NATKA Posted October 19, 2009 Author Posted October 19, 2009 Maks i Spark napisał(a):Ale agresor ;) A. Łatek miał tym większą frajdę im mocniej capnął :evil_lol: oczywiście moje szpicowe spodlądało ze stoickim spokojem jak białek pańci stope amputuje :diabloti: karola&gacek napisał(a):O! To widze że Gac ma kompanów do polowań :evil_lol: I też mi tak stope gryzie :mad: Tylko że w skarpetce, buta nie ruszy (może dlatego że mu się do pyska nie zmieści :diabloti:) Łatek mimo że nie za duży to z bucikem chętnie się bawił :diabloti: Futrzate za to tak jak Gacek woli stopki bez butów, bo wtedy tak fajnie można uszczypnąć albo skarpetke zakosić :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
NATKA Posted October 19, 2009 Author Posted October 19, 2009 Stróże dwa nudy o tu coś ciekawie pachnie dalej nudy Quote
NATKA Posted October 19, 2009 Author Posted October 19, 2009 coś słysze łooo patrz jaki wielki pędzący stwór :crazyeye: ej no co ty nie śpij! a zresztą, w sumie mała drzemka jeszcze nikomu nie zaszkodziła Quote
taxelina Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 http://img514.imageshack.us/img514/210/15109583.jpg kolor spodni mu sie nie spodobal :P Quote
M&S Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 dywaniki ;) Imageshack - 38736755 Ekstra :multi: Deszczowe dzień dobry A. Quote
NATKA Posted October 20, 2009 Author Posted October 20, 2009 [quote name='Tengusia']fajniste te psy strozujace hihi U mojego Futrzaka pdstawą stróżowania jest pozycja leżąca - czyli półśpiąca. I biada temu co go z letargu wyrwie :evil_lol: Udało się to mojemu wujkowi który musiał w trybie natychmiastowym ratować się ucieczką do swojego PKSu (jest kierowcą) :diabloti: niestety mój pies nie przepada za głśnymi facetami, a do tego wujka miał okazje widzieć pierwszy raz - zrobił iście piorunujące wrażenie na nim :evil_lol: Na szczęście po wizycie domowej ich stosunki się ociepliły ;) w końcu co rodzina to rodzina. Druga sytuacja związana była z odsieczą dla Łatka. Na sąsiednią działkę wjechał ciągnik żeby uporządkować pole. Łatek niestety goni ciągniki, na co ja wpływu nie mam. Pan z ciągnika się zdenerwował i postanowił przegonić psa. I się narobiło, bo futrzate się zebrało z krzaków gdzie drzemał i poleciał na odsiecz :diabloti: pan miał bardzo zdziwioną mine, że nagle z małego łaciatego zrobiło się wielkie kudłate :evil_lol: [quote name='andromeda']Meldujemy sie :sg168::happy1: Witanko witanko ;) [quote name='deer_1987']http://img514.imageshack.us/img514/210/15109583.jpg kolor spodni mu sie nie spodobal :P Wow jaki Ty masz pikniasty podpisik :loveu: A białasek oprócz polowania na buty to łapał za nogawki właśnie, a jeszcze bardziej wolał podgryzać dłonie :razz: [quote name='Maks i Spark']dywaniki ;) Imageshack - 38736755 Ekstra :multi: Deszczowe dzień dobry A. Cześć, niestety też deszczowo :shake: ale dywanik mieć osobisty futrzaty to deszcze i chłody niestraszne ;) Quote
M&S Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 NATKA napisał(a):ale dywanik mieć osobisty futrzaty to deszcze i chłody niestraszne ;) O tak, tak :p A. Quote
NATKA Posted October 20, 2009 Author Posted October 20, 2009 Ty masz lepiej bo masz dwa :cool3:;) Quote
M&S Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 NATKA napisał(a):Ty masz lepiej bo masz dwa :cool3:;) No fakt, ale Maks sam już zaczął się dogrzewać przy kominku....(starość nie radość) A. Quote
NATKA Posted October 20, 2009 Author Posted October 20, 2009 No tak stare kosteczki ciepełka potrzebują :lol: ja też chce tak jak Maksiu się pogrzać przy kominku :placz: bo u mnie to kaloryfery zimne, cholery jakiś czyjnik na dachu bloku zamontowali i dopiero jak jest minusowa temperatura to zaczynają łaskawie grzać a żeby było jeszcze bardziej hardkorowo to dzisaj dali ogłoszenie o podwyżce centralnego :placz::shake: Swoją drogą to sobie pomyślałam, że nie mam tak źle, bo w końcu mój wagowo to prawie tak jak Twoje dwa :evil_lol:;) Quote
M&S Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 NATKA napisał(a):No tak stare kosteczki ciepełka potrzebują :lol: ja też chce tak jak Maksiu się pogrzać przy kominku :placz: bo u mnie to kaloryfery zimne, cholery jakiś czyjnik na dachu bloku zamontowali i dopiero jak jest minusowa temperatura to zaczynają łaskawie grzać a żeby było jeszcze bardziej hardkorowo to dzisaj dali ogłoszenie o podwyżce centralnego :placz::shake: Swoją drogą to sobie pomyślałam, że nie mam tak źle, bo w końcu mój wagowo to prawie tak jak Twoje dwa :evil_lol:;) Ale sprytną masz administrację, tylko pozazdrościć :diabloti: Ares za niejeden grzejniczek może robić :evil_lol::lol: A. p.s. fajny masz banerek :p Quote
NATKA Posted October 20, 2009 Author Posted October 20, 2009 Sprytną, że hej :mad: Aresiątko najchętniej łóżeczko dogrzewa :evil_lol: Dziękować za komplemencik banerkowy :oops: (sama kombinowałm ;) i metodą prób i błędów udało się) Quote
M&S Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 [quote name='NATKA'] Aresiątko najchętniej łóżeczko dogrzewa :evil_lol: Dziękować za komplemencik banerkowy :oops: (sama kombinowałm ;) i metodą prób i błędów udało się) Łóżeczko :crazyeye::-o, to rozpusta!!!!!! Zdolna jesteś, brawo (ja jestem antytalent pod tym względem :oops::shake:) A. Quote
NATKA Posted October 20, 2009 Author Posted October 20, 2009 To teraz będzie o tym jak pewien mały biały psiak zaufał człowiekowi :loveu: Quote
M&S Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: http://img24.imageshack.us/i/12269808.jpg/ samo szczęście :lol: http://img136.imageshack.us/i/59370008.jpg/ i.......zazdrosny futrzak ;) http://img12.imageshack.us/i/43170606.jpg/ A. Quote
NATKA Posted October 20, 2009 Author Posted October 20, 2009 Ja to byłam wniebowzięta jak mały odważył się tak blisko podejść. Bo owszem chadzał sobie za mną, poszczypywał, łapał za nogawki, skakał na mnie, jedzonko z ręki brał ale o pogłaskaniu mowy nie było. W końcu piesa się przełamała i sam domagał się pieszczenia, nawet kleszcze sobie dał powyciągać :loveu::loveu::loveu: A futro owszem pyska darło na początku ale z daleka bo małemu to krzywdy nie zrobi ale popyskować sobie musiał - później już był pełen luz - dwa szczęścia w zasięgu ręki :lol: Quote
Tengusia Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 NATKA napisał(a): Udało się to mojemu wujkowi który musiał w trybie natychmiastowym ratować się ucieczką do swojego PKSu (jest kierowcą) :diabloti: niestety mój pies nie przepada za głśnymi facetami, a do tego wujka miał okazje widzieć pierwszy raz - zrobił iście piorunujące wrażenie na nim :evil_lol: Na szczęście po wizycie domowej ich stosunki się ociepliły ;) w końcu co rodzina to rodzina. Druga sytuacja związana była z odsieczą dla Łatka. Na sąsiednią działkę wjechał ciągnik żeby uporządkować pole. Łatek niestety goni ciągniki, na co ja wpływu nie mam. Pan z ciągnika się zdenerwował i postanowił przegonić psa. I się narobiło, bo futrzate się zebrało z krzaków gdzie drzemał i poleciał na odsiecz :diabloti: pan miał bardzo zdziwioną mine, że nagle z małego łaciatego zrobiło się wielkie kudłate :evil_lol: :roflt: :roflt: :roflt: Quote
taxelina Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 Ja mam nadzieje ze ktos mi zrobi bardziej proff baner bo ja nie umiem a bym chciala wycietego krolisia i bojownika ladnie wsadzic :D gdyby nie RCookie i jej pomysl z tymi zdjeciami na logo to bym nie wpadla zeby taki baner miec Quote
zuzolandia Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 http://img17.imageshack.us/img17/7615/22711668.jpg nie ma to jak byc w objęciach panci :eviltong::eviltong:.... Witanko...u nas na szczescie admistracja na takie pomysły nie wpada i grzeją nam juz praktycznie od miesiąca wiec mamy ciepelko :multi:...a ze ja wole sie spocić niż zmarznąć to potem placimy horendalne rachunki :evil_lol::evil_lol:..ale co tammm na tym nigdy nie oszczedzałam .. Quote
M&S Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 deer_1987 napisał(a):Ja mam nadzieje ze ktos mi zrobi bardziej proff baner bo ja nie umiem a bym chciala wycietego krolisia i bojownika ladnie wsadzic :D gdyby nie RCookie i jej pomysl z tymi zdjeciami na logo to bym nie wpadla zeby taki baner miec Marudzisz, Twój baner jest super :lol:, te oczy :loveu:. Ja nie znam się na tym wcale :oops: A. Quote
taxelina Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 Maks i Spark napisał(a):Marudzisz, Twój baner jest super :lol:, te oczy :loveu:. Ja nie znam się na tym wcale :oops: A. Tak ale pomysl na niego to od RCookie i jej logo dla mnie ;) ja ie umiem wyciac zwierzakow by fajnie krolisia i bojownika wkleic:placz: Quote
Recommended Posts