QQk Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 Darianna napisał(a):mam torcik, mam torcik! :D Ale podziel się, bo ja mam tyko małe ciasteczko :cool3: Quote
NATKA Posted November 9, 2009 Author Posted November 9, 2009 QQk napisał(a):Ale podziel się, bo ja mam tyko małe ciasteczko :cool3: Tylko bez narzekania ciasteczko wcale nie takie małe ;) Quote
eria Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 o kurde faktycznie jest rzeźba !!!! :crazyeye::cool3:. Na tej fotce z zaznaczonym prostokątem wyglądało po prostu że drzewa układają się w taki kształt. A w powiększeniu wszystko jasne :multi: Quote
zuzolandia Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 http://img510.imageshack.us/img510/6360/cukierkif.jpg jesooooooooooooo jakie dobroci mniammmmmmmmmm:eviltong::eviltong: a ja oprócz zyrafu zauwazylam kaczuszke :diabloti: z lisci na wodzie hihihihi fajne zgadki a jesio lepsiejsze nagrody :multi::multi: foteczki zwierzakowe z parku ..miodzioo :loveu: witamy i pozdrawiamy :multi: Quote
Tekla64 Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 Witam ja tam sie nie chce tlumaczyc ale zem juz posunieta w latach a nie udalo mnie sie wypatrzec od razu to sie ze wstydu nie odzywalam , bom slepa juz tyz [ nawet okularki nie zawsze pomagaja], czekalam na lepszejsze oczy i serdecznie gratuluje wygranej ai pozostalych nagrod nie zazdraszczam :placz: zabawa przednia a teraz fotki bardzo prosimy dla pozostalych cichych podgladaczy;) Quote
bianka19 Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 Tak szczerze to ja tamnie widziałam , żadnej żyrafy , jak nie zobaczyłam odpowiedzi :eviltong: Quote
Cavy Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 http://img510.imageshack.us/img510/6360/cukierkif.jpg mniam, ale pyszności! :diabloti: Zapraszamy do siebie na zdjęcia. :D :D :D Quote
NATKA Posted November 9, 2009 Author Posted November 9, 2009 Tak w ramach ciekawostki powiem, że ja tyle razy w tym parku byłam i tej żyrafy nie dostrzegłam, dopiero na tym październikowym spacerku i to zupełnie przypadkowo, bo mi się widoczek spodobał, chciałam zrobić zbliżenie, a tu mi żyrafa się uwidoczniła :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Zdjęcia oczywiście będą jak się "żaba" na mnie odbrazi :mad: Quote
lolka75 Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 sliczne foteczki:loveu::multi: fajnie ze do takiego zwierzakowego parku wpuszczaja psiaki:multi: a zyrafa bosska:p Quote
NATKA Posted November 9, 2009 Author Posted November 9, 2009 W ramach przypomnienia pare futrzakowych portrecików :loveu: (nie mylić z żyrafą :evil_lol:) Quote
NATKA Posted November 9, 2009 Author Posted November 9, 2009 lolka75 napisał(a):sliczne foteczki:loveu::multi: fajnie ze do takiego zwierzakowego parku wpuszczaja psiaki:multi: a zyrafa bosska:p Tam wszelakie żyjątka są mile widzine i (odpukać w niemalowane) jeszcze nie przytrafił mi się tam żaden niemiły incyden - związany bądź z samymi ludkami, bądź też z psami nieopowiedzialnych ludków ;) - a widomo, że zazwyczaj w parkach o to nie trudno :cool1: Jedyny mankament jest taki, że tam dosyć spory ruch ludziowo-dzieciowo-psiakowy jest to Futrzak na smyczy spaceruje - choć to też można obejść jak ktoś ma czas w tygodniu i przyjedzie w godzinach wczesno południwych :p Quote
lolka75 Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 http://img91.imageshack.us/img91/6082/51833518.jpg o sole mio:loveu::evil_lol::evil_lol: Quote
