Jump to content
Dogomania

Futrzak Smolinosek i przyjaciele ;-)

Recommended Posts

• Replies 3.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[url=http://img99.imageshack.us/i/37948007.jpg/]Imageshack - 37948007[/url]
Rety...jak tutaj pięknie go uchwyciłaś :loveu:
Wygląda tak dziko... połączenie wilka z lwem :eviltong:

Posted

[quote name='deer_1987']Zauwazylam!!! no moze po za jamniczymi uszami jak lataja :P[/QUOTE]

To prawda latające uszy jamnika są cudne :loveu:

[quote name='tonacja'][URL="http://img99.imageshack.us/i/37948007.jpg/"]Imageshack - 37948007[/URL]
Wygląda tak dziko... połączenie wilka z lwem :eviltong:[/QUOTE]

Bo wilcze piękne są :loveu: niezależnie od uchwycenia aparatem....:eviltong:

A.

Posted

[quote name='Maks i Spark'] /ciach/

A.[/QUOTE]

Fakt, im bardziej wilkowate tym piękniejsze.

[URL]http://img689.imageshack.us/img689/3206/10052701.jpg[/URL]

Tu wygląda jak wilkołak :diabloti:

Posted

[quote name='ladybird']Jaką ma super grzywę! :lol:[/QUOTE]

Cześć,

teraz to ta grzywa troszke uszczuplona jest ;)

[quote name='Maks i Spark']Nie ma piekniejszego widoku jak futrzak w galopie z rozwianym włosem.....:lol:

A.[/QUOTE]

[quote name='Maks i Spark']

A.[/QUOTE]

Tak właśnie, zgadzam się w 100% :loveu::loveu::loveu:

[quote name='deer_1987']Zauwazylam!!! no moze po za jamniczymi uszami jak lataja :P[/QUOTE]

Jamnik w biegu to w ogóle oszałamiający widok ;)

[quote name='tonacja'][URL="http://img99.imageshack.us/i/37948007.jpg/"]Imageshack - 37948007[/URL]
Wygląda tak dziko... połączenie wilka z lwem :eviltong:[/QUOTE]

Uważaj bo ta hybryda wilko-lwa grasuje po S-cu i ostatnio nawet zapędziła się w Twoje okolice :evil_lol::eviltong:

[quote name='QQk']Fakt, im bardziej wilkowate tym piękniejsze.

[URL]http://img689.imageshack.us/img689/3206/10052701.jpg[/URL]

Tu wygląda jak wilkołak :diabloti:[/QUOTE]

Wilkołak - podoba mi się :evil_lol::evil_lol::evil_lol:;)

[quote name='bianka19']Witamy :)
Super fotki :loveu::loveu:[/QUOTE]

Witanko, witanko, dawno wać panny u mnie nie było ;)

Posted

[quote name='Tekla64']Witam
i o zdrowko dzis pytam , nie ma juz sladu po slabosciach futrzaka co ?
lubie u was bywac.
milego dnia[/QUOTE]
Futro wczoraj choróbsko odespało i dzisiaj już bryka, rano jak szalony na myszy polował czyli że jest zdrów ;)
Dziękować ja to Twoje stadko też bardzo lubie :loveu:

Posted

[url]http://img99.imageshack.us/img99/1475/37948007.jpg[/url]
ta fotka najlepsza :loveu::loveu:
noo grzywę ma imponującą - czego używasz do rozczesywania ? ;)

Posted

Tengusia napisał(a):
a jak tam beaglowate dziecie sie miewa - dalabys jakas focie nio :grins: oczywiscie kudlaty piekny i taki kudlaty hihihi :diabloti:

Biglowaty narazie poza zasięgiem niestety :eviltong: ale na pocieszenia mam cuś takiego dla Ciebie ;) czyli szkraby dwa :loveu:

eria napisał(a):
http://img99.imageshack.us/img99/1475/37948007.jpg
ta fotka najlepsza :loveu::loveu:
noo grzywę ma imponującą - czego używasz do rozczesywania ? ;)

To tak odnośnie rozczesywania - wyczesywania, czyli dzisiejsze odfutrzanie i grzebyk czarodziej za 5 zł :evil_lol:

A jak już się Ares wyczesał to oczywiście musiała być nagroda czyli spacerek, na który pobiegł w podskokach

Bianka ważne że w końcu dotarłaś ;)

Posted

ja wam kudlacze powiem ze ja sie ciesze ze te ilosci juz za mna
nie znaczy to ze nie czesze moich tyz i to dosc czesto ale ilosci sa duzo duzo mniejsze, ale byly czasy gdzie tyz tyla wyczesywalam.
za to pamietam ze jesli nie bylo koltunow to byla przyjemnosc jak byl czas a nie jak na szybcika sie to robilo, bo czesto z tego mozna pieszczoty i czas dla psa wypracowac.
i jak piknie potem wygladaja a jakie szczesliwe sa
futrzak na pewno tyz sie chwali swiatu jaki to un tera pikny!!!!:lol:

Posted

Wiecie Ares skończył 6 lat, a ja co roku jestem pod wrażeniem ilości podszerstka, który z niego wychodzi i cały czas zachodze w głowe jak można tyle kudłów tracić i nie chodzić łysym :cool1:
Co do czesania to na początku byłam taka dopolona, że czesałam go gruntownie codziennie, ale człowiek po 2 latach zmądrzał i gruntowne czesanie ograniczył do okresów linienia i to też tak dwa razy w tygodniu, a w między czasie czesu czesu szczotką 5 minut,ewentualnie raz na tydzień grzebień ale juz bez schizy, że trzeba do skóry :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Co najciekawsze ja go lubie rozczesywać, a żeby było jeszcze śmieszniej Ares też się lubi czesać - ucina sobie wtedy drzemke ;) i wtedy pańcia może nawet trzy godziny walczyć z kudełkami :evil_lol:

Posted

Shirai - Koki napisał(a):
Imageshack - 49343690

Natka co ty zrobilas biednemu Futrzakowi :placz:...az piedny udaje ze "padl trupem", zebys mu dala spokoj :mad:

On tak reaguje na czesanie zwyczajnie zasypia i nawet nie rusza go to jak go obracam z jednego boku na drugi ;) budzi się dopiero jak powiem 'koniec" bo wtedy dostaje smaka, a że zdjęcia chciałam zrobić to się do Futra nie odzywałam tylko szybko po aparat i pstryk, a ten pewnie spał dalej bo myślał że mnie ręka rozboloła i przerwe zrobiłam sobie :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Taaaa tez czasami zachodze w głowe jak to mozliwe ze przy takich ilosciach wyczesywanego futra Zuzol nie jest łysy :eviltong::eviltong:
Na poczatku tez mialam jazdy dziennie wlos po wlosku ..teraz robie to co 2 tyg z tym ze na raty bo by mi plecy wysiadły :evil_lol: a Zuzol tak jak Ares zasypia sobie i śpi do oporu :loveu::loveu:

Fruzia ma swoją osobistą feyzjerke bo przyznam sie szczerze nie chce mi sie i nie mam do niej cierpliwosci bo mała ma robaki w dooopalonie jak widzi grzebień :diabloti::diabloti:

Posted

zuzolandia napisał(a):
Taaaa tez czasami zachodze w głowe jak to mozliwe ze przy takich ilosciach wyczesywanego futra Zuzol nie jest łysy :eviltong::eviltong:
Na poczatku tez mialam jazdy dziennie wlos po wlosku ..teraz robie to co 2 tyg z tym ze na raty bo by mi plecy wysiadły :evil_lol: a Zuzol tak jak Ares zasypia sobie i śpi do oporu :loveu::loveu:

Fruzia ma swoją osobistą feyzjerke bo przyznam sie szczerze nie chce mi sie i nie mam do niej cierpliwosci bo mała ma robaki w dooopalonie jak widzi grzebień :diabloti::diabloti:

TAAAK PLEEECYYY AŁŁŁŁA :placz: znam ten ból ale ja jednak wole raz pocierpieć niż sobie to na raty rozkładać, poza tym mam jeszcze taką głupią manie, że jak coś zaczne to musze skończyć, więc później człowiek jęczy na nadgarstek i plecy :diabloti: za to piesa szczęśliwa odfutrzona i na kanapie może sobie pospać bo już mu tak nie jest gorąco :evil_lol::evil_lol::evil_lol: