Jump to content
Dogomania

Futrzak Smolinosek i przyjaciele ;-)

Recommended Posts

• Replies 3.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='NATKA']To zależy, ogólnie nie ma skłonności do bójek ale w kasze też sobie nie da dmuchać, jak pies(samiec) jest przyjaźnie nastawiony do niego to on też ale jak próbuje go pies zdominować to robi się problem:mad:[/quote]
Aha . :shake:

U nas na osiedlu jest takie AGRESYWNY pies LOKO i on się żuca na byle jakiego psa jak mu coś nie pasi , czy to pies czy suczka i tak się żuca :shake: :mad::angryy:

Posted

Ojoj :loveu:

Kiedy ich ślub .? :loveu:
Oj ślubu to chyba nie będzie bo futrzak to najchętniej cały harem chciałby mieć a bigamia to w Polsce karana niestety :evil_lol:

U nas na osiedlu jest takie AGRESYWNY pies LOKO i on się żuca na byle jakiego psa jak mu coś nie pasi , czy to pies czy suczka i tak się żuca :shake: :mad::angryy:
To chyba na każdym osiedlu znajdzie się taki agresor, najgorzej jak ma jeszcze do pary niekumatego właściciela :mad::angryy:

Posted

Ach bo mi znowu da futro pokaz radości od tych komplementów i zamiast robitej wargi będą braki w uzębieniu :evil_lol:
ps.dziekujemy za odwiedzinki:loveu:

Posted

[quote name='NATKA']Ach bo mi znowu da futro pokaz radości od tych komplementów i zamiast robitej wargi będą braki w uzębieniu :evil_lol:
ps.dziekujemy za odwiedzinki:loveu:[/quote]

O zebach to chyba w innym dziale:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Ale psina naprawde cudowna:loveu:

Posted

NO TO NAROZRABIAŁAM OKRUTNIE :oops::oops::oops: TYLE TU ODWIEDZAJĄCYCH A JA WAS ZANIEDBAŁAM ale mam usprawiedliwienie: remont w domciu troszke ogranicza możliwości dostępu do komputerka na szczęście bliżej jest już końca to będę mogła nadrobić zaległości :roll:;)

Maks i Spark bardzo dziękuje za odwiedzinki :multi:i bardzo was przepraszam że się nie odezwałam :oops: ale narazie troszke jeszcze zagubiona jestem na forum

Asiaczek dziękuje za kolejne odwiedzinki pozdrawiam cieplutko

Tekla64 cóż powiedzieć stanowczo woli kobitki ;) ale z psiakami też się zdgadza pod warunkiem że są mniejsze i nie chcą rządzić :evil_lol:

doma0905 Ty wiesz że ja jak tylko mam możliwość to bardzo chętnie odwiedzam Twoją galeryjkę :lol:

furciaczek dzieńdoborywieczór ostatnie akcje remontowe w domciu pokładają mnie przed 22 do łóżeczka aż wstyd się przyznać:roll:

Atrisko kochana Ty moja jak ja mogłam, wydarować sobie nie mogę że przegapiłam Twoje odwiedzinki, wstyd mi strasznie mam nadzieje że mi wybaczysz :oops: :iloveyou:

Posted

[quote name='NATKA']NO TO NAROZRABIAŁAM OKRUTNIE :oops::oops::oops: TYLE TU ODWIEDZAJĄCYCH A JA WAS ZANIEDBAŁAM ale mam usprawiedliwienie: remont w domciu troszke ogranicza możliwości dostępu do komputerka na szczęście bliżej jest już końca to będę mogła nadrobić zaległości :roll:;)

Maks i Spark bardzo dziękuje za odwiedzinki :multi:i bardzo was przepraszam że się nie odezwałam :oops: ale narazie troszke jeszcze zagubiona jestem na forum

Remoncik masz....bardzo Ci współczuję, usprawiedliwienie przyjęte ;)

Dobrego dnia :)

A.

Posted

[quote name='Maks i Spark']JAK ładnie :lol:
Imageshack - 98210098

pięknie razem wyglądacie :loveu:
Imageshack - 84023796

A.
Psiak uwielbia to miejsce (zawsze jakąś mysze upoluje albo jaszczurke :evil_lol:) żeby tam dojść ode mnie potrzeba ok 20 min. a że futro ostatnio w porze słonecznej leniwe to najchętniej tam wozi dopke autkiem ;)
Dziekujemy za komplemenicik :loveu::loveu::loveu: