zuzolandia Posted November 23, 2009 Posted November 23, 2009 http://img134.imageshack.us/img134/6945/dscf9173.jpg no malutki nie biegaj tyle bo sie spocisz:evil_lol::evil_lol::evil_lol: a ja odkryłam ze na mozzili czy jak jom tam zowią wszystko nabiera odpowiednich kolorów :multi: emotki działają :multi: jak narazie nic nie pływa :multi: i w miare szybko chodzi :multi: spróbuj zmienic przegladarke :evil_lol: Quote
NATKA Posted November 23, 2009 Author Posted November 23, 2009 Smakołyki Futrzaka - tych frykasów nigdy sobie jeszcze nie odmówił ;) orzechy włoskie:eating: banany:facelick: wędzony olbrzymi gnacik:cool2: działkowe znaleziska, w tym przypadku gruszka ale dopuszczalne są też jabłka, śliwki itp. :cool1: Quote
NATKA Posted November 23, 2009 Author Posted November 23, 2009 [quote name='zuzolandia']http://img134.imageshack.us/img134/6945/dscf9173.jpg no malutki nie biegaj tyle bo sie spocisz:evil_lol::evil_lol::evil_lol: a ja odkryłam ze na mozzili czy jak jom tam zowią wszystko nabiera odpowiednich kolorów :multi: emotki działają :multi: jak narazie nic nie pływa :multi: i w miare szybko chodzi :multi: spróbuj zmienic przegladarke :evil_lol: Kochaniutka ja cały czas śmigam przez mozzile i niestety raz jest dobrze, a raz wszystko szlag trafia, dlatego ja biorę prace nad wyglądem dogomani na przetrzymanie, bo póki wszystko nie będzie zrobione tak jak należy to pomoże tylko czarodziejka różdżka ;) Quote
QQk Posted November 23, 2009 Posted November 23, 2009 NATKA napisał(a):Kochaniutka ja cały czas śmigam przez mozzile /ciach/ To spróbuj przez IE - pokochasz Firefox'a Futrzak je orzechy a ja myślałem, że tylko mój potwór to lubi Quote
zuzolandia Posted November 23, 2009 Posted November 23, 2009 [quote name='NATKA']Kochaniutka ja cały czas śmigam przez mozzile i niestety raz jest dobrze, a raz wszystko szlag trafia, dlatego ja biorę prace nad wyglądem dogomani na przetrzymanie, bo póki wszystko nie będzie zrobione tak jak należy to pomoże tylko czarodziejka różdżka ;) yhy...no ja przeszlam z IE gdzie nie działało praktycznie nic wiec jestem niejako mozillą zachwycona ;-) do pierwszej pewno wpadki hihihh Quote
Vlk Posted November 23, 2009 Posted November 23, 2009 o taaak, orzechy są pycha :D Moja rozbraja orzechy bardzo szybko, jak zje środek, to i łupinie nieraz nie chce odpuścić :P. Gruszki i jabłka... super do zabawy, czasami do jedzenia też :D A ostatnio to w ogóle zakochała się w pomelo (jakieś takie skrzyżowanie grejpfruta z czymś...). I uwielbia krewetki :D Quote
NATKA Posted November 23, 2009 Author Posted November 23, 2009 [quote name='QQk']To spróbuj przez IE - pokochasz Firefox'a Futrzak je orzechy a ja myślałem, że tylko mój potwór to lubi Bo ja Ci na uszko powiem, że mój futrzak to nie jest pies tylko wilgaśny wiewiór :diabloti: i pewnie jeszcze o tym nie wiesz ale ty też nie masz psa tylko wiewiórkę - spójrz tylko na jej uszka i się nie dziw, że uwielbia orzechy :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='zuzolandia']yhy...no ja przeszlam z IE gdzie nie działało praktycznie nic wiec jestem niejako mozillą zachwycona ;-) do pierwszej pewno wpadki hihihh A co do przeglądarki - ja tam nie zamierzam nić zmieniać, mi z Mozillą bardzo dobrze :loveu: tylko do prac remontowych na dogo nerwów mi brakuje :cool3: więc nic się zrażaj zuzolandia będzie dobrze ;) Quote
Tengusia Posted November 23, 2009 Posted November 23, 2009 dobry wieczor :grins: a ja zamiast isc spac to pomykam se po dgm i jutro bede marudzic ze nie wyspana jestem :eviltong: Quote
NATKA Posted November 23, 2009 Author Posted November 23, 2009 Vlk napisał(a):o taaak, orzechy są pycha :D Moja rozbraja orzechy bardzo szybko, jak zje środek, to i łupinie nieraz nie chce odpuścić :P. Gruszki i jabłka... super do zabawy, czasami do jedzenia też :D A ostatnio to w ogóle zakochała się w pomelo (jakieś takie skrzyżowanie grejpfruta z czymś...). I uwielbia krewetki :D Krewetki??? dobra jest ;) Ares jeszcze lubi winogron, brzoskwinie, nektarynki, truskawki - ogólnie wszama chyba wszystkie owoce oprócz tych cytryniastych :evil_lol: Quote
NATKA Posted November 23, 2009 Author Posted November 23, 2009 Tengusia napisał(a):dobry wieczor :grins: a ja zamiast isc spac to pomykam se po dgm i jutro bede marudzic ze nie wyspana jestem :eviltong: Ło kurka faktycznie troszku już późnawo :hmmmm: trza iść spać. Normalnie to forum to jest kradzioch czasu, do tego pies mi nie marudził i nie chrapie więc poczucie czasu mi się zatraciło :evil_lol: Quote
Doginka Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 To ja Ci powiem, że winogrona i orzechy to zabójstwo dla psa (brak emot) Dobranoc;-) Ps. Śliczne foteczki:-) Quote
taxelina Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 Ale fajne laczenia po 4 fotki zrobilas!! Quote
NATKA Posted November 24, 2009 Author Posted November 24, 2009 Doginka napisał(a):To ja Ci powiem, że winogrona i orzechy to zabójstwo dla psa (brak emot) Dobranoc;-) Ps. Śliczne foteczki:-) Też słyszałam o tym ale ja uważam, że w nadmiarze to nawet woda może zaszkodzić ;) poza tym ile on by musiał tych orzechów i winogronków zejść żeby to stanowiło zagrożenie dla jego zdrowia??? Quote
QQk Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 Czytałem, że nie winogrona ale rodzynki - gdzieś na dogo jest link do artykułu. O orzechach nic nie wiem, na 100% gorsze są nasze kasztany ale Myszowata tylko się nimi bawi, nawet ich nie rozgryza. Quote
NATKA Posted November 24, 2009 Author Posted November 24, 2009 ZACHODY SŁOŃCA (można by powiedzieć balkonowe zachody słońca z racji miejsca fotografowania ;)) Quote
NATKA Posted November 24, 2009 Author Posted November 24, 2009 deer_1987 napisał(a):Wow talent masz!! Dziękuje Deer :loveu: Quote
QQk Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 deer_1987 napisał(a):Wow talent masz!! Ano zgadzam się! Quote
NATKA Posted November 24, 2009 Author Posted November 24, 2009 [quote name='QQk']Ano zgadzam się! Super, że się Wam podoba, dzięki za komplement i wiecie co, to nie tyle ja mam talent tylko Natura, która takie widoczki funduje człowiekowi :p To teraz będą zachody słońca z bardziej przyziemnego miejsca czyli z terenów spacerkowych ;) Quote
taxelina Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 NATKA napisał(a):Super, że się Wam podoba, dzięki za komplement i wiecie co, to nie tyle ja mam talent tylko Natura, która takie widoczki funduje człowiekowi :p Ale nie kazdy umie zrobic takie zdjecia :D Quote
Recommended Posts