taxelina Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 Wow to fajnie ze nie trzeba placic i mozna z psami wejsc! idziesz do parku i widzisz inne zwierzaki!! Quote
Cavy Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 On raczej nie wygląda na żyrafę, chociaż na upartego mógłby się załapać. :evil_lol: :diabloti: Quote
NATKA Posted November 9, 2009 Author Posted November 9, 2009 [quote name='lolka75']http://img91.imageshack.us/img91/6082/51833518.jpg o sole mio:loveu::evil_lol::evil_lol: Wie co robi bestia cwana - w końcu wiadomo, że nad wodą najlepiej się niesie to i się pieśni zażaleniowe wyśpiewuje :evil_lol: [quote name='deer_1987']Wow to fajnie ze nie trzeba placic i mozna z psami wejsc! idziesz do parku i widzisz inne zwierzaki!! Tak fajna sprawa bo i człowiek chętnie poobcuje ze zwierzakami i psiak ma super socjalizacje międzygatunkową :lol: [quote name='Cavy']On raczej nie wygląda na żyrafę, chociaż na upartego mógłby się załapać. :evil_lol: :diabloti: Jakby tak lepiej szyje wyciągnął :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
QQk Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 [quote name='NATKA']Tylko bez narzekania ciasteczko wcale nie takie małe ;) Małe, bo ja jestem pojemny :diabloti: http://img137.imageshack.us/img137/5690/41466117.jpg - przytulić się to takiego gada - bezcenne :) Quote
NATKA Posted November 9, 2009 Author Posted November 9, 2009 [quote name='QQk']Małe, bo ja jestem pojemny :diabloti: No dobrze, już dobrze, reklamacja została uwzględniona ;) masz tu dokładke :p i teraz już bez narzekania, że za mało :eviltong: Quote
QQk Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 jo, jo, dzięki - jak to na Kaszubach mówią :p Quote
NATKA Posted November 9, 2009 Author Posted November 9, 2009 "Parkowe kaczki na jesiennym stawie - czyli szał wodnych barw ;)" c. d. n. Quote
taxelina Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 [quote name='NATKA']c. d. n. i jakos nie nastapil? :mad::mad: Quote
Shirai - Koki Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 Futrzakowe portreciki jakie romantyczne w jesiennej scenerii :loveu: Quote
bonita Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 UUUU.. a to niespodzianka :multi: załapałam się na pysznego ptysia :loveu: A więc moje "sokole:p" oko jednak dobrze dostrzegło coś na drugim brzegu :evil_lol: Foteczki widziałam :D Witamy z rana Quote
eria Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 (nie mylić z żyrafą :evil_lol:) z żyrafą raczej się nie da ,ale tak z lwem to już prędzej :evil_lol: Quote
NATKA Posted November 10, 2009 Author Posted November 10, 2009 [quote name='deer_1987']i jakos nie nastapil? :mad::mad: Będzie będzie ale kiedy kto to wie :eviltong: a tak serio to pewnie, że będzie i to dzisiaj ;) [quote name='Shirai - Koki']Futrzakowe portreciki jakie romantyczne w jesiennej scenerii :loveu: Bo jesień nas swoją romantycznością (chociaż nie za długą) w tym roku zaszczyciła :lol: [quote name='bonita']UUUU.. a to niespodzianka :multi: załapałam się na pysznego ptysia :loveu: A więc moje "sokole:p" oko jednak dobrze dostrzegło coś na drugim brzegu :evil_lol: Foteczki widziałam :D Witamy z rana Witanko serdeczne :loveu: [quote name='eria'] z żyrafą raczej się nie da ,ale tak z lwem to już prędzej :evil_lol: Nawet nie wiesz ile masz racji z tym lwem - w to lato miałam taką sytuację, że dziecko jechało w siodełku z tata na rowerze i na widok mojego psa wykrzyknęło "Tata patrz lew idzie!" :evil_lol: Quote
Recommended Posts