Jump to content
Dogomania

Futrzak Smolinosek i przyjaciele ;-)

Recommended Posts

• Replies 3.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

"Niedźwiedzia przygoda"

Idę sobie przez park, grzecznie na smyczy, a w parku jak to w parku, wiadomo drzewka, krzaczki, trawka, ławeczki, jakieś rogate za ogrodzeniem, kotki też za ogrodzeniem - a szkoda :diabloti: aż tu nagle staje i oczom nie wierze :crazyeye: niedźwiedź wielgaśny i to nie w zagrodzie ale całkiem na wolności :eek:

Myśle sobie - futro trza ratować i wiać ale nie pańcia ślepa lezie prosto na tego stwora :shake: to co mi zostało, serce w gardle ale pańci trzeba bronić, idę więc naprzód na pewną śmierć:flaming:

Jestem coraz bliżej, niucham z daleka, niucham i niucham, a niedźwiedź ani drgnie, myśle sobie co jest zgrane :hmmmm:

Ano to jest zgrane, że zrobił mnie w balona niedźwiedź z betonu :mad:

Posted

http://img137.imageshack.us/img137/5936/19030974.jpg

sliczneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:crazyeye::loveu:

a niedzwiedzia przygoda rewela...jak patrzylam na 1 fote to goopia myslalam ze ów potfórr jest prawdziwy :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

ale ja mam gorączke wiec mnie wolno :diabloti:

buzioankoo :loveu:

ja u ciebie wkleje te 3 foty ktorych u mnie nie widzisz :eviltong:

niooo a tera widzisz?

Posted

Widze, widze Fruziolka potargałka i Zuziolka skoczkowego :multi::multi::multi: śliczne :loveu: DZIĘKUJE!!!

A co to się stało, że temperaturka Cię dopadła??? Chyba nie grypka :razz:

Posted

[quote name='NATKA']

"Niedźwiedzia przygoda"

Ide sobie przez park, grzecznie na smyczy, a w parku jak to w parku, wiadomo drzewka, krzaczki, trawka, ławeczki, jakieś rogate za ogrodzeniem, kotki też za ogrodzeniem - a szkoda :diabloti: aż tu nagle staje i oczom nie wierze :crazyeye: niedżwiedż wielgaśny i to nie w zagrodzie ale całkiem na wolności :eek:

Myśle sobie - futro trza ratować i wiać ale nie pańcia ślepa lezie prosto na tego stwora :shake: to co mi zostało, serce w gardle ale pańci trzeba bronić, idę więc naprzód na pewną śmierć:flaming:

Jestem coraz bliżej, niucham z daleka, niucham i niucham, a niedźwiedź ani drgnie, myśle sobie co jest zgrane :hmmmm:

Ano to jest zgrane, że zrobił mnie w balona niedźwiedź z betonu :mad:

:biggrina::biggrina::biggrina::biggrina::biggrina:

Posted

[quote name='QQk']Fajna historyjka z misiem - i zdjęcia i opis :evil_lol::evil_lol:
http://img137.imageshack.us/img137/5936/19030974.jpg - wyjemy do księżyca tylko gdzie księżyc??? :razz:
Bo to jest wilkołakus dzieńnus więc wyje do słońca :diabloti:
[quote name='Doginka']Śliczne fotki i ciekawe przygody:loveu::diabloti: Szczególnie ta misiowa:evil_lol:
[quote name='deer_1987']http://img10.imageshack.us/img10/7060/21928340.jpg
ale sie usmiecha :D
[quote name='Shirai - Koki']:biggrina::biggrina::biggrina::biggrina::biggrina:
Super, że się Wam misiowa przygoda podobała :loveu:

ps. straszna ta pogoda jest, nic tylko pada i pada, ani z psem na porządny spacer nie można wyjść ani fotek porobić :shake:

Posted

NATKA napisał(a):

/ciach/
ps. straszna ta pogoda jest, nic tylko pada i pada, ani z psem na porządny spacer nie można wyjść ani fotek porobić :shake:

Wyjść można z fotkami gorzej, jedną ręką ciężko się foci. A teraz moja lepsza połowa śpi, psica śpi - wszyscy przemokliśmy :razz:

Posted

QQk napisał(a):
Wyjść można z fotkami gorzej, jedną ręką ciężko się foci. A teraz moja lepsza połowa śpi, psica śpi - wszyscy przemokliśmy :razz:

Moje 2 lepsze polowy juz w lozku i jedna chrapie...jak myslicie, ktora ???

Posted

[quote name='NATKA']Widze, widze Fruziolka potargałka i Zuziolka skoczkowego :multi::multi::multi: śliczne :loveu: DZIĘKUJE!!!

A co to się stało, że temperaturka Cię dopadła??? Chyba nie grypka :razz:

no niestety gripoletto :shake: ale jakos tak łagodnie przechodze ...tzn w 1 dzien mialam wszystko co mozliwe przy owym ustrojstwie ale dzisiaj juz w miare oki :loveu:....

buziowanko wieczorne :lol:

Posted

[quote name='eria']czarne podniebienie = agresywny :diabloti::diabloti::diabloti:

No normalnie co noc zamykam go w klatce żeby mi się do gardła nie dobrał :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[quote name='deer_1987']i co smaka chce? :D

Na pluszowego boćka polował ;)

Posted

Tak się zastanaiwm czy ktoś może ma ochote na większą ilość futrzakowych fot :cool3::cool3::cool3: ... no dobra to ja ide na pizze a Wy to przemyślcie :diabloti: