Jump to content
Dogomania

Futrzak Smolinosek i przyjaciele ;-)

Recommended Posts

• Replies 3.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

no niestety Tekla glodna co dzien jakby caly tydzien nie jadla a coraz szersza mimo ze coraz mniej jej do miski laduje.
Niko zaczal nawet trzy razy dziennie jadac , a juz bylismy na dwoch.
Borys o dziwo zjada swoja miske i to w przyzwoitym tempie, Gustaw jak to GUSTAW CO BY NIE BYLO I ILE Y NIE BYLO ale Gustaw to duuzzyy jamnik hihihi

poka futro bez futra!!!!!

Posted

Tekla64 napisał(a):

poka futro bez futra!!!!!

Wstyd pokazywać tłuściocha łysego :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
a tak serio może uda mi się focie zrobić co ładnie pokaże jak mój odfutrzony Futrzak wygląda ;)

Posted

Hmmmm nikt nie odpowiedział czy chce więcej fotek :hmmmm: ale i tak dam focie, a co mi tam :smile:

To teraz będzie Futrzak uczony w towarzystwie pańci :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

NATKA napisał(a):
Tak, baaardzo posłuszny i to posłuszństwo wzrasta wraz ze wzrostem zasobności smakołyczków :diabloti:

Eh ;p i tak masz lepiej niż ja :P bo moja nie zbyt się słucha ;p ale jakims dziwnym sposobem opanowała komende "siad" ;p i prosić nawet umie jak się ma coś do jedzenia :d

Posted

Juz sie melduję po ponad 2 tygodniowej nieobecności i dzięki za wizyty,

Mnie tez nie podoba się ta nowa dogo, kolorek nie ten...no i te działające/nie działające opcje... eh... A było juz tak dobrze...

pzdr.

Posted

Jacy mili goście :loveu: super, że znalazłaś Asiaczku troszeczkę czasu dla Futrzaczka ;)
A dogo cóż tu dużo mówić, z czasem człowiek się przyzwyczai, chociaż chciała bym żeby powrócili to wcześniejszego tła postów bo teraz okropnie strona daje po oczach :shake:
Pozdrawiam cieplutko, mizianko dla precelków, szczególnie tych najmłodszych :calus:

A TERAZ BĘDZIE CUŚ SPECJALNIE NA ŻYCZENIE Tekli64 i całej reszty ciekawej jak wygląda Futrzak po wojnie z molami :evil_lol::evil_lol::evil_lol: - tylko nie śmiać mi się za bardzo z mojego łysolka ;)

Posted

Hehe moja tez futro gubi na potęgę. Chyba muszę z pięcioma szczotkami i kilkoma parami rąk do niej przysiąść :D. Chyba się zbiera w końcu na zimowe futro, chociaż ta zima jakoś nie chce przyjść :( Ja chcę śnieg! Duuuużo śnieguuuu!