Jump to content
Dogomania

Futrzak Smolinosek i przyjaciele ;-)

Recommended Posts

• Replies 3.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

piekne te sloneczka , tyz takie u mnie byly ostatnio ale ja ich nie focilam , teczy za to nie bylo bo wieje , buro i ponuro a i chlodno jest do tego co chwila pada.
a na zdjecia na razie nie mam nastroju
podrapaj skore

Posted

Hejka Wszystkim :lol: :multi:

Tekla64 ja Cię nie dziwię że Ty nastroju do focenia nie masz ale tak fajnie się ten Twój zwierzyniec ogląda :loveu: pamiętaj o tym ;)

Darianna Prestolek po prostu robi wszystko co byś się nie smuciła i nie zamartwiła :glaszcze:

Posted

piekne zachody i tecza....ale najladniejszy wcinajacy wszystko wielki futzasty potfforek:loveu::loveu:

Moja Miska dala by sie ogolic za migdaly, ale oboje wcinaja marchewke i jabluszka:p

Posted

Ja się dzisiaj obcięłam że mój futrzany potwór ni jak ni ma żeberek tzn. ma ale prawie niewyczuwalne, na futro zgonić nie mogę bo go nie ma, chodzi wyłysiony że hej, a wpiernicza tak choćby mi psa podmienili np mój pies w ogóle nie tyka jajek ani nic co by było mocno związane z jajkami, a w wczoraj obżarła mnie bestia z omleta pierwszy raz od ponad 6 lat czyli odkąd go mam :crazyeye:
Ale w sumie to ja się nie dziwie, że psisko tłuszczu nabrało i żeberka niewyczuwalne, w końcu od tygodnia chodzi i sępi od każdego u kogo tylko jedzenie wyczai :diabloti: a jak nie to chodzi i miauczy o smaki :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Ja to się go boje teraz na wagę wsadzić co bym szoku nie doznała :razz:
Mam tylko nadzieje, że mu ten tłuszcz w sierść pójdzie jak zacznie obrastać :cool1:

Posted

[quote name='zuzolandia']http://img134.imageshack.us/img134/6945/dscf9173.jpg

no malutki nie biegaj tyle bo sie spocisz:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

a ja odkryłam ze na mozzili czy jak jom tam zowią wszystko nabiera odpowiednich kolorów :multi:
emotki działają :multi: jak narazie nic nie pływa :multi: i w miare szybko chodzi :multi:

spróbuj zmienic przegladarke :evil_lol:

U mnie wlasnie tez na Firefoxie wszystko zaczelo dzialac i normalnie z predkoscia swiatla :diabloti:

Posted

[quote name='QQk']Czytałem, że nie winogrona ale rodzynki - gdzieś na dogo jest link do artykułu. O orzechach nic nie wiem, na 100% gorsze są nasze kasztany ale Myszowata tylko się nimi bawi, nawet ich nie rozgryza.

polecam tę stronkę: http://www.aspca.org/pet-care/poison-control/ tam jest takie zatrzęsienie rzeczy, które mogą być złe dla zwierząt... że szok.
Natomiast co do kasztanów to moja sucz kiedyś rozgryzła takiego i prawdopodobnie kawałek pożarła. Miała potem taką sr... przepraszam, biegunkę, że pół domu musiałam myć i odśmierdzać.
A z tymi orzechami to też nie wiedziałam. Ale sądzę, że nie robią nic złego o ile się nie da psu nimi przejeść ;)