Jump to content
Dogomania

Futrzak Smolinosek i przyjaciele ;-)

Recommended Posts

Posted

Wiesz co do mrozku to też bym chciała jak tak patrze co mi się dzisiaj za oknem wyprawia brrr :shake:

A u nas dziś cieplutko :evil_lol: Ale Gac nie chciał iść na dłuższy spacer (zapiera się łapami i ani kroczku nie zrobi :mad:)

Ale macie tam ładnie :loveu:

• Replies 3.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Darianna napisał(a):
Nie wiem, czy już ktoś o to pytał, ale jak Ci się chłopak wytarza w jakimś pachnidle to ciężko go doprać? Bo futra to on trochę ma ;)

Witaj :loveu: dziękujemy za odwiedzinki.

Jeśli chodzi o pachnidła to futro jest wierne jednemu - zdechłym wyrzuconym rybom :diabloti: smrodek nieziemski, a ludzie to spierniczają na drugą stronę ulicy :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Na szczęście wystarczy futrzaka wsadzić do wanny, nasączyć gąbke szamponem, zmoczyć troszkę sierść (tak co by nie zamoczyć do skóry) w miejscu inwazji smrodku, przemyć gąbką, spułkać i gotowe ;) no i na szczęście nie zdarza się taka smrodkowa awaria często, to da się przeżyć :)

Shirai - Koki napisał(a):
Futrzak jaki on jest piekniutki :loveu:

Dziękuje w imieniu futra :loveu:

deer_1987 napisał(a):
Widoczki tez lubimy!!

Aj te widoczki na duchu człowieka podnoszą i to najważniejsze ;)

bianka19 napisał(a):
Przepiękne widoki :loveu:

Futrzak śliczny :loveu::loveu:

Witanko dawno Was nie było, dziękuje za komplemencik, a widoczki to fakt całkiem przyjemne dla oka :lol:

karola&gacek napisał(a):
A u nas dziś cieplutko :evil_lol: Ale Gac nie chciał iść na dłuższy spacer (zapiera się łapami i ani kroczku nie zrobi :mad:)

Ale macie tam ładnie :loveu:

U mnie zimno też nie było tyle, że co chwila deszcz atakował, także o dłuższym spacerku można było pomarzyć. A Gacka trzeba wziąść na spacer naręczny :evil_lol: - ja tak robiłam z moim poprzednim pieskiem (a raczej suczką) bo też chodzenie na własnych łapkach nie było jej w smak o takiej porze roku, a że była troszke większa od Twojego malucha to było to możliwe ;););)

Posted

Darianna napisał(a):
Arystokracja na łóżeczku śpi ;)

A jak się rozpycha :evil_lol::evil_lol::evil_lol: (na szczęście szybko robi mu się za gorącu i ucieka na swój dywanik)

deer_1987 napisał(a):
a czemu masz 2 takie same banery?

Próbowałam wstawić obok banerku mojej galerii banerek psiej bidy i za nic w świecie mi nie wychodzi, niby u mnie jest oki a Ty widzisz jakieś klony banerków czyli inni też tak widzą :placz: no cóż daje sobie spokój z kombinowaniem z banerkami :shake:

Maks i Spark napisał(a):
Doberek :)

Fajnego dnia

A.

Dzień Doberek :loveu:

też życzę miłego dzionka ;)

Posted

[quote name='tulasy']Witaj Renatko !
Zajrzałam dzis do Ciebie , poczytałam i podziwiałam Aresa.
Wygłaskaj go od Tulasów
Basua

O jak miło że nas Tulaski odwiedziły :loveu:
Futrzak oczywiście wygłaskany
Pozdrawiam

[quote name='akira']http://img254.imageshack.us/img254/5064/35635374.jpg

Śliczny on jest ;]

Dzięki :loveu:

[quote name='Tekla64']patrze na te lozkowe sceny i mam czasami wrazenie ze naszym kundlom za dobrze jest!!!!
ale za to ino one robia takie miny
witam przedwieczornie

Ja też czasami dochodze do wniosku, że akurat w przypadku naszych futer powiedzenie "pieski życie" to nic innego jak raj na ziemi ;)

KOCHANI POMOCY!!!
CHCIAŁAM WKLEIĆ ZDJĘCIA ALE NIESTETY ...UPA BLADA BO MI ZDJĘCIA WYKASOWAŁO (ogólnie ok. 300 fotek szlag trafił) A czemu??? Otóż trzymałam foty w Menadżerz zdjęć F-Spot i omyłkowo robiąc porządki w katalogach zamiast "opcji usuń katalogi" wybrałam "usuń z dysku":2gunfire::ak-shot::angryy::angryy::angryy:
MOŻE KTOŚ Z WAS WIE JAK MOŻNA ODZYSKAĆ STRACONE FOTY Z DYSKU???

Posted

[quote name='NATKA']

KOCHANI POMOCY!!!
CHCIAŁAM WKLEIĆ ZDJĘCIA ALE NIESTETY ...UPA BLADA BO MI ZDJĘCIA WYKASOWAŁO (ogólnie ok. 300 fotek szlag trafił) A czemu??? Otóż trzymałam foty w Menadżerz zdjęć F-Spot i omyłkowo robiąc porządki w katalogach zamiast "opcji usuń katalogi" wybrałam "usuń z dysku":2gunfire::ak-shot::angryy::angryy::angryy:
MOŻE KTOŚ Z WAS WIE JAK MOŻNA ODZYSKAĆ STRACONE FOTY Z DYSKU???[/QUOTE]

uuuu nie dobrze, nie wiem czy jest szansa na odzyskanie tych zdjec ale mysle ze raczej nie :shake:

Posted

[quote name='deer_1987']nie masz w koszu?

[quote name='Tengusia']uuuu nie dobrze, nie wiem czy jest szansa na odzyskanie tych zdjec ale mysle ze raczej nie :shake:

W koszu niestety nie ma (a szkoda bo wtedy nie było by problemu) do tego mało kto się zna na Linux i już w ogóle do bani jest:placz::placz::placz:

Ja się jeszcze zastanawiam czy z aparatu części fotek nie dało by się odzyskać:hmmmm:

niby jakieś programy są tyle, że dla mnie to czarna magia, a te co przystępniejsze to obsługują windowsa :angryy:

[quote name='zuzolandia']http://img254.imageshack.us/img254/5064/35635374.jpg

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa bowski widokk :loveu::loveu::loveu: nie ma to jak siersciuch leniwiec :cool3::cool3:

witanko i mizianko dla futra :loveu:

Witanko :loveu:sierściuch wymiziany

Posted

[quote name='NATKA']

Tak wyglądam z tyłu ...
... a tak z przodu ;)
To lece do pańciów :loveu:
A takie futrzaki spotkałem na spacerku :cool1:

Oj, to przy tym spotkanku to pewnie wrzasku było co niemiara! Huski to szczekacze...:lol:

[QUOTE=NATKA;13388382
KOCHANI POMOCY!!!
MOŻE KTOŚ Z WAS WIE JAK MOŻNA ODZYSKAĆ STRACONE FOTY Z DYSKU???
Zawsze zostaje jeszcze serwis komputerowy. Oni maja swoje sposoby na odzyskanie danych. Ewent. skontaktuj się na PW z Elitesse ( jej TŻ tym sie m.in. zajmuje) ewent. Vectra - kolżanka z W-wy.
Próbuj.

Pzdr.

Posted

[quote name='Tekla64']witam rankiem jesiennym
szkoda fotek, moze sie uda czego zycze a ja przenosze co jakis czas na plyty i mam mniejszy strach.
spacerek we czworke super.[/QUOTE]

Witam witam, masz racje, prawdziwy jesienny poranek, deszcz rządzi brrr.
Co do zapisywania kopi to stosuje jak najbardziej, dlatego całe szczęcie w tym nieszczęściu jest takie, że straciłam foty robione w tym tygodniu a nie całość, bo chyba bym na zawał wczoraj padła :shake:

A ta spacerkowa męska fotka to moja najulubieńsza :loveu:

[quote name='deer_1987']Fajne te wspolne![/QUOTE]

[quote name='Shirai - Koki']Zgadzam sie w 100% ;)[/QUOTE]

Witajcie dziewczyny :lol:
Super, że się foty podobają, w końcu to moje ulubione ;)

[quote name='Asiaczek']Oj, to przy tym spotkanku to pewnie wrzasku było co niemiara! Huski to szczekacze...:lol:

Zawsze zostaje jeszcze serwis komputerowy. Oni maja swoje sposoby na odzyskanie danych. Ewent. skontaktuj się na PW z Elitesse ( jej TŻ tym sie m.in. zajmuje) ewent. Vectra - kolżanka z W-wy.
Próbuj.

Pzdr.[/QUOTE]

Tak straszny hałas był, choćby te haszczaki ze skóry obdzierali :evil_lol: a moje futro tylko patrzało i nie wiedziała o co kaman, bo takie fajne futrzaki spotkał a one chcą go zjeść :diabloti:

Co do mojej wpadki fotkowej to serwis już roważałam, niestety za drogo to wychodzi :shake:
Już jedna dobra dusza z forum zaoferowała pomoc, także czekam na informacje.
Troszke też o tym odzyskiwanu poczytałam i dochodzę do wniosku, że łatwiej będzie odzyskać zdjęcia z aparatu niż dysku.
Asiaczku i bardzo Ci dziękuje za sugestie odnośnie tego do kogo mam się zwrócić o pomoc :loveu: