Jump to content
Dogomania

Futrzak Smolinosek i przyjaciele ;-)

Recommended Posts

• Replies 3.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Smakołyki Futrzaka - tych frykasów nigdy sobie jeszcze nie odmówił ;)

orzechy włoskie:eating:

banany:facelick:

wędzony olbrzymi gnacik:cool2:

działkowe znaleziska, w tym przypadku gruszka ale dopuszczalne są też jabłka, śliwki itp. :cool1:

Posted

[quote name='zuzolandia']http://img134.imageshack.us/img134/6945/dscf9173.jpg

no malutki nie biegaj tyle bo sie spocisz:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

a ja odkryłam ze na mozzili czy jak jom tam zowią wszystko nabiera odpowiednich kolorów :multi:
emotki działają :multi: jak narazie nic nie pływa :multi: i w miare szybko chodzi :multi:

spróbuj zmienic przegladarke :evil_lol:
Kochaniutka ja cały czas śmigam przez mozzile i niestety raz jest dobrze, a raz wszystko szlag trafia, dlatego ja biorę prace nad wyglądem dogomani na przetrzymanie, bo póki wszystko nie będzie zrobione tak jak należy to pomoże tylko czarodziejka różdżka ;)

Posted

NATKA napisał(a):
Kochaniutka ja cały czas śmigam przez mozzile
/ciach/

To spróbuj przez IE - pokochasz Firefox'a

Futrzak je orzechy a ja myślałem, że tylko mój potwór to lubi

Posted

[quote name='NATKA']Kochaniutka ja cały czas śmigam przez mozzile i niestety raz jest dobrze, a raz wszystko szlag trafia, dlatego ja biorę prace nad wyglądem dogomani na przetrzymanie, bo póki wszystko nie będzie zrobione tak jak należy to pomoże tylko czarodziejka różdżka ;)

yhy...no ja przeszlam z IE gdzie nie działało praktycznie nic wiec jestem niejako mozillą zachwycona ;-) do pierwszej pewno wpadki hihihh

Posted

o taaak, orzechy są pycha :D Moja rozbraja orzechy bardzo szybko, jak zje środek, to i łupinie nieraz nie chce odpuścić :P. Gruszki i jabłka... super do zabawy, czasami do jedzenia też :D A ostatnio to w ogóle zakochała się w pomelo (jakieś takie skrzyżowanie grejpfruta z czymś...). I uwielbia krewetki :D

Posted

[quote name='QQk']To spróbuj przez IE - pokochasz Firefox'a

Futrzak je orzechy a ja myślałem, że tylko mój potwór to lubi

Bo ja Ci na uszko powiem, że mój futrzak to nie jest pies tylko wilgaśny wiewiór :diabloti: i pewnie jeszcze o tym nie wiesz ale ty też nie masz psa tylko wiewiórkę - spójrz tylko na jej uszka i się nie dziw, że uwielbia orzechy :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[quote name='zuzolandia']yhy...no ja przeszlam z IE gdzie nie działało praktycznie nic wiec jestem niejako mozillą zachwycona ;-) do pierwszej pewno wpadki hihihh

A co do przeglądarki - ja tam nie zamierzam nić zmieniać, mi z Mozillą bardzo dobrze :loveu: tylko do prac remontowych na dogo nerwów mi brakuje :cool3: więc nic się zrażaj zuzolandia będzie dobrze ;)

Posted

Vlk napisał(a):
o taaak, orzechy są pycha :D Moja rozbraja orzechy bardzo szybko, jak zje środek, to i łupinie nieraz nie chce odpuścić :P. Gruszki i jabłka... super do zabawy, czasami do jedzenia też :D A ostatnio to w ogóle zakochała się w pomelo (jakieś takie skrzyżowanie grejpfruta z czymś...). I uwielbia krewetki :D

Krewetki??? dobra jest ;) Ares jeszcze lubi winogron, brzoskwinie, nektarynki, truskawki - ogólnie wszama chyba wszystkie owoce oprócz tych cytryniastych :evil_lol:

Posted

Tengusia napisał(a):
dobry wieczor :grins: a ja zamiast isc spac to pomykam se po dgm i jutro bede marudzic ze nie wyspana jestem :eviltong:

Ło kurka faktycznie troszku już późnawo :hmmmm: trza iść spać.
Normalnie to forum to jest kradzioch czasu, do tego pies mi nie marudził i nie chrapie więc poczucie czasu mi się zatraciło :evil_lol:

Posted

Doginka napisał(a):
To ja Ci powiem, że winogrona i orzechy to zabójstwo dla psa (brak emot)
Dobranoc;-)
Ps. Śliczne foteczki:-)

Też słyszałam o tym ale ja uważam, że w nadmiarze to nawet woda może zaszkodzić ;) poza tym ile on by musiał tych orzechów i winogronków zejść żeby to stanowiło zagrożenie dla jego zdrowia???

Posted

Czytałem, że nie winogrona ale rodzynki - gdzieś na dogo jest link do artykułu. O orzechach nic nie wiem, na 100% gorsze są nasze kasztany ale Myszowata tylko się nimi bawi, nawet ich nie rozgryza.

Posted

[quote name='QQk']Ano zgadzam się!
Super, że się Wam podoba, dzięki za komplement i wiecie co, to nie tyle ja mam talent tylko Natura, która takie widoczki funduje człowiekowi :p

To teraz będą zachody słońca z bardziej przyziemnego miejsca czyli z terenów spacerkowych ;)

Posted

NATKA napisał(a):
Super, że się Wam podoba, dzięki za komplement i wiecie co, to nie tyle ja mam talent tylko Natura, która takie widoczki funduje człowiekowi :p

Ale nie kazdy umie zrobic takie zdjecia :D