Tekla64 Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 no prosze piknie se wspolzyja hihihi , maluch co to wcale nie jest taki maly juz , dzielnie sobie radzi w zyciu i jak widac ma sie super. we dwa swietnie sie prezentuja a i widac ze dobrze im razem. Quote
taxelina Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 Haha maly juz bardziej przekochany do futrzastego :D Quote
zuzolandia Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 http://img209.imageshack.us/img209/2544/futrzaczek.png odchudzony i kolorek zmieniony ....nie zebym sie smiała hihih.....ale u mnie tez gubieniee futra rozpoczete ;-) witamy i mizianko dla chłopoka przesyłamy ;-) Quote
Asiaczek Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 Doginka napisał(a):Moje nie lubią:shake: Wolą serek z tależyka lub miseczki:diabloti: Hahaha, dobre! Może i ja tak spróbuję, bo na razie to tylko pojemniczki były ćwiczone... pzdr. Quote
eria Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 ale tu elegancko zdjęcia obrameczkowane !!! Quote
Tengusia Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 ty sie przyznaj gdzie ukrylas prawdziwego Lauferka :mad: przeciez ten jakis duzy jest i zbyt odwazny to nie moze byc kofany malusi Lauferek :diabloti: Quote
NATKA Posted November 29, 2009 Author Posted November 29, 2009 [quote name='Tekla64']no prosze piknie se wspolzyja hihihi , maluch co to wcale nie jest taki maly juz , dzielnie sobie radzi w zyciu i jak widac ma sie super. we dwa swietnie sie prezentuja a i widac ze dobrze im razem. Musze przyznać, że coraz lepiej im wychodzi to bycie ze sobą :lol: [quote name='deer_1987']Haha maly juz bardziej przekochany do futrzastego :D O Ty zdrajco ja Ci dam :mad: Futrzaki najukochańsze moje :loveu: oba są ;) [quote name='zuzolandia']http://img209.imageshack.us/img209/2544/futrzaczek.png odchudzony i kolorek zmieniony ....nie zebym sie smiała hihih.....ale u mnie tez gubieniee futra rozpoczete ;-) witamy i mizianko dla chłopoka przesyłamy ;-) Lepiej nie miziać bo mu już nic tych kudłów nie zostanie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='eria']ale tu elegancko zdjęcia obrameczkowane !!! Dziękować ;) [quote name='Tengusia']ty sie przyznaj gdzie ukrylas prawdziwego Lauferka :mad: przeciez ten jakis duzy jest i zbyt odwazny to nie moze byc kofany malusi Lauferek :diabloti: No faktycznie na niektórych zdjęciach to wygląda jak by był większy od Aresa :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ale uwierz on nadal taki słodziutki jest, a jak słodziutko te swoje szpileczki powbijał ostatnio w moje rączki normalnie same słodkości :diabloti: Quote
Vlk Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 ah to linienie, teraz jak Yrsę wyczesałam to aż się przeraziłam ile tego :D a to było tylko krótkie, 20-30 minutowe czesanko :D Aż udokumentowałam ;) Quote
NATKA Posted November 30, 2009 Author Posted November 30, 2009 To teraz będą futrzaki oba dwa domowe :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Tengusia Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 jak nic podmienila Lauferka :placz: moj Lauferek byl taki malusi :loveu: http://img40.imageshack.us/img40/9093/65101127.jpg a ona go podmienila na jakiegos duzego piesa :placz: http://img163.imageshack.us/img163/6968/25842377.jpg Quote
NATKA Posted November 30, 2009 Author Posted November 30, 2009 Ale już nie płacz ja Cię pogłaskam na pocieszenie :glaszcze: ale musisz wiedzieć, że Lauferki już tak mają, najpierw są tyci tyci jak tu ... ... a później jedzą, jedzą i jedzą i rosną, rosną i rosną - o tak rosną ;) Quote
M&S Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 Cześć futrzaku :) Fajnych fot dużo widziałam, a ten malutki to juz całkiem, całkiem sporawy jest ;) głaski dla psiuchów A. Quote
NATKA Posted November 30, 2009 Author Posted November 30, 2009 Łoj jacy mili goście nas odwiedzili :loveu: Psiurek ten większy futrzaty wygłaskany, a ten drugi mniejszy łaciaty też będzie wygłaskany jak przyjdzie w odwiedzinki ;) Quote
Tengusia Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 NATKA napisał(a):Ale już nie płacz ja Cię pogłaskam na pocieszenie :glaszcze: ale musisz wiedzieć, że Lauferki już tak mają, najpierw są tyci tyci jak tu ... ... a później jedzą, jedzą i jedzą i rosną, rosną i rosną - o tak rosną ;) no dobra juz dobra i tak wiem ze gdzies skrylas mojego tyci tyci Lauferka :diabloti: ale ten wiekszy tez jest sliczniasty :loveu: Quote
QQk Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 Dziendoberek, fajna sesja i zdjęcia opracowane jak do albumu :) Quote
NATKA Posted November 30, 2009 Author Posted November 30, 2009 Wiesz Tengusia ja sama się dziwie za każdym razem kiedy widzę Laufiego, bo on rośnie jak na drożdżach :-o QQk muszę przyznać, że fajnie się je foci tylko nie zawsze ja i aparat nadążamy za futrzakami :evil_lol: Quote
Shel Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 http://img163.imageshack.us/img163/6968/25842377.jpg niezłe mają miny :lol:. Quote
taxelina Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 i idealne miejsce dla psa - na kanapie :D Quote
tonacja Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 Potwierdzam...szczeniaki rosną tak szybko, że nim się obejrzysz masz już dorosłego cwaniaczka, który myśli, że jest bossem osiedla :D Quote
NATKA Posted November 30, 2009 Author Posted November 30, 2009 Tonacja to małe Łaciate ma dopiero 4 miesiące, a drze ryja na wszystkie psy odkąd miał 10 tygodni :evil_lol: ja się tylko boje żeby on przez te swoje pyskówki nie oberwał od jakiegoś nerwowego psa :cool1: Quote
Recommended Posts