Jump to content
Dogomania

Futrzak Smolinosek i przyjaciele ;-)

Recommended Posts

• Replies 3.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

o kurde faktycznie jest rzeźba !!!! :crazyeye::cool3:. Na tej fotce z zaznaczonym prostokątem wyglądało po prostu że drzewa układają się w taki kształt. A w powiększeniu wszystko jasne :multi:

Posted

Witam
ja tam sie nie chce tlumaczyc ale zem juz posunieta w latach a nie udalo mnie sie wypatrzec od razu to sie ze wstydu nie odzywalam , bom slepa juz tyz [ nawet okularki nie zawsze pomagaja], czekalam na lepszejsze oczy i serdecznie gratuluje wygranej ai pozostalych nagrod nie zazdraszczam :placz:
zabawa przednia a teraz fotki bardzo prosimy dla pozostalych cichych podgladaczy;)

Posted

Tak w ramach ciekawostki powiem, że ja tyle razy w tym parku byłam i tej żyrafy nie dostrzegłam, dopiero na tym październikowym spacerku i to zupełnie przypadkowo, bo mi się widoczek spodobał, chciałam zrobić zbliżenie, a tu mi żyrafa się uwidoczniła :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Zdjęcia oczywiście będą jak się "żaba" na mnie odbrazi :mad:

Posted

lolka75 napisał(a):
sliczne foteczki:loveu::multi:

fajnie ze do takiego zwierzakowego parku wpuszczaja psiaki:multi:

a zyrafa bosska:p

Tam wszelakie żyjątka są mile widzine i (odpukać w niemalowane) jeszcze nie przytrafił mi się tam żaden niemiły incyden - związany bądź z samymi ludkami, bądź też z psami nieopowiedzialnych ludków ;) - a widomo, że zazwyczaj w parkach o to nie trudno :cool1:
Jedyny mankament jest taki, że tam dosyć spory ruch ludziowo-dzieciowo-psiakowy jest to Futrzak na smyczy spaceruje - choć to też można obejść jak ktoś ma czas w tygodniu i przyjedzie w godzinach wczesno południwych :p

Posted

[quote name='lolka75']http://img91.imageshack.us/img91/6082/51833518.jpg

o sole mio:loveu::evil_lol::evil_lol:

Wie co robi bestia cwana - w końcu wiadomo, że nad wodą najlepiej się niesie to i się pieśni zażaleniowe wyśpiewuje :evil_lol:

[quote name='deer_1987']Wow to fajnie ze nie trzeba placic i mozna z psami wejsc! idziesz do parku i widzisz inne zwierzaki!!

Tak fajna sprawa bo i człowiek chętnie poobcuje ze zwierzakami i psiak ma super socjalizacje międzygatunkową :lol:

[quote name='Cavy']On raczej nie wygląda na żyrafę, chociaż na upartego mógłby się załapać. :evil_lol:
:diabloti:

Jakby tak lepiej szyje wyciągnął :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='QQk']Małe, bo ja jestem pojemny :diabloti:

No dobrze, już dobrze, reklamacja została uwzględniona ;) masz tu dokładke :p
i teraz już bez narzekania, że za mało :eviltong:

Posted

UUUU.. a to niespodzianka :multi: załapałam się na pysznego ptysia :loveu:

A więc moje "sokole:p" oko jednak dobrze dostrzegło coś na drugim brzegu :evil_lol:
Foteczki widziałam :D

Witamy z rana

Posted

[quote name='deer_1987']i jakos nie nastapil? :mad::mad:
Będzie będzie ale kiedy kto to wie :eviltong: a tak serio to pewnie, że będzie i to dzisiaj ;)
[quote name='Shirai - Koki']Futrzakowe portreciki jakie romantyczne w jesiennej scenerii :loveu:
Bo jesień nas swoją romantycznością (chociaż nie za długą) w tym roku zaszczyciła :lol:
[quote name='bonita']UUUU.. a to niespodzianka :multi: załapałam się na pysznego ptysia :loveu:

A więc moje "sokole:p" oko jednak dobrze dostrzegło coś na drugim brzegu :evil_lol:
Foteczki widziałam :D

Witamy z rana
Witanko serdeczne :loveu:
[quote name='eria']
z żyrafą raczej się nie da ,ale tak z lwem to już prędzej :evil_lol:

Nawet nie wiesz ile masz racji z tym lwem - w to lato miałam taką sytuację, że dziecko jechało w siodełku z tata na rowerze i na widok mojego psa wykrzyknęło "Tata patrz lew idzie!" :evil_lol: