taxelina Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 http://img176.imageshack.us/img176/7439/48281481.jpg cudne kolory!! Takiemu to nie zimno a Sherry ze swoja krotka sierscia marznie... Quote
NATKA Posted October 13, 2009 Author Posted October 13, 2009 Chciałam piesowi przyciąć pazury i doopa!!! trzy obcięte reszta czeka, bo obcinaczke szlag trafił :angryy::angryy::angryy: chociaż kiedyś musiała się popsuć bo ma tyle lat co mój futrzak (6) :oops: Quote
Tekla64 Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 ano zimno ale pociesze cie ze nie tylko twoj futrzak sie z tego cieszy, moje tez sa szczesliwe, one moga bez konca nie wazne ze pada wieje i zmino:razz: Quote
NATKA Posted October 13, 2009 Author Posted October 13, 2009 Mojego jedynie ulewa albo tak jak dzisiaj grad może przegonić ze spaceru. W ogóle to ta pogoda chyba oszałała. Chmurzyska takie ciężkie nad osiedlem mi wiszą, niby na sekunde wyjdzie słońce ale tylko po to żeby za drugą sekunde deszcz przylał. I tak w południe dałam się naciąć, bo zobaczyłam słońce, dawaj za smycz i z futrem na spacer, ledwo zdążyliśmy dojść do lasku, a tu jak nie zawieje, jak się chmury czarniaste nie zbiorą i dawaj deszcz lunął a za chwile gradem dowaliło i trzeba było do domu zwiewać :angryy: Quote
taxelina Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 mialam tak tydzien temu na spacerze dojechala po 30 minutach zeby byc moze z 20 minut i leciec szybko spowrotem na stacje na pociag do domu bo nastepny za godzine a lunelo i grad..- jutro bym chciala ladna pogode to pojade na chwile na plaze :D na szczesce nasze nie sa takie ze jak woda to musza wejsc :P Quote
NATKA Posted October 13, 2009 Author Posted October 13, 2009 Ja też bym chciała żeby jakaś normalniejsza pogoda się zrobiła, bo już mi szkoda tego mojego futra, że tak tylko siusiu i sruu do domu bo niebo ciągle dziurawe i trzeba uciekać:mad:A tak jakby normalniej to znaczy bezdeszczowo było, to by człowiek sobie z psiakiem porządny spacerek zrobił. Quote
Tekla64 Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 no no i w deszczu mozna troche pochodzic ale masz racje nie w kazdym :lol: przyszlam sie przywitac i sprawdzic co u was? ale juz wiem ze tez jesien i to ta brzydka trzymajcie sie cieplutko Quote
NATKA Posted October 14, 2009 Author Posted October 14, 2009 Cześć, mi to nie wygląda na jesień tylko na zbyt pośpieszną zimę :shake: Dzisiaj rano jak wyszłam na spacer z Aresem to zimowawa kurtka i rękawiczki były :razz: Później wstawie zdjęcia z zimowej jesieni :angryy: Quote
tonacja Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 NATKA napisał(a):Cześć, mi to nie wygląda na jesień tylko na zbyt pośpieszną zimę :shake: Dzisiaj rano jak wyszłam na spacer z Aresem to zimowawa kurtka i rękawiczki były :razz: Później wstawie zdjęcia z zimowej jesieni :angryy: Ale Ares pewnie się cieszy, bo ma grube futro i teraz przynajmniej jest mu trochę chłodniej :cool3: Quote
NATKA Posted October 14, 2009 Author Posted October 14, 2009 Ano się cieszy bo teraz na łóżku może się wylegiwać i mu nie gorąco :evil_lol: bo co do spacerków to zbyt zachwycony nie jest, wybredna bestia z niego jest, owszem śnieżek jest cacy ale już ciaparucha nie ;) A tak było rano Quote
tonacja Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 No...tak było rano a i owszem. Ale teraz to jest dramatycznie za oknem :shake: Quote
lolka75 Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 przyturlalam sie:p poczytalam wsio:p i to sobie pomyslalam: - jak to mozliwe ze z takiego kremowego z ciemna maska szczeniorka wyrosl taki corny diabelek;)? -jaki on jest piekny i taki jakis arystokratyczny:loveu: -historia z bialym pieskiem wzruszyla mnie do lez.... a przy zdjeciach z iskania bialaska w ucho ryczalam jak bobr (przeciez iskanie u pieskow to dowod najwiekszej sympatii i dozgonnej przyjazni) - bede tu do was przylazic:p pozdrowki serdeczne:loveu: Quote
