, super że już jesteście i dziękuje za życzonka :loveu::loveu::loveu: [quote name='wiki4']Biedne kogucisko :diabloti: Witamy się :multi:[/QUOTE] Hejka :grins::grins::grins: [quote name='Izabela124.']Również się witam[/QUOTE] Cześć :hand: Quote
Cavy Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 Witajcie :hand: Na nowe zdjęcia futrzaka czekamy. :loveu: Quote
NATKA Posted December 29, 2009 Author Posted December 29, 2009 [quote name='Cavy']Witajcie :hand: Na nowe zdjęcia futrzaka czekamy. :loveu:[/QUOTE] Witajcie, witajcie :multi: Fotki będą niestety malutko, bo ciężko mi teraz robić zdjęcia - Ares boi się wystrzałów z petard, a u mnie na osiedlu dzieciory sobie poligon zrobiły także spacery to jeden wielki stres :placz::placz::placz::placz: więc trudno wtedy o robieniu fotek myśleć :shake: ps. parę fotek na 125 str ;) Quote
ames Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 oj,skądś znam te lęk przed petardami...mój duży panicznie się ich boi... ale na szczęście za niedługo mam nadzieję będzie spokój więc i nowy Aresik się pojawi:) pozdrawiam!!! i jaki śliczniasty portretowy:cool1: Quote
NATKA Posted December 29, 2009 Author Posted December 29, 2009 [quote name='ames']oj,skądś znam te lęk przed petardami...mój duży panicznie się ich boi... ale na szczęście za niedługo mam nadzieję będzie spokój więc i nowy Aresik się pojawi:) pozdrawiam!!![/QUOTE] Kurcze biorąc pod uwagę, że mi te moje 30 kilo z groszami ciężko utrzymać na smyczy jak wpadnie w panikę to proszę powiedz mi jak ty sobie radzisz ze swoim futrzakiem bo on dużo większy od mojego :cool3: Ja też liczę, że szybko nadejdzie spokój, chociaż u mnie to tak jeszcze do połowy stycznia huczeć będą :angryy: Quote
NATKA Posted December 29, 2009 Author Posted December 29, 2009 A jak się ma psiaka, który się ich boi to dopiero jazda się zaczyna, zbieram futrzaka i jadę z nim na "Rybaczówkę" może tam będzie troszkę spokoju i psiak zaliczy normalny spacer :smile: Quote
wiki4 Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 [quote name='NATKA']A jak się ma psiaka, który się ich boi to dopiero jazda się zaczyna, zbieram futrzaka i jadę z nim na "Rybaczówkę" może tam będzie troszkę spokoju i psiak zaliczy normalny spacer :smile:[/QUOTE] Zobaczymy jak Lisa zniesie sylwka, na razie na każdy wystrzał drze ryja :evil_lol: Quote
łamAga Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 [quote name='wiki4']Zobaczymy jak Lisa zniesie sylwka, na razie na każdy wystrzał drze ryja :evil_lol:[/QUOTE] Hehehehe jeju co to za słownictwo :evil_lol: Quote
Shirai - Koki Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 [quote name='wiki4']Zobaczymy jak Lisa zniesie sylwka, na razie na każdy wystrzał drze ryja :evil_lol:[/QUOTE] Tutaj dzieciaki strzelaja od 1,5 miesiaca, wiec na szczescie Shirai ma to gleboko w dupince :diabloti: Quote
wiki4 Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 [quote name='dOgLoV']Hehehehe jeju co to za słownictwo :evil_lol:[/QUOTE] Przepraszam, otwiera szlachetny pysk, pokazuje białe uzębienie i wydaje dźwięki podobne do tych ''grrr, chow, chow''. Po czym elegancko podbiega do drzwi, macając je miękkimi poduszeczkami, mieszczącymi się u dolnej podstawy jej, jakże pięknie zbudowanych, łapek :diabloti: Pasuje? :eviltong: Quote
Recommended Posts