Jump to content
Dogomania

Futrzak Smolinosek i przyjaciele ;-)

Recommended Posts

• Replies 3.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='QQk']Bry!
http://img12.imageshack.us/i/futrzaczek.png/ - wyskubali go, sadyści ;)
Eeee tam od razu sadyści, lekko się człowiek popastwił nad futerkiem pieska i od razu sadysta :evil_lol:

[quote name='*anusia&ajlu*']hejjjj
ale masz cudnego futrzaka!!! teraz bym chciala takiego cieplego psiaka bo zimnooo!!

czym go wyczesujesz?

sliczny :iloveyou:

pozdrawiam!!!!!!
Dziękujemy :loveu:
A do czesania tradycyjnie szczotka i grzebień ;)

[quote name='Izabela124.']http://img231.imageshack.us/img231/4407/dscf9999.jpg ha ha ale super minkę zrobił

O tak, minki to on umie robić :p ;)

[quote name='Shirai - Koki']Ale mine walna Futrzak, chyba on Natka czyta co ty o nim wypisujesz na dogo :diabloti:
http://img138.imageshack.us/i/dscf5793.jpg/
Duma go rozpiera przecież pańcia w samych superlatywach o swoim piesku pisze :diabloti:
Chociaż nie wiem dlaczego ostatnio jak tylko się dosiądę do komputera to małpiszon jeden na biurko chce wchodzić - chyba mu się dogomania spodobała :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[FONT=Comic Sans MS]Dzisiaj psisko wyciągnęło mnie na spacerek op 6.30 :crazyeye: - normalnie dopiero o 9 się zbiera :p i sobie urządziliśmy spacerek przy -16 stopniach, bosko było :evil_lol: to tej pory odmarzam, a Ares tylko łypie ślepkami i marudzi bo na taki mrozik to on mógłby i 10 razy dziennie na spacerek chodzić :diabloti:[/FONT]

Posted

[quote name='NATKA']

[FONT=Comic Sans MS]Dzisiaj psisko wyciągnęło mnie na spacerek op 6.30 :crazyeye: - normalnie dopiero o 9 się zbiera :p i sobie urządziliśmy spacerek przy -16 stopniach, bosko było :evil_lol: to tej pory odmarzam, a Ares tylko łypie ślepkami i marudzi bo na taki mrozik to on mógłby i 10 razy dziennie na spacerek chodzić :diabloti:[/FONT]

My też dziś byliśmy dość rano, bo o 7, i fakt - upału nie było :p Dino i Ares chyba sobie powinni razem wychodzić na spacerki i urządzać zimowe szaleństwa, bo widzę, że im obydwu to tylko śnieg w głowie :evil_lol:

Posted

ladybird napisał(a):
My też dziś byliśmy dość rano, bo o 7, i fakt - upału nie było :p Dino i Ares chyba sobie powinni razem wychodzić na spacerki i urządzać zimowe szaleństwa, bo widzę, że im obydwu to tylko śnieg w głowie :evil_lol:

Hi hi hi śniegomaniaki dwa ;););) mój coraz głośniej domaga się spaceru, a ja jak patrze na temperaturę to już taka chętna na spacer nie jestem :evil_lol:

Posted

NATKA napisał(a):
Dzisiaj psisko wyciągnęło mnie na spacerek op 6.30 :crazyeye: - normalnie dopiero o 9 się zbiera :p i sobie urządziliśmy spacerek przy -16 stopniach, bosko było :evil_lol: to tej pory odmarzam, a Ares tylko łypie ślepkami i marudzi bo na taki mrozik to on mógłby i 10 razy dziennie na spacerek chodzić :diabloti

no to ja nie wiem co ty jeszcze w domu robisz, zamiast zadawalac sliczne psisko ;):diabloti: wiesz jaki bylby zadowolony z 10spacerkow:evil_lol:
ja narazie siedze w domu bo rano siostre wygnalam z Ajlu, narazie probuje opanowac kota bo lata po parapecie i wchodzi na yuke:diabloti: ale zaraz na 2spacerek a w domu nikogo zeby wyszedl:p

Posted

*anusia&ajlu* napisał(a):
no to ja nie wiem co ty jeszcze w domu robisz, zamiast zadawalac sliczne psisko ;):diabloti: wiesz jaki bylby zadowolony z 10spacerkow:evil_lol:
ja narazie siedze w domu bo rano siostre wygnalam z Ajlu, narazie probuje opanowac kota bo lata po parapecie i wchodzi na yuke:diabloti: ale zaraz na 2spacerek a w domu nikogo zeby wyszedl:p

Pognałam na mrozikowego popołudniowego spacerka i tak sobie łazikowaliśmy 1,5 godziny przy 12 stopniowym mrozie - futro zadowolone, a ja nawet jakieś marne foty strzeliłam :evil_lol::evil_lol::evil_lol: i wcale mi paluchy u rąk się nie odmroziły :diabloti:

Kocurki fajne są, ten co się nim niedawno opiekowałam tyż wariatus straszny - latał po całym mieszkaniu jak by mu kto dopalacza zaaplikował, a podobno koty po kastracji są spokojniejsze :evil_lol::evil_lol::evil_lol::diabloti:
a co najfajniejsze to ja mam psa antyapotrowego ale ten kot to był lepszy od retrievera, ile razy by mu się nie rzuciło pluszowego szczura to za każdym razem przynosił :grins::grins::grins:

Posted

[quote name='NATKA']Pognałam na mrozikowego popołudniowego spacerka i tak sobie łazikowaliśmy 1,5 godziny przy 12 stopniowym mrozie - futro zadowolone, a ja nawet jakieś marne foty strzeliłam :evil_lol::evil_lol::evil_lol: i wcale mi paluchy u rąk się nie odmroziły :diabloti:

Kocurki fajne są, ten co się nim niedawno opiekowałam tyż wariatus straszny - latał po całym mieszkaniu jak by mu kto dopalacza zaaplikował, a podobno koty po kastracji są spokojniejsze :evil_lol::evil_lol::evil_lol::diabloti:
a co najfajniejsze to ja mam psa antyapotrowego ale ten kot to był lepszy od retrievera, ile razy by mu się nie rzuciło pluszowego szczura to za każdym razem przynosił :grins::grins::grins:

to u mnie o aport jest bitwa, musze kota wynosic z pokoju, jak juz faze zlapie bo rzuca sie na Ajlu i pozniej mlyn albo bawia sie w berka gryzionego:diabloti:

no i gdzie te fotki? chcemy zobaczyc zimowego futrzaka:loveu:

Posted

Właśnie próbuje wstawić fotki i 4 raz z rzędu dogo mnie wywaliło :angryy::angryy::angryy: próbuje ostatni raz jak się nie uda to fotek nie będzie :shake:

Posted

[FONT=&quot][/FONT]
[FONT=&quot] [/FONT]
[FONT=&quot] [/FONT] [FONT=&quot] [/FONT]

[FONT=&quot] [/FONT]

[FONT=&quot] [/FONT]

UDAŁO SIĘ :multi::multi::multi:

Posted

[FONT=Comic Sans MS]Drzemanko[/FONT] ;)

[FONT=Comic Sans MS] Wilkołak :diabloti:[/FONT]

[FONT=Comic Sans MS] [FONT=Arial][SIZE=2] [/FONT][/FONT]

[FONT=Comic Sans MS]