NATKA Posted October 14, 2009 Author Posted October 14, 2009 [quote name='tonacja']No...tak było rano a i owszem. Ale teraz to jest dramatycznie za oknem :shake: [quote name='deer_1987']Ale bialo... Tia i ten biały horrorek tak mniej więcej wyglądał u mnie :razz: [quote name='lolka75']przyturlalam sie:p poczytalam wsio:p i to sobie pomyslalam: - jak to mozliwe ze z takiego kremowego z ciemna maska szczeniorka wyrosl taki corny diabelek;)? -jaki on jest piekny i taki jakis arystokratyczny:loveu: -historia z bialym pieskiem wzruszyla mnie do lez.... a przy zdjeciach z iskania bialaska w ucho ryczalam jak bobr (przeciez iskanie u pieskow to dowod najwiekszej sympatii i dozgonnej przyjazni) - bede tu do was przylazic:p pozdrowki serdeczne:loveu: Dziękuje za odwiedzinki :multi: i serdecznie zapraszam ponownie :grins: A diobełek to ma po tatusiu, też taki corniutki był ;) Jeśli chodzi o historie, to ja sama byłam w ciężkim szoku na początku, że psiaki tak sobie przypadły do gustu. W końcu mój już poważny 6 letni facet, a Łatek fakt młodziutki ale praktycznie dziki. A tu taka przyjaźń się wywiązała :loveu: [quote name='Tengusia']fajne te szpicowe minki :loveu: Cześć :smile: przekope jeszcze troche folderów ze zdjęciami, to się pewnie jakieś minki szpica obłąkańca znajdą :evil_lol: - to je wstawie później. W ogóle to wróciłam ze spaceru i śmiem twierdzić, że jest zima bo mi na placu ktosik bałwana ulepił :crazyeye: (do niedawna się jeszcze łudziłam, że to zimowa jesień) Quote
Atrisko Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 Ha...czyli Twoje okolice zimniejsze, bo i rano śnieg był...a u nas dopiero teraz ciągle sypie i zimę to ja rano będę miała... Natko a jak Ty wysooooko mieszkasz....nie wiedziałam:roll: Pozdrawiamy z @tą Quote
NATKA Posted October 14, 2009 Author Posted October 14, 2009 Eeee tam wysoko tylko na czwartym piętrze ;) Quote
NATKA Posted October 14, 2009 Author Posted October 14, 2009 Szpic naokienny podfirankowy :cool1: Quote
NATKA Posted October 14, 2009 Author Posted October 14, 2009 Ku chwale dla ciężkiej pracy spółdzielni :evil_lol:;) (zdjęcie ogłoszenia nieco starszawe ale nawet w tamtym czasie jego treść nie była oktualna) i bądż tu teraz człowieku mądry i kombinuj co by terminów nie zawalić :razz: :diabloti: Quote
Tengusia Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 [quote name='NATKA'] http://img240.imageshack.us/img240/1874/90270423.jpg patrzcie i podziwiajcie jaki piekny jestem :loveu: Quote
taxelina Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 http://img240.imageshack.us/img240/1874/90270423.jpg ale on jest slodki!! Quote
lolka75 Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 [quote name='NATKA']Ku chwale dla ciężkiej pracy spółdzielni :evil_lol:;) (zdjęcie ogłoszenia nieco starszawe ale nawet w tamtym czasie jego treść nie była oktualna) i bądż tu teraz człowieku mądry i kombinuj co by terminów nie zawalić :razz: :diabloti: buhahaha:evil_lol::evil_lol::evil_lol: to na poprawe humoru z rana:multi: Quote
doma0905 Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 słodkie fotki . < 3 a do nas to nie łaska wpaść .? :angryy: Quote
NATKA Posted October 16, 2009 Author Posted October 16, 2009 Witanko wieczorne :lol: Jak człowiek przeziębiony to się nudzi, a jak się nudzi to kombinuje jakby tu tę nudę zabić. Mnie na przykład włączyło się szperactwo po dogomania i sobie wynalazłam cuś takiego jak "ręcznie robione zabawaki dla psiaków". Poczytałam, spodobały mi się pomysły i sobie pomyślałam, żeby spróbować i spróbowałam, a efekt jest taki :turn-l: Niebieska zabawka powstała z niebieskiej bawełnianej bluzki, nic skompikowanego, wystarczy zdemolować jakieś ubranko wycinając z niego cztery paski :diabloti: i nauczyć się splotu na cztery - mi się ogólnie w głowie przez ten splot na początku poplątało :evil_lol: ale dałam rade :razz: Druga zabawka (ta szaro czarna) to już było szaleństwo, wena mnie opętała - być może efekt gorączki :eviltong: W każdym razie żeby ją zrobić trzeba skombinować cztery rzemyki ze skóry, piłke z pianki do mini tenisa i skarpetke. Następnie popleść, powiązać i gotowe :multi: Psisko zadowolone, że hej :loveu: ale bardziej mu przypadła do gustu ta szaro czarna czemu nie wiem :hmmmm: może mu się skomponowała z kolorem futra :evil_lol: Quote
Recommended Posts