Jump to content
Dogomania

Futrzak Smolinosek i przyjaciele ;-)

Recommended Posts

• Replies 3.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Maks i Spar tak odwieczny dylemat szpica zamoczyć język, łapy a może troche więcej :grins: mój zazwyczaj szaleje w wodzie tak do wysokości brzucha bo jak się cały zamoczy to mu ciężko wyjść :evil_lol:
furciaczek dziękuje na szczęście już bliżej końca

Posted

[quote name='NATKA']Maks i Spar tak odwieczny dylemat szpica zamoczyć język, łapy a może troche więcej :grins: mój zazwyczaj szaleje w wodzie tak do wysokości brzucha bo jak się cały zamoczy to mu ciężko wyjść :evil_lol:

Spark jakis czas temu pływał w jeziorze i był całkiem zadowolony, Maks zachowywał dystans....;)

A.

Posted

Maks i Spark napisał(a):
Spark jakis czas temu pływał w jeziorze i był całkiem zadowolony, Maks zachowywał dystans....;)

A.

I proszę wychodzi że nie tylko w wyglądzie są podobne do siebie ale z charakteru też ;)

Posted

Trudno się z Tobą nie zgodzić ;)
Właśnie próbuje futrzaka na spacer wyciągnąć ale strasznie miarnie mi to idzie, piesa chyba wyczuł mój entuzjazm odnośnie pogody bo uparciuch jeden nawet z łóżka nie da się wyciągnąć tylko śpi :razz:

Posted

Cóż szanse na wyciągnięcie śpiącego futra które przy każdej mojej próbie eksmisji z łóżka robi się bezwłady, cwaniek jeden, to ciężkie zadanie, i jeszcze to czwarte piętro :shake: stanowczo przekreśla moje szane bo niestety na rączki tych moich 33 kilo nie wezme i nie zniose (no może tak jedno pięterko dałaby rade :evil_lol:) ale za to wezme uparciucha na przetrzymanie, zakładam że tak ok 22 pęcherz go sam pogoni :diabloti:

Posted

Udało się :multi: spacer zaliczony a żeby było jeszcze fajniej to nawet już tak nie lało, coś tam pokapywało ale stopień przemoczenia praktycznie żaden :razz: Oczywiście Ares jak na stróża przystało patrolował teren i co wyczaił ano leśnych sublokatorów, podniósł taki alarm że chyba całe osiedle na nogi postawił :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
A oto winowajcy ( zdjęcia może nie najlepszej jakości w końcu robione telefonem):
Kolczasta bestia nr 1 czyli jeż pospolity nr 1 :diabloti:
Jeż namierzony

Pańcia zobacz tego kolczastego potwora!

Bestia i jego kryjówka w zbliżeniu

Pełne zbliżenie kolczatego potwora

Posted

Kolczasta bestia nr 2 czyli jeż pospolity nr 2 ;)
Patrz pańcia znalazłem klona temtego spod drzewa!

Zbliżenie jeżyka nr 2

I jeszcze jedno zbliżenie

Posted

furciaczek napisał(a):
Nie ma to jak kolczasty kolega:lol:

Tak tyle że psiak mi się rozwinął dzisiaj w podejściu do leśnej zwierzyny i postanowił oprócz ogłuszania jej swoim szczekiem nawiązać bliższe kontakty i pomacał sobie pare kolców łapką i o jej jakie było zdziwienie jak łapka zabolała :evil_lol:

Posted

[quote name='NATKA']Cóż szanse na wyciągnięcie śpiącego futra które przy każdej mojej próbie eksmisji z łóżka robi się bezwłady, cwaniek jeden, to ciężkie zadanie, i jeszcze to czwarte piętro :shake: stanowczo przekreśla moje szane bo niestety na rączki tych moich 33 kilo nie wezme i nie zniose (no może tak jedno pięterko dałaby rade :evil_lol:) ale za to wezme uparciucha na przetrzymanie, zakładam że tak ok 22 pęcherz go sam pogoni :diabloti:

dużo waży, powinien schudnąć.....

urocze :p
Imageshack - 65370546

śliczny jeżyk :loveu:
Imageshack - 25907789

[quote name='NATKA']Tak tyle że psiak mi się rozwinął dzisiaj w podejściu do leśnej zwierzyny i postanowił oprócz ogłuszania jej swoim szczekiem nawiązać bliższe kontakty i pomacał sobie pare kolców łapką i o jej jakie było zdziwienie jak łapka zabolała :evil_lol:

biedny Ares, łapkę sobie pokuł....

super leśne foty :multi: śliczne muchomorki i szyszki :lol:

A.

Posted

[quote name='furciaczek']Zaszalalas:loveu:
Oj chyba troche przesadziłam :evil_lol: jeszcze od tej ilości grzybków forumowicze jakiś zwidów dostaną :diabloti:

deer_1987 to ja moge bardziej bezpieczną wersjie zaproponować miejskie zające też ich pełno u mnie a są takie rozbestwione że na przyblokowych trawnikach biesiadują ;)

dużo waży, powinien schudnąć.....
Maks i Spark ale on jest szpicus gigansus :evil_lol: więc jak schudnie to mnie sąsiedzi zaczną ścigać że psa głodze :razz: uwierz mi że przy takiej wadze spokojnie można wyczuć mu żebra, zresztą teraz linieje i zaczyna już wyglądać jak chart.
Właśnie tak odnośnie linienia, oto ile wełenki udało mi się z niego ostatnio wyczesać: