Jump to content
Dogomania

Futrzak Smolinosek i przyjaciele ;-)

Recommended Posts

• Replies 3.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

wiki4 napisał(a):
Przyszłyśmy się do Was też przywitać ;) :loveu:

Witanko :multi::loveu:
wiki4 napisał(a):
No wiesz, tak własnego psa :evil_lol:

No wiesz ale on tak sam :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

NATKA napisał(a):

No wiesz ale on tak sam :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Raczej wątpię, że sam :diabloti: Pańcia pewnie towarzyszyła :cool3: :eviltong:

Posted

wiki4 napisał(a):
Przyszłyśmy się do Was też przywitać ;) :loveu:

No dobra wydało się :eviltong:;) po rosołku mamy banie to pewnie przez tą ilość pyłwających oków :diabloti:

Posted

NATKA napisał(a):
No dobra wydało się :eviltong:;) po rosołku mamy banie to pewnie przez tą ilość pyłwających oków :diabloti:

Agent Wiki, ujawniam szarą prawdę :evil_lol: Przyznaj się ile ich było i jakie zwierze poświęciło swoje gałki? No chyba, ze to byli ludzie.... :diabloti:

Posted

[quote name='Maks i Spark']Cześć!!!!

[URL="http://www.glitter-graphics.com"][IMG]http://dl4.glitter-graphics.net/pub/700/700994oifrxbcvjg.gif[/IMG][/URL]

wprawdzie już po Świętach, ale dla Was mamy nieustające dobre życzenia :):)

A.[/QUOTE]

Cześć, super że już jesteście i dziękuje za życzonka :loveu::loveu::loveu:

[quote name='wiki4']Biedne kogucisko :diabloti:

Witamy się :multi:[/QUOTE]

Hejka :grins::grins::grins:

[quote name='Izabela124.']Również się witam[/QUOTE]

Cześć :hand:

Posted

[quote name='Cavy']Witajcie :hand:
Na nowe zdjęcia futrzaka czekamy. :loveu:[/QUOTE]
Witajcie, witajcie :multi:

Fotki będą niestety malutko, bo ciężko mi teraz robić zdjęcia - Ares boi się wystrzałów z petard, a u mnie na osiedlu dzieciory sobie poligon zrobiły także spacery to jeden wielki stres :placz::placz::placz::placz: więc trudno wtedy o robieniu fotek myśleć :shake:

ps. parę fotek na 125 str ;)

Posted

oj,skądś znam te lęk przed petardami...mój duży panicznie się ich boi...
ale na szczęście za niedługo mam nadzieję będzie spokój więc i nowy Aresik się pojawi:)
pozdrawiam!!!

i jaki śliczniasty portretowy:cool1:

Posted

[quote name='ames']oj,skądś znam te lęk przed petardami...mój duży panicznie się ich boi...
ale na szczęście za niedługo mam nadzieję będzie spokój więc i nowy Aresik się pojawi:)
pozdrawiam!!![/QUOTE]
Kurcze biorąc pod uwagę, że mi te moje 30 kilo z groszami ciężko utrzymać na smyczy jak wpadnie w panikę to proszę powiedz mi jak ty sobie radzisz ze swoim futrzakiem bo on dużo większy od mojego :cool3:

Ja też liczę, że szybko nadejdzie spokój, chociaż u mnie to tak jeszcze do połowy stycznia huczeć będą :angryy:

Posted

A jak się ma psiaka, który się ich boi to dopiero jazda się zaczyna, zbieram futrzaka i jadę z nim na "Rybaczówkę" może tam będzie troszkę spokoju i psiak zaliczy normalny spacer :smile:

Posted

[quote name='NATKA']A jak się ma psiaka, który się ich boi to dopiero jazda się zaczyna, zbieram futrzaka i jadę z nim na "Rybaczówkę" może tam będzie troszkę spokoju i psiak zaliczy normalny spacer :smile:[/QUOTE]

Zobaczymy jak Lisa zniesie sylwka, na razie na każdy wystrzał drze ryja :evil_lol:

Posted

[quote name='dOgLoV']Hehehehe jeju co to za słownictwo :evil_lol:[/QUOTE]

Przepraszam, otwiera szlachetny pysk, pokazuje białe uzębienie i wydaje dźwięki podobne do tych ''grrr, chow, chow''. Po czym elegancko podbiega do drzwi, macając je miękkimi poduszeczkami, mieszczącymi się u dolnej podstawy jej, jakże pięknie zbudowanych, łapek :diabloti: Pasuje? :eviltong: