Tekla64 Posted November 18, 2009 Posted November 18, 2009 Witam sie mnie sie udalo powstawiac ale jeszcze sie bardzo dobrze nie lapie w tych nowosciach, z czasem moze bedzie lepiej jak znowu czego nie ulepsza hihii czekamy cierpliwie na zdjecia futrzastego milego dzionka Quote
NATKA Posted November 18, 2009 Author Posted November 18, 2009 Dla wszystkich niecierpliwych, takie oto starocie z zeszłorocznego Zlotu Szpica Wilczego ;) Quote
QQk Posted November 18, 2009 Posted November 18, 2009 I moja cierpliwość została wynagrodzona :) Quote
M&S Posted November 18, 2009 Posted November 18, 2009 Cześć futrzaku :) o znajome fotki widzę ;) a życiorys prosta sprawa...urodziłam się.....szkoły + kariera zawodowa - milego pisania A. Quote
Shirai - Koki Posted November 18, 2009 Posted November 18, 2009 Nic neimoge napisac wszystko mi kasuje zaraz wariuje...ciekawe czy to przejdzie i nie mam emotikonek Quote
Shirai - Koki Posted November 18, 2009 Posted November 18, 2009 Ja zaraz zwariuje z ta dogomania ...byl post ....chcialam go edytowac i zniknal i jeszcze nie mam emotikonek Quote
Tekla64 Posted November 18, 2009 Posted November 18, 2009 cudny zestaw grzywaczy . imponujaco wygladaja w takiej wiekszej sforze futrzaki z grzywami no i jakie kolory , piekne sa Quote
Doginka Posted November 18, 2009 Posted November 18, 2009 Qrcze, zaznaczałam multicytat posta i nic z tego nie wyszło, pomimo, że zielony + zmienił się na niebieski v Emotek też brak :-( Quote
Doginka Posted November 18, 2009 Posted November 18, 2009 Zaznaczyłam multicytaty w kilku postach (+ zmienił się na v), chciałam skomentować foteczki, ale wywala mnie już kolejny raz :-( Poza tym nie mam emotek :-( Opcje zaawansowane nie działają :-( Quote
Darianna Posted November 19, 2009 Posted November 19, 2009 Nawet nie wiedziałam, że są takie różnice w odcieniach sierści u szpiców wilczych... Na wystawach są dzielone na kolory? Quote
NATKA Posted November 19, 2009 Author Posted November 19, 2009 Ja wczoraj popołudniu w ogóle nie mogłam się dostać na stronę :shake: Oby prace nad forum jak najszybciej dobiegły końca bo obecna sytuacja jest dosyć drażniąca :razz: Darianna szpice mają jeden kolorek wilczasty tyle, że niektóre są ciemniejsze, a niektóre to typowe blądaski, potrafią się też znacząco różnić wysokością w kłębie. W wielkim uproszczeniu wszystko za sprawą wymieszania się dwóch typów szpica wilczego: - większego, masywniejszego, niemieckiego wolspitza i - mniejszego, bardzo futrzatego i zazwyczaj jaśniejszego holenderskiego keeshonda Chociaż akurat na zdjęciach jasne panienki są w typie wolfa ;) Quote
tulasy Posted November 19, 2009 Posted November 19, 2009 Witaj Renatko, jak miło "powspominać" spotkanie w Złotym Potoku. Basia Quote
NATKA Posted November 19, 2009 Author Posted November 19, 2009 Miłe okoliczności zawsze miło się wspomina :loveu: Quote
NATKA Posted November 19, 2009 Author Posted November 19, 2009 To jeszcze troszkę powspominamy, czyli "Spacerek Aresa i Atry" :loveu: Ja (w wersji mocno blond :evil_lol:) ze szpickami :multi: Troszke mnie i szpicki dwa :eviltong: Same szare śliczności :p Quote
Doginka Posted November 19, 2009 Posted November 19, 2009 Śliczne szpice:loveu: Ciekawi mnie ile taki szpic kudłów zostawia na dywanie:razz: Quote
NATKA Posted November 19, 2009 Author Posted November 19, 2009 Doginka napisał(a):Śliczne szpice:loveu: Ciekawi mnie ile taki szpic kudłów zostawia na dywanie:razz: Nie mieć dywanów więc nie wiedzieć :eviltong: A tak serio to on zostawia kudły na grzebieniu/szczotce, ogólnie z niego się nie sypie trzeba kudły wyczesać i nie ma co ukrywać jak jest w fazie super wylinki to jak mu się zbierze na przytulanie to na ciemnych rzeczach widać parę kudełków, na szczęście taka sytuacja miewa miejsce tylko raz w roku :p Quote
QQk Posted November 19, 2009 Posted November 19, 2009 CUDO!!!!!!! :)) Zaawansowana edycja oczywiście leży i kwiczy :( Quote
NATKA Posted November 19, 2009 Author Posted November 19, 2009 Mały kontrast wielkości :evil_lol: Amorki :iloveyou: Romantycznie :lol: Quote
NATKA Posted November 19, 2009 Author Posted November 19, 2009 QQk napisał(a):CUDO!!!!!!! :)) Zaawansowana edycja oczywiście leży i kwiczy :( Bo teraz z dogomanią to jest jeden wielki ryzyk-fizyk, raz działa a za chwil parę wcale :shake: Quote
QQk Posted November 19, 2009 Posted November 19, 2009 Rany, ale ten Twój futrzak jest wielki Jak Ci się udało wstawić fotki, mi wywala za każdym razem Quote
Recommended Posts