NATKA Posted November 8, 2009 Author Posted November 8, 2009 I przy okazji można nieźle się uśmiać z reakcji zwierzaków względem siebie :evil_lol: Quote
Asiaczek Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 ...i kiciuś! http://img4.imageshack.us/img4/8877/51132395.jpg Pzdr. Quote
taxelina Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 My musimy sie do parku ze zwierzakami u nas wybrc placisz raz i masz do konca roku darmowe wstepy i juz malo czasu zostalo do konca 2009... Quote
NATKA Posted November 8, 2009 Author Posted November 8, 2009 [quote name='Asiaczek']...i kiciuś! http://img4.imageshack.us/img4/8877/51132395.jpg Pzdr. Asiaczku na tyle zwierzaków co tam jest to on była najbardziej zainteresowany właśnie tym kiciusiem :evil_lol: [quote name='deer_1987']My musimy sie do parku ze zwierzakami u nas wybrc placisz raz i masz do konca roku darmowe wstepy i juz malo czasu zostalo do konca 2009... A u mnie nic się nie płaci, taka poprostu atrakcja parku ;) no i nikomu nie przeszakadza, że psy się ze zwierzakami integrują. :lol: To za chwile będzie jeszcze troszke fotek i WIELKA ZAGADKA ;) ciekawa jestem czy ktoś będzie umiał ją rozwiązać :cool1: Quote
NATKA Posted November 8, 2009 Author Posted November 8, 2009 Daniele (z pozdrowionkami dla Tekla64 ;)) Quote
Tengusia Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 alez tu sie egzotycznie zrobilo :grins: Quote
Shirai - Koki Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 Czy ta wycieczka to z Futrzakiem na polowanie :diabloti: Quote
QQk Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 Witam. Ładnie w tym parku. A jaki Futrzak spokojny. Quote
Tekla64 Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 Witam wieczorowo i serdeczne dzieki za pozdrowienia;) [prawie jakbym swoje widziala] zaleglosci nadrobilam , poczytalam, poogladalam i jestem zachwycona zdjeciami a futrzak , dla mnie facet nie do wyjecia , moja wiekszosc by ryja darla:evil_lol: Quote
NATKA Posted November 8, 2009 Author Posted November 8, 2009 [quote name='Tengusia']alez tu sie egzotycznie zrobilo :grins: Fakt wilczy wybrał się na wycieczke poza swoją ulice to się zrobiło egzotycznie :evil_lol: [quote name='Shirai - Koki']Czy ta wycieczka to z Futrzakiem na polowanie :diabloti: Tak żarełko się skończyło w domu to se wysłałam psa, co by se upolował cusik (szczególnie zainteresowany był kotkiem i kurkami) ale jak na złość wszędzie kraty :eviltong: i pies dalej chodzi głodny :diabloti: ;) [quote name='QQk']Witam. Ładnie w tym parku. A jaki Futrzak spokojny. Hejka, tak Ares bardzo jest spokojny :evil_lol: poza małymi akcjami jak tarzenie się o kraty od zagrody kóz (przecież tam tak ładnie pachnie), próba wyciągnięcia kurek przez ogrodzenie, pójście na utarczke z danielem, który chyba był w fazie rykowiska bo non stop paszczydło nadzierał, a mój pomysłowy psiak odebrał to jako warczenie :diabloti: co innego pani danielica z nią się ładnie obniuchał - szkoda, że nie zdąrzyłam zrobić zdjęcia :oops: Tekla64 miło mi że Ci się spodobały fotki :loveu: Quote
NATKA Posted November 8, 2009 Author Posted November 8, 2009 TO NADESZŁA WIELKA CHWILA :razz: BĘDZIE ZAGADKA, STRASZNA ZAGADKA :diabloti: POD RYGOREM BRAKU ZDJĘĆ JEŚLI NIE ODGADNIECIE :evil_lol::evil_lol::evil_lol: TADAAAAM TADAAAAM A OTO ONA: "RZEŹBA JAKIEGO ZWIERZĘCIA WIDNIEJE NA TEJ FOTCE????" Quote
Doginka Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 A na tej focie jest wogóle jakaś rzeźba?:crazyeye::crazyeye::crazyeye: Quote
bonita Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 tam po drugiej stronie jakby coś stało... ale to pewno nie o to chodzi:p witajcie:loveu: Oglądałam foteczki rogasiów i tych bezrogich :loveu::evil_lol: Quote
QQk Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 [quote name='bonita']tam po drugiej stronie jakby coś stało... ale to pewno nie o to chodzi:p /ciach/ Na 99.99% chodzi o to COŚ na drugim brzegu, ale tu RAW potrzebny a nie JPG :angryy: Quote
eria Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 długo myślałam nad tą rzeźbą ale się poddaję :shake: Quote
Darianna Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 pewnie jeleń albo sarenka :D Ale ja bardziej zgaduję niż cokolwiek widzę.... masz większy zoom? :D Quote
NATKA Posted November 9, 2009 Author Posted November 9, 2009 Bonita i QQk idą dobrym tropem ;) Dla ułatwienia ta sama fotka w wersji przybliżonej :p Quote
NATKA Posted November 9, 2009 Author Posted November 9, 2009 ZWYCIĘŻCZYNI :multi::multi::multi: Quote
Darianna Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 Biorę przykład z Brandulca ;) On też zwycięski ;) Quote
Doginka Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 Ja długo się wpatrywałam i tylko takiego liska wypatrzyłam:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
QQk Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 Dzieki Dariannie będą dalsze zdjęcia Futrzaka :cool3: Quote
eria Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 Natka Ty zaznacz tą żyrafę :crazyeye::evil_lol: zagadka lepsza niż moja swego czasu jak wstawiłam fotkę na której były 3 sarny z czego jedną było widać . Ludzie się w różniastych miejscach tych saren dopatrywali hihihi Quote
NATKA Posted November 9, 2009 Author Posted November 9, 2009 Żeby nie było wątpliwości wklejam ŻYRAFE zaznaczoną (w czerwonym prostokącie) w pełnej okazałości I oczywiście co by to była za zagadka bez małych nagród: dla Darianny jako zwyciężczyni torcik dla QQk i bonity jako, że były najbliżej rozwiązania - pyszne ciasteczka dla Doginki i eri jako, że próbowały rozwiązać zagdkę - cukiereczki na pocieszenie Quote
Recommended Posts