Jump to content
Dogomania

Futrzak Smolinosek i przyjaciele ;-)

Recommended Posts

• Replies 3.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

W ogóle to pies zaczyna mi się powoli sypać, dzisiaj wyczesałam sporo podszerstka, chociaż jak patrzę na tę fotę to daleko mu do wyliniałka jeszcze hi hi :cool1:

Posted

Warto byc sprytniejszym, niz nasze psiaki:)
Moje na Josere nie narzekają; jak wygramy, to wcinają. Tak samo z Husse. Smakuje im i nie wydziwiają. Obecnie jedza ProPlan i tez dobrze idzie:)

Pzdr.

Posted

Witanko :p:p:p

Misior coraz więcej futra gubi normalnie psisko mi się zrobiło mało wyjściowe :evil_lol: ale biorąc pod uwagę pogodę to psisku lepiej z mniejszą ilością futra ;)

Josera bardzo Aresowi pod pasowała ale jak to Ares, suche tylko w formie zabawy przechodzi, jakby tak karmę do michy nasypać to to już inna kategoria - ta niezjadliwa oczywiście :cool1:

Fotki trochę nieaktualne bo Futrzaty jeszcze prawie w pełnym opierzeniu ;) ale leniwiec mnie opanował i jakoś tak bark chęci i weny do focenia ostatnio :roll:

Nasz ulubiony park Bolina :)

I bolinowy Futrzaczek :D

Posted

Ostatnio spacerowaliśmy sobie z Futrzaczkiem w parku "Leśna".
To bardzo urocze miejsce, można odpocząć, zrelaksować się, dużo miejsca na spacerki. Do tego jest dość szczególny bo znajduje się tam mini zoo.
Ares największą miłością darzy zagrodę z kozami - smrodek tam jest przedni :wink:

Na początek trochę parkowych widoczków :)

Posted

Część mieszkańców mini zoo :D

Najnowszy mieszkaniec czyli kangurek

Miłości Aresika 8) kozy zawsze z wielkim zainteresowanie podchodzą i sprawdzają co to za futrzate stworzenie tak uuuma i wyciera się o ich ogrodzenie

Plujek :wink: lama

Kiciuś - jeden z wielu - ten akurat nie wytrzymał presji i czmychnął na drzewo ku niezadowoleniu psa, który kotecki bardzo lubi 8)

Posted

Osiołki :) przesympatyczne pieszczochy, jedzą z ręki bardzo delikatnie, samiec jest trochę samolub bo odgania kobite i nie ważne czy chodzi o żarełko czy głaskanie

I jakieś tam kozy nie pamiętam nazwy ale też kontaktowe zwierzaczki, chociaż Ares się ich boi hi hi

Wszędobylskie kaczuszki :D w wersji hurtowej :evil_lol: