Jump to content
Dogomania

Futrzak Smolinosek i przyjaciele ;-)

Recommended Posts

• Replies 3.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

tonacja Łatek pierwszy raz w swoim życiu szedł po mostku, ja i tak go podziwiam, że się odważył przejść ale faktycznie komicznie to wyglądało, bo on tak stawiał te swoje łapki, choćby po polu minowym szedł :evil_lol:

akira witam i dziękuje :loveu:

Tekla64 jaki śliczny podpisik ho ho :crazyeye::multi: co do kąpieli to o ile moje futro miało opory i najpierw musiało się po swojemu z wodą zarzyjaźnić, to białasek dał nura w ogóle się nie zastanawiając.

Maks i Spark
dobrywieczorek :lol:

Cavy bardzo mi miło że Ci się galeryjka podoba :loveu:
a to zdjęcie bardzo lubie, taki fajny klimat ma.

Posted

Moczenie futra według Aresa - czyli wodowanie :evil_lol:

Troszku zimno ale jak przetrzymany to wytrzymamy

Klima działa czyli pełen relaks

Wodne spacerki

Posted

[quote name='tonacja']http://img70.imageshack.us/img70/5504/55499764.jpg
Z takim futrem to Ares nie musi się obawiać zimnej wody :eviltong:
No wiesz nie wszędzie to futro sięga ;):eviltong:

deer_1987 w lato dosyć często jeździmy na działeczke więc psiaki miały sporo czasu na wspólne szaleństwo, niestety teraz coraz zimniej się robi więc i wyjazdy będą ograniczone do odwiedzinek kontrolnych.

W ogóle to moje futro przedwczoraj zaliczyło poślizg na korytarzu - w tym miejscu bardzo bym chciała podziękować mojej sąsiadce, która tak wypolerowała podłoge przed drzwiami, że było istne lodowiskio :angryy: i niestety cuś mu się z łapiszoną stało bo kuleje :shake: Łapa omacana z każdej strony i nie jest spuchnięta ale jak mu nie przejdzie albo się pogorszy to trzeba będzie gnać do weterynarza.

Posted

Sąsiadka owszem myśli ale tylko o sobie niestety :angryy:

Dzisiaj i tak jest lepiej bo piesa mimo, że kuśtyk to najwidoczniej już go łapina tak nie boli, bo na spacerek chętnie poszedł ale wczoraj to była tragedia, łapa kontuzjowana a tu trzeba z czwartego piętra się zturlać (a windy nie ma) a psiak za żadne skarby nie chciał iść, widać było, że go to bardzo boli :shake:

Posted

no mam nadzieje ze to tylko nacigniety miesien :-(i bedzie z dnia na dzien lepiej, ja bym go nie namawiala na wiekszy wysilek niz sam chce i zycze szybkiego pworotu do pelnej sprawnosci,
a bialasek pewnie bedzie niecierpliwie czekal zwlaszcza jak zalapie ze mimo ze juz nie tak czesto to jednak przyjezdzacie

Posted

deer_1987 ano do bani ta pogoda, dzisiaj to tak już wymarzłam, że szkoda gadać, na samą myśl robi mi się zimno, brrr :shake:

tonacja co prawda to prawda, do naręcznych psiaków to on nie należy, chociaż bardzo by chciał :evil_lol: na szczęście łapa już na tyle wydobrzała, że nie ma problemu ze schodzeniem ;) najwidoczniej tak jak napisała Tekla64 musiał lekko naciągnąć mięsień czy jakieś ścięgno.

Tekla64
co do białaska to masz całkowitą racje, on chyba poznaje odgłos auta bo jeszcze nie zdążymy zaparkować, a Łatek już jest. A na początku zanim wyszedł to troszke czasu minęło :lol:

No to troszke widoczków na poprawe nastroju ;)

Posted

Tengusia napisał(a):
przyszlam z rewizyta bede zagladac czesciej :loveu:

A zapraszam zapraszam :multi:

deer_1987 napisał(a):
wieczorem juz 0 stopni...

Ja tam nie wiem czy zero, mi to się wydawało, że jakiś przymrozek jest na minusie.
W ogóle to dzisaj jak wyszłam z psem na spacer to myślałam, że zamarzne brrrr :shake: okropniaście się zrobiło nic tylko rękawiczki trzeba z szafy wykopać.
Za to futro zadowolone; ja się trzęse z zimna, a on z wywieszonym jęzorem lata :crazyeye::evil_lol: