Jump to content
Dogomania

Futrzak Smolinosek i przyjaciele ;-)

Recommended Posts

• Replies 3.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Uuu faktycznie cuś się pokopało z wielkością :oops: zaraz poprawię

katik też mi się wydaje że on od niedawna tam jest i jeszcze taki czarny osiołek jest ;)

Posted

[quote name='NATKA']Uuu faktycznie cuś się pokopało z wielkością :oops:[/QUOTE]
To troche wlasnie szkoda ze mozna tylko takie male, w 2011 roku to 640x480 jest male, zdjecia dawac. mozesz dodac do linka /s640/ zamiast /s800/ i bedziesz miec dobry rozmiar :)

Posted

[quote name='deer_1987']To troche wlasnie szkoda ze mozna tylko takie male, w 2011 roku to 640x480 jest male, zdjecia dawac. mozesz dodac do linka /s640/ zamiast /s800/ i bedziesz miec dobry rozmiar :)[/QUOTE]
Dzięki za podpowiedź :loveu:

Posted

To teraz będą moje ulubione zwierzaczki czyli daniele - szczególnie maluchy są cudne :lol::lol::lol:

Król haremu :cool1:

Pan daniel bardzo dba o kondycje swojego stada i potrafi przeganiać towarzystwo po całej zagrodzie z wywalonym jęzorem hi hi :wink:

Posted

Witamy się!

Masz przepieknego psa, niekoniecznie często widywanego na ulicy ( szczególnie w moich okolicach :))
Daniele piękne, mi też się one bardzo podobają, szczególenie samce maja takie fajne poroże :)

Zapraszam też do mnie ;)

Posted

[quote name='Tekla64']zdjecia i zwierzaczki fajowe ale czmu tak malo futrzastego znaczy wcale hihihi

Spokojnie Futrzaczek zaraz będzie :cool1:

[quote name='deer_1987']Jakie fajne te male daniele :loveu:
Ja uwielbiam na te maluszki patrzeć :lol:

[quote name='zuzolandia']https://lh3.googleusercontent.com/-6BpVOyDzTBo/ToyDf0NvpyI/AAAAAAAABoU/nb3cnkmLOAo/s640/DSCF8622%252520%252528Kopiowanie%252529.JPG

wielce diabelskie spojrzenie ;-)

sliczne sloneczno-jesienne fotaski ....

a Kudlaty jak zwykle uroczy ;-)

Buziamy juz ciemnosciowo...jesooo alez to bedzie znowu problem przywyknąć do ciemnosci o godz 16stej...buuuu.....

Nio ciemnica ale może troszkę będzie lepiej jak czas przestawią ;)

[quote name='Asiaczek']E, ja nawet nie wiedziałam, że macie takie fajne tereny. No i to Zoo.... Malinka:)

Pzdr.

Ja to miejsce bardzo lubię ale te, które mamy na co dzień też są fajne szczególnie ,że są totalnie pod samym nosem, przed samym blokiem mam lasek i dzikie łąki - dla psów raj, nikt się nie czepia, że psy wolno biegają

[quote name='understandme']Witamy się!

Masz przepieknego psa, niekoniecznie często widywanego na ulicy ( szczególnie w moich okolicach :))
Daniele piękne, mi też się one bardzo podobają, szczególenie samce maja takie fajne poroże :)

Zapraszam też do mnie ;)

Dziękuję w imieniu Aresa oczywiście ;)

Postaram się odwiedzić Twoją galerię

Posted

To teraz będzie o integracji międzygatunkowej :)

Na początku była wzajemna obserwacja :cool1:

Po czym nastąpiło zmniejszenie dystansu i nieśmiałe próby bliższego poznania się :lol:

W końcu nastąpiło przywitanie nosek w nosek, pyszczek w pyszczek :loveu: