NATKA Posted November 10, 2009 Author Posted November 10, 2009 "Niedźwiedzia przygoda" Idę sobie przez park, grzecznie na smyczy, a w parku jak to w parku, wiadomo drzewka, krzaczki, trawka, ławeczki, jakieś rogate za ogrodzeniem, kotki też za ogrodzeniem - a szkoda :diabloti: aż tu nagle staje i oczom nie wierze :crazyeye: niedźwiedź wielgaśny i to nie w zagrodzie ale całkiem na wolności :eek: Myśle sobie - futro trza ratować i wiać ale nie pańcia ślepa lezie prosto na tego stwora :shake: to co mi zostało, serce w gardle ale pańci trzeba bronić, idę więc naprzód na pewną śmierć:flaming: Jestem coraz bliżej, niucham z daleka, niucham i niucham, a niedźwiedź ani drgnie, myśle sobie co jest zgrane :hmmmm: Ano to jest zgrane, że zrobił mnie w balona niedźwiedź z betonu :mad: Quote
zuzolandia Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 http://img137.imageshack.us/img137/5936/19030974.jpg sliczneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:crazyeye::loveu: a niedzwiedzia przygoda rewela...jak patrzylam na 1 fote to goopia myslalam ze ów potfórr jest prawdziwy :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ale ja mam gorączke wiec mnie wolno :diabloti: buzioankoo :loveu: ja u ciebie wkleje te 3 foty ktorych u mnie nie widzisz :eviltong: niooo a tera widzisz? Quote
NATKA Posted November 10, 2009 Author Posted November 10, 2009 Widze, widze Fruziolka potargałka i Zuziolka skoczkowego :multi::multi::multi: śliczne :loveu: DZIĘKUJE!!! A co to się stało, że temperaturka Cię dopadła??? Chyba nie grypka :razz: Quote
QQk Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 Fajna historyjka z misiem - i zdjęcia i opis :evil_lol::evil_lol: http://img137.imageshack.us/img137/5936/19030974.jpg - wyjemy do księżyca tylko gdzie księżyc??? :razz: Quote
Doginka Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 Śliczne fotki i ciekawe przygody:loveu::diabloti: Szczególnie ta misiowa:evil_lol: Quote
taxelina Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 http://img10.imageshack.us/img10/7060/21928340.jpg ale sie usmiecha :D Quote
Shirai - Koki Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 [quote name='NATKA']"Niedźwiedzia przygoda" Ide sobie przez park, grzecznie na smyczy, a w parku jak to w parku, wiadomo drzewka, krzaczki, trawka, ławeczki, jakieś rogate za ogrodzeniem, kotki też za ogrodzeniem - a szkoda :diabloti: aż tu nagle staje i oczom nie wierze :crazyeye: niedżwiedż wielgaśny i to nie w zagrodzie ale całkiem na wolności :eek: Myśle sobie - futro trza ratować i wiać ale nie pańcia ślepa lezie prosto na tego stwora :shake: to co mi zostało, serce w gardle ale pańci trzeba bronić, idę więc naprzód na pewną śmierć:flaming: Jestem coraz bliżej, niucham z daleka, niucham i niucham, a niedźwiedź ani drgnie, myśle sobie co jest zgrane :hmmmm: Ano to jest zgrane, że zrobił mnie w balona niedźwiedź z betonu :mad: :biggrina::biggrina::biggrina::biggrina::biggrina: Quote
NATKA Posted November 11, 2009 Author Posted November 11, 2009 [quote name='QQk']Fajna historyjka z misiem - i zdjęcia i opis :evil_lol::evil_lol: http://img137.imageshack.us/img137/5936/19030974.jpg - wyjemy do księżyca tylko gdzie księżyc??? :razz: Bo to jest wilkołakus dzieńnus więc wyje do słońca :diabloti: [quote name='Doginka']Śliczne fotki i ciekawe przygody:loveu::diabloti: Szczególnie ta misiowa:evil_lol: [quote name='deer_1987']http://img10.imageshack.us/img10/7060/21928340.jpg ale sie usmiecha :D [quote name='Shirai - Koki']:biggrina::biggrina::biggrina::biggrina::biggrina: Super, że się Wam misiowa przygoda podobała :loveu: ps. straszna ta pogoda jest, nic tylko pada i pada, ani z psem na porządny spacer nie można wyjść ani fotek porobić :shake: Quote
QQk Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 NATKA napisał(a): /ciach/ ps. straszna ta pogoda jest, nic tylko pada i pada, ani z psem na porządny spacer nie można wyjść ani fotek porobić :shake: Wyjść można z fotkami gorzej, jedną ręką ciężko się foci. A teraz moja lepsza połowa śpi, psica śpi - wszyscy przemokliśmy :razz: Quote
taxelina Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 No wlasnie pada burop i czlowiek bezs pracy ma depresyjne mysli :( Quote
Shirai - Koki Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 QQk napisał(a):Wyjść można z fotkami gorzej, jedną ręką ciężko się foci. A teraz moja lepsza połowa śpi, psica śpi - wszyscy przemokliśmy :razz: Moje 2 lepsze polowy juz w lozku i jedna chrapie...jak myslicie, ktora ??? Quote
bianka19 Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 Jaaakie śliczne foty :loveu::loveu: Jak zawsze ;) Quote
QQk Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 Shirai - Koki napisał(a):Moje 2 lepsze polowy juz w lozku i jedna chrapie...jak myslicie, ktora ??? Chrapie pewnie Shirai :sleep2: Quote
zuzolandia Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 [quote name='NATKA']Widze, widze Fruziolka potargałka i Zuziolka skoczkowego :multi::multi::multi: śliczne :loveu: DZIĘKUJE!!! A co to się stało, że temperaturka Cię dopadła??? Chyba nie grypka :razz: no niestety gripoletto :shake: ale jakos tak łagodnie przechodze ...tzn w 1 dzien mialam wszystko co mozliwe przy owym ustrojstwie ale dzisiaj juz w miare oki :loveu:.... buziowanko wieczorne :lol: Quote
eria Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 hihihi z niedźwiedziej przygody się uśmiałam :evil_lol: Quote
NATKA Posted November 12, 2009 Author Posted November 12, 2009 Tak wyglądam od środka :evil_lol: Quote
eria Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 czarne podniebienie = agresywny :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
NATKA Posted November 12, 2009 Author Posted November 12, 2009 [quote name='eria']czarne podniebienie = agresywny :diabloti::diabloti::diabloti: No normalnie co noc zamykam go w klatce żeby mi się do gardła nie dobrał :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='deer_1987']i co smaka chce? :D Na pluszowego boćka polował ;) Quote
NATKA Posted November 12, 2009 Author Posted November 12, 2009 Tak się zastanaiwm czy ktoś może ma ochote na większą ilość futrzakowych fot :cool3::cool3::cool3: ... no dobra to ja ide na pizze a Wy to przemyślcie :diabloti: Quote
Recommended Posts