Jump to content
Dogomania

Futrzak Smolinosek i przyjaciele ;-)

Recommended Posts

• Replies 3.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

deer_1987 napisał(a):
Ale sie stara :loveu:

Jak ma motywacje to potrafi się Cwaniaczek mój szpicowy postarać ;):lol:

Asiaczek napisał(a):

No ja przez