NATKA Posted November 24, 2009 Author Posted November 24, 2009 LISTOPADOWA TĘCZA (zrobione na dzisiejszym prawie porannym spacerku ;)) Quote
Doginka Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 No i mnie słoneczko poraziło:crazyeye: Śliczne te zachody:loveu: Quote
zuzolandia Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 wowowowowowow ale Ci wyszla ta tęcza ;-) doberek ;-) Quote
Tekla64 Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 piekne te sloneczka , tyz takie u mnie byly ostatnio ale ja ich nie focilam , teczy za to nie bylo bo wieje , buro i ponuro a i chlodno jest do tego co chwila pada. a na zdjecia na razie nie mam nastroju podrapaj skore Quote
Darianna Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 U mnie dziś były dwie tęczę,,, mówcie co chcecie, ale to znak od Prestolka.. Quote
NATKA Posted November 25, 2009 Author Posted November 25, 2009 Hejka Wszystkim :lol: :multi: Tekla64 ja Cię nie dziwię że Ty nastroju do focenia nie masz ale tak fajnie się ten Twój zwierzyniec ogląda :loveu: pamiętaj o tym ;) Darianna Prestolek po prostu robi wszystko co byś się nie smuciła i nie zamartwiła :glaszcze: Quote
zuzolandia Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 Dziendoberek;-) wstałam wlasnie bo jak zapewne wiesz zarwałam nocke ze swoimi chlopakami ;-) do pracy na poludnie wiec moge sobie jeszcze poleniuchowac hihihih mizianko dla FUTRZAKA;-) Quote
NATKA Posted November 25, 2009 Author Posted November 25, 2009 No no to musiała być piękna noc hi hi :lol: Futrzak wymiziany Quote
lolka75 Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 piekne zachody i tecza....ale najladniejszy wcinajacy wszystko wielki futzasty potfforek:loveu::loveu: Moja Miska dala by sie ogolic za migdaly, ale oboje wcinaja marchewke i jabluszka:p Quote
NATKA Posted November 25, 2009 Author Posted November 25, 2009 Ja się dzisiaj obcięłam że mój futrzany potwór ni jak ni ma żeberek tzn. ma ale prawie niewyczuwalne, na futro zgonić nie mogę bo go nie ma, chodzi wyłysiony że hej, a wpiernicza tak choćby mi psa podmienili np mój pies w ogóle nie tyka jajek ani nic co by było mocno związane z jajkami, a w wczoraj obżarła mnie bestia z omleta pierwszy raz od ponad 6 lat czyli odkąd go mam :crazyeye: Ale w sumie to ja się nie dziwie, że psisko tłuszczu nabrało i żeberka niewyczuwalne, w końcu od tygodnia chodzi i sępi od każdego u kogo tylko jedzenie wyczai :diabloti: a jak nie to chodzi i miauczy o smaki :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ja to się go boje teraz na wagę wsadzić co bym szoku nie doznała :razz: Mam tylko nadzieje, że mu ten tłuszcz w sierść pójdzie jak zacznie obrastać :cool1: Quote
Shirai - Koki Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 [quote name='zuzolandia']http://img134.imageshack.us/img134/6945/dscf9173.jpg no malutki nie biegaj tyle bo sie spocisz:evil_lol::evil_lol::evil_lol: a ja odkryłam ze na mozzili czy jak jom tam zowią wszystko nabiera odpowiednich kolorów :multi: emotki działają :multi: jak narazie nic nie pływa :multi: i w miare szybko chodzi :multi: spróbuj zmienic przegladarke :evil_lol: U mnie wlasnie tez na Firefoxie wszystko zaczelo dzialac i normalnie z predkoscia swiatla :diabloti: Quote
QQk Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 Cześć Futrzaki, pozdrownienia od Myszowatych ;) Quote
NATKA Posted November 26, 2009 Author Posted November 26, 2009 Zdjęć Futerkowca nie będzie ale będą widoczki prawie nocne Quote
NATKA Posted November 26, 2009 Author Posted November 26, 2009 Ulubiony kwiatuszek Tydzień temu wypuścił kolejny pączek i zakwitł :lol: kwiatuszek był malutki i po dwóch dniach odpadł .... Quote
NATKA Posted November 26, 2009 Author Posted November 26, 2009 ... ale wczoraj znowu zakwitł, tym razem kwiatuszek jest ogromny :loveu::loveu::loveu: Quote
QQk Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 http://img137.imageshack.us/img137/699/dscf9269a.png - myślałem, że to sałata ;) Quote
Vlk Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 [quote name='QQk']Czytałem, że nie winogrona ale rodzynki - gdzieś na dogo jest link do artykułu. O orzechach nic nie wiem, na 100% gorsze są nasze kasztany ale Myszowata tylko się nimi bawi, nawet ich nie rozgryza. polecam tę stronkę: http://www.aspca.org/pet-care/poison-control/ tam jest takie zatrzęsienie rzeczy, które mogą być złe dla zwierząt... że szok. Natomiast co do kasztanów to moja sucz kiedyś rozgryzła takiego i prawdopodobnie kawałek pożarła. Miała potem taką sr... przepraszam, biegunkę, że pół domu musiałam myć i odśmierdzać. A z tymi orzechami to też nie wiedziałam. Ale sądzę, że nie robią nic złego o ile się nie da psu nimi przejeść ;) Quote
NATKA Posted November 26, 2009 Author Posted November 26, 2009 [quote name='QQk']http://img137.imageshack.us/img137/699/dscf9269a.png - myślałem, że to sałata ;) Ja Ci dam sałatę :mad: jedyny kwitnący kwiatek, który jest w stanie przeżyć moją opiekę, a Ty mi tu go tak wyzywasz :diabloti: Quote
NATKA Posted November 26, 2009 Author Posted November 26, 2009 Zabawa w szkolenie Aresika ;) "siad" "podaj łapkę" Quote
NATKA Posted November 26, 2009 Author Posted November 26, 2009 deer_1987 napisał(a):co robilo za statyw do nocnych? Moje ręce, zdjęcia robione na "na ślepo" :roll: Quote
Vlk Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 jak to futrzak wyłysiony? Zgolony czy ja źle zrozumiałam? :D Quote
Recommended Posts