Jump to content
Dogomania

Futrzak Smolinosek i przyjaciele ;-)

Recommended Posts

• Replies 3.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

NATKA napisał(a):
Moje psisko namiętnia, a raczej bez opamiętania kopie doły w poszukiwaniu myszy, niestety przy tych pracach wykopkowych potrafi sobie nieźle załatwić opuszki szczególnie jak ziemia jest przymarźnięta i trzeba łapy ratować. Stąd smarowanie i foliowe buciki. Smaruje taką lepszą maścią z apteki na uelasycznienie, z witaminami o właściwościch silnie regenerujących, chętnie bym Ci napisała nazwe ale starł się napis cus na "d" się zaczynała nazwa - pani w aptece poleciła. Buciki foliowe ze zwykłej jednorazówki zrobione coby maść wsiąkła w opuszki a nie w dywanik czy narzute na łóżku ;) A skutek ma być taki żeby opuszką przywrócić normalą elastyczność i zniwelować obtarcia.

A teraz juz wszystko rozumiem...jak bedziesz kupowac nastepnym razem to za nim sie zetrze prosze napisz nazwe :p

Posted

http://img200.imageshack.us/img200/6935/62470887.jpg

jesoooooooooooooo jaki zmolestowany załosny psiak :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

witankoo :loveu:

na szczescie futra nie zajmuja sie kopaniem wiec łap sobie nie uszkadzają ale my tez mamy buciki :eviltong: i zakladam je zazwyczaj zimą jak chodniki i inne miejsca az oplywają od soli i podobnego badziewia :shake:...

Co do wpuszczania psow do roznych miejsc to u nas tez jest kilka ktore nie maja nic przeciwko czworonogom w tym moja praca :cool3:

buziowankoo przesyłam :loveu:

ps..a czemu WAM cięzko??

Posted

Dzień dobry :lol::lol::lol:

nadrobiłam wszystko :p, fajne foty i żyrafę tyż widziałam.

A co ten futrzak na kanapie robi.....:-o:evil_lol:, ale rozbestwiony...

Buziaki dla futrzaka i dobrego dnia

A.

Posted

Witam wszystkich, szczególnie nowego gościa :multi:

Czas na pare fotek, czyli mały misz masz szpicowo-beaglowy :evil_lol:

Daj smaka, no daj :megagrin:

Poszukiwania :p

Cud :crazyeye: beagle w bezruchu :cool1:

Ups :huh: małe zderzenie!!!

Ja lece :lilangel:

Posted

witam
no chlopaczek troszke nam szybko rosnie!!!
nie tylko fizycznie jak widac:razz:
pogoda wam sie tyz poprawila jak widze
no i dobrze bo ja juz tego ponuractwa mam strasznie dosc

Posted

Laufi przeżył, Aresik też ogólnie futrzaki oba całe, krew się nie polała :evil_lol:
Zauważyłam, że się niepisana zasada między psiakami wykreowała, otóż:

-na dworze hulaj dusza ile wlezie, Ares pozwala Laufiemu na wszystko, może na niego szczekać ile wlezie, skakać po głowie czy co tam innego chce, do tego Futrzak daje się coraz częściej namówić na szalone gonitwy - patrz zderzenie :diabloti:

- w domu terytorium zostało podzielone, mały urzęduje w kuchni (obżarciuch jeden-ja jeszcze w życiu nie widziałam psa który potrafi nawet torebke herbaty wszamać jeśliby mu na to pozwolić :crazyeye:) Ares u mnie w pokoju i to jest miejsce święte, młody może co najwyżej zajrzeć do tego pokoju :cool1: przedpokój neutralny, reszta pokoi zamknięta tymczasowo dopóki biglowate nie nauczy się panować nad pęcherzem ;)

A TERAZ POMOCY BO MUSZE NAPISAĆ ODRĘCZNIE ŻYCIORYS A JA W SWOIM ŻYCIU CZEGOŚ TAKOWEGO NA OCZY NIE WIDZIAŁAM JA ROZUMIE CV ALE TO???? a do jutra muszę dokumenty skompletować i już wszystko mam tylko ten dziwny życiorys mnie zastopował, co ja tam mam napisać oprócz moich danych i przebiegu nauki :hmmmm:

Posted

A ja wiem bo jestem old enough :). Kiedyś, jeszcze przed epoką lodowcową, jak byłem młody nie było CV tylko życiorys. Generalnie to jest to samo. Różnica jest tylko w układzie

Posted

Wiecie ja dostałam poplątania z pomieszaniem od tego nowego wyglądu forum, na początku to się nie umiałam odnaleźć :shake:
Jutro dorwie się do swojego komputera to może uda mi się wstawić troszkę fotek ;)

Posted

NATKA napisał(a):
Wiecie ja dostałam poplątania z pomieszaniem od tego nowego wyglądu forum, na początku to się nie umiałam odnaleźć :shake:
Jutro dorwie się do swojego komputera to może uda mi się wstawić troszkę fotek ;)

To czekamy na foteczki :multi:

Posted

Ja czegoś nie doczytałam ? Ten beagle to Twój drugi pies ? :)
Co do dogo - mi się podoba nowy wygląd, a że wejść się nie da nigdzie trza przeczekać -prace trwają. Ale coponiektórym userom się nie dogodzi jak tak czytam...
Czekam na fotki!

Posted

wiki4 napisał(a):
To czekamy na foteczki :multi:

deer_1987 napisał(a):
no to czekamy!

Dziewczyny proszę was o troszkę więcej cierpliwości, fotki na pewno będą ale tak bliżej wieczora:lol:

eria napisał(a):
Ja czegoś nie doczytałam ? Ten beagle to Twój drugi pies ? :)
Co do dogo - mi się podoba nowy wygląd, a że wejść się nie da nigdzie trza przeczekać -prace trwają. Ale coponiektórym userom się nie dogodzi jak tak czytam...
Czekam na fotki!

Laufi (beagle) to częsty gość w moim domku - jego właścicielem jest mój brat ;)

Co do dogomani to ja na początku nawet nie byłam pewna czy na dogomonie weszłam :evil_lol: wygląd ten dzisiejszy mi się podoba ale przy pierwszych próbach połapania się niezłe nerwy miałam :diabloti:

Posted

NATKA napisał(a):
Dziewczyny proszę was o troszkę więcej cierpliwości, fotki na pewno będą ale tak bliżej wieczora:lol:
/ciach/

No nieeeeeeee, i tym jednym zdaniem Natka mi płeć zmieniła ;)

Posted

QQk Ty mnie tu nie łap za słówka :razz: bo to się do cytowanych wypowiedzi tyczyło;) ale żeby nie było że tu jakaś dyskryminacja to napiszę : Mężczyzno Ciebie też proszę o troszkę cierpliwości odnośnie fotek szpicowatego:p