Jump to content
Dogomania

Futrzak Smolinosek i przyjaciele ;-)

Recommended Posts

Posted

Maks i Spark napisał(a):
Ale agresor ;)

A.

Łatek miał tym większą frajdę im mocniej capnął :evil_lol: oczywiście moje szpicowe spodlądało ze stoickim spokojem jak białek pańci stope amputuje :diabloti:

karola&gacek napisał(a):
O! To widze że Gac ma kompanów do polowań :evil_lol: I też mi tak stope gryzie :mad: Tylko że w skarpetce, buta nie ruszy (może dlatego że mu się do pyska nie zmieści :diabloti:)

Łatek mimo że nie za duży to z bucikem chętnie się bawił :diabloti: Futrzate za to tak jak Gacek woli stopki bez butów, bo wtedy tak fajnie można uszczypnąć albo skarpetke zakosić :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

• Replies 3.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

coś słysze

łooo patrz jaki wielki pędzący stwór :crazyeye: ej no co ty nie śpij!

a zresztą, w sumie mała drzemka jeszcze nikomu nie zaszkodziła

Posted

[quote name='Tengusia']fajniste te psy strozujace hihi

U mojego Futrzaka pdstawą stróżowania jest pozycja leżąca - czyli półśpiąca. I biada temu co go z letargu wyrwie :evil_lol:

Udało się to mojemu wujkowi który musiał w trybie natychmiastowym ratować się ucieczką do swojego PKSu (jest kierowcą) :diabloti: niestety mój pies nie przepada za głśnymi facetami, a do tego wujka miał okazje widzieć pierwszy raz - zrobił iście piorunujące wrażenie na nim :evil_lol: Na szczęście po wizycie domowej ich stosunki się ociepliły ;) w końcu co rodzina to rodzina.

Druga sytuacja związana była z odsieczą dla Łatka. Na sąsiednią działkę wjechał ciągnik żeby uporządkować pole. Łatek niestety goni ciągniki, na co ja wpływu nie mam. Pan z ciągnika się zdenerwował i postanowił przegonić psa. I się narobiło, bo futrzate się zebrało z krzaków gdzie drzemał i poleciał na odsiecz :diabloti: pan miał bardzo zdziwioną mine, że nagle z małego łaciatego zrobiło się wielkie kudłate :evil_lol:

[quote name='andromeda']Meldujemy sie :sg168::happy1:

Witanko witanko ;)

[quote name='deer_1987']http://img514.imageshack.us/img514/210/15109583.jpg
kolor spodni mu sie nie spodobal :P

Wow jaki Ty masz pikniasty podpisik :loveu:
A białasek oprócz polowania na buty to łapał za nogawki właśnie, a jeszcze bardziej wolał podgryzać dłonie :razz:

[quote name='Maks i Spark']dywaniki ;)
Imageshack - 38736755

Ekstra :multi:

Deszczowe dzień dobry

A.

Cześć,
niestety też deszczowo :shake:
ale dywanik mieć osobisty futrzaty to deszcze i chłody niestraszne ;)

Posted

NATKA napisał(a):
Ty masz lepiej bo masz dwa :cool3:;)

No fakt, ale Maks sam już zaczął się dogrzewać przy kominku....(starość nie radość)

A.

Posted

No tak stare kosteczki ciepełka potrzebują :lol:
ja też chce tak jak Maksiu się pogrzać przy kominku :placz: bo u mnie to kaloryfery zimne, cholery jakiś czyjnik na dachu bloku zamontowali i dopiero jak jest minusowa temperatura to zaczynają łaskawie grzać a żeby było jeszcze bardziej hardkorowo to dzisaj dali ogłoszenie o podwyżce centralnego :placz::shake:

Swoją drogą to sobie pomyślałam, że nie mam tak źle, bo w końcu mój wagowo to prawie tak jak Twoje dwa :evil_lol:;)

Posted

NATKA napisał(a):
No tak stare kosteczki ciepełka potrzebują :lol:
ja też chce tak jak Maksiu się pogrzać przy kominku :placz: bo u mnie to kaloryfery zimne, cholery jakiś czyjnik na dachu bloku zamontowali i dopiero jak jest minusowa temperatura to zaczynają łaskawie grzać a żeby było jeszcze bardziej hardkorowo to dzisaj dali ogłoszenie o podwyżce centralnego :placz::shake:

Swoją drogą to sobie pomyślałam, że nie mam tak źle, bo w końcu mój wagowo to prawie tak jak Twoje dwa :evil_lol:;)

Ale sprytną masz administrację, tylko pozazdrościć :diabloti:

Ares za niejeden grzejniczek może robić :evil_lol::lol:

A.

p.s. fajny masz banerek :p

Posted

Sprytną, że hej :mad:

Aresiątko najchętniej łóżeczko dogrzewa :evil_lol:

Dziękować za komplemencik banerkowy :oops: (sama kombinowałm ;) i metodą prób i błędów udało się)

Posted

[quote name='NATKA']
Aresiątko najchętniej łóżeczko dogrzewa :evil_lol:

Dziękować za komplemencik banerkowy :oops: (sama kombinowałm ;) i metodą prób i błędów udało się)

Łóżeczko :crazyeye::-o, to rozpusta!!!!!!

Zdolna jesteś, brawo (ja jestem antytalent pod tym względem :oops::shake:)

A.

Posted

Ja to byłam wniebowzięta jak mały odważył się tak blisko podejść.
Bo owszem chadzał sobie za mną, poszczypywał, łapał za nogawki, skakał na mnie, jedzonko z ręki brał ale o pogłaskaniu mowy nie było.
W końcu piesa się przełamała i sam domagał się pieszczenia, nawet kleszcze sobie dał powyciągać :loveu::loveu::loveu:
A futro owszem pyska darło na początku ale z daleka bo małemu to krzywdy nie zrobi ale popyskować sobie musiał - później już był pełen luz - dwa szczęścia w zasięgu ręki :lol:

Posted

NATKA napisał(a):

Udało się to mojemu wujkowi który musiał w trybie natychmiastowym ratować się ucieczką do swojego PKSu (jest kierowcą) :diabloti: niestety mój pies nie przepada za głśnymi facetami, a do tego wujka miał okazje widzieć pierwszy raz - zrobił iście piorunujące wrażenie na nim :evil_lol: Na szczęście po wizycie domowej ich stosunki się ociepliły ;) w końcu co rodzina to rodzina.

Druga sytuacja związana była z odsieczą dla Łatka. Na sąsiednią działkę wjechał ciągnik żeby uporządkować pole. Łatek niestety goni ciągniki, na co ja wpływu nie mam. Pan z ciągnika się zdenerwował i postanowił przegonić psa. I się narobiło, bo futrzate się zebrało z krzaków gdzie drzemał i poleciał na odsiecz :diabloti: pan miał bardzo zdziwioną mine, że nagle z małego łaciatego zrobiło się wielkie kudłate :evil_lol:

:roflt: :roflt: :roflt:

Posted

Ja mam nadzieje ze ktos mi zrobi bardziej proff baner bo ja nie umiem a bym chciala wycietego krolisia i bojownika ladnie wsadzic :D gdyby nie RCookie i jej pomysl z tymi zdjeciami na logo to bym nie wpadla zeby taki baner miec

Posted

deer_1987 napisał(a):
Ja mam nadzieje ze ktos mi zrobi bardziej proff baner bo ja nie umiem a bym chciala wycietego krolisia i bojownika ladnie wsadzic :D gdyby nie RCookie i jej pomysl z tymi zdjeciami na logo to bym nie wpadla zeby taki baner miec

Marudzisz, Twój baner jest super :lol:, te oczy :loveu:.

Ja nie znam się na tym wcale :oops:

A.

Posted

Maks i Spark napisał(a):
Marudzisz, Twój baner jest super :lol:, te oczy :loveu:.

Ja nie znam się na tym wcale :oops:

A.

Tak ale pomysl na niego to od RCookie i jej logo dla mnie ;) ja ie umiem wyciac zwierzakow by fajnie krolisia i bojownika wkleic:placz: