Jump to content
Dogomania

Futrzak Smolinosek i przyjaciele ;-)

Recommended Posts

Posted

Hallo..hallo Natka...a ja mam pytanie czy...ta sunia to panienka Futrzaka..kurcze jak oni slicznie razem wygladaja...poniewaz ja jestem na etapie sukania 2 akity...mi po glowie skutecznie chodzilo kupienie drugoego samca, poniewaz akiciarze najprwdopodobniej skutecznie mi to wybili z glowy to bedzie sunia, ciekawe czy tez tak moja parka bedzie slicznie wygladala ???

• Replies 3.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='QQk']Rany, ale ten Twój futrzak jest wielki
Jak Ci się udało wstawić fotki, mi wywala za każdym razem
Tak Ares jest troszku wielgaśny :evil_lol:
Sposób taki sam jak przy starym dogo, tyle że trzeba mieć troszkę farta jak dogo w miarę sprawanie działa - mnie też już wywaliło z kilkanaście razy :angryy: ale ja uparta baba jestem :diabloti:
[quote name='Doginka']Ale cudo fotki;-)
[quote name='deer_1987']Ta romantyczna fajna ;)
Super że się wilczkowe focie spodobały :lol:
[quote name='Shirai - Koki']Hallo..hallo Natka...a ja mam pytanie czy...ta sunia to panienka Futrzaka..kurcze jak oni slicznie razem wygladaja...poniewaz ja jestem na etapie sukania 2 akity...mi po glowie skutecznie chodzilo kupienie drugoego samca, poniewaz akiciarze najprwdopodobniej skutecznie mi to wybili z glowy to bedzie sunia, ciekawe czy tez tak moja parka bedzie slicznie wygladala ???
Atra to forumowa przyjaciółka Aresa ;)
A Twoja panienka akitowa na pewno będzie śliczna. U mnie na osiedlu dziewczyna ma biała suczkę akity i prześliczna :p
[quote name='tonacja']http://img513.imageshack.us/i/14006089.jpg/
http://img262.imageshack.us/i/87494631.jpg/
Jejku! Jakie to urocze :) miny zawodowe.
Hmm... ten mniejszy wilczek to panienka, tak? :D Bo doczytałam, że wabi się Atra ;->
Hejka :multi:
Tak Atra to suczka ;)

[quote name='wiki4']http://img262.imageshack.us/img262/2486/87494631.jpg
Chyba mocno wiało, ze je tak na bok zwiało :evil_lol:
Hi hi hi :evil_lol: nie, nie wiało tylko futrzaki zapatrzyły się na idącego w ich stronę psa, a ja im widok ograniczałam :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
[quote name='Darianna']Blondynka jako przyzwoitka dla wilczastych :turn-l:
:diabloti:
Cicho, nie śmiać się z blondynki :evil_lol: przyzwoitka była w sumie nie potrzebna bo Atra to bardzo porządna panienka, a moje psisko to dżentelmen :cool1:

Posted

Witam wszystkich :multi:
taka jakaś nijaka ta dogomania aż się wchodzić nie chce :shake:
Ale się przełamałam i wstawię parę fotek co byście mnie o totalne lenistwo nie posądzili :evil_lol:

Futrzaczek jeszcze jesienny ;)

szybki jak wiatr

cienie

kombinator

to lece

Posted

nie ma się co łamać, miejmy nadzieję, że stan rozwałki niedługo minie ;) Blado bo blado ale do wszystkiego idzie się przyzwyczaić ;) Byleby przestało pływać i się sypać.

Jesień to idealna pora na zdjęcia ;) Ja teraz czekam na śnieg, wtedy to dopiero mordy będą uśmiechnięte :D

Posted

Do Natki i Deer_1987: ani mi się ważcie nie wchodzić na dogo, fakt że kijowe troszku, ale można przywyknąć. A ludzi zagląda pewnie tyle samo tylko z obsługą muszą się zaznajomić :razz:

Posted

[quote name='Doginka']Byłam i obejrzałam foteczki śliczne:loveu::loveu::loveu:]
To jak się podobało to musze jeszcze troszku powstawiać ;)

[quote name='deer_1987']http://img9.imageshack.us/img9/7020/dscf9245j.jpg
ale szczesliwy!

Tez mi sie juz tu wchodzic cos nie chce... do nas tez malo ludzi zaglada :(
Mi tam nie chodzi o ilośc odwiedzających tylko tak jakoś nijako to wszystko wygląda albo mnie jakaś depresja chmurzasta dopadła i stąd takie odczucia :shake:

[quote name='Vlk']nie ma się co łamać, miejmy nadzieję, że stan rozwałki niedługo minie ;) Blado bo blado ale do wszystkiego idzie się przyzwyczaić ;) Byleby przestało pływać i się sypać.

Jesień to idealna pora na zdjęcia ;) Ja teraz czekam na śnieg, wtedy to dopiero mordy będą uśmiechnięte :D
To pływanie i sypanie najbardziej mnie wkurza :angryy:
A śnieg dobra rzecz - futrzak dostaje wtedy adhd :evil_lol:

[quote name='QQk']Do Natki i Deer_1987: ani mi się ważcie nie wchodzić na dogo, fakt że kijowe troszku, ale można przywyknąć. A ludzi zagląda pewnie tyle samo tylko z obsługą muszą się zaznajomić :razz:
Dobrze już dobrze, ja nie zamierzam znikać, tylko chce sobie szoku zaoszczędzić i nerwów więc troszku ograniczyłam odwiedzanie dogo z nieustającą nadzieją, że jak za któryś razem się zaloguje to mnie nie będzie wywalać i w inny sposób się nie będzie to wszystko pierniczyć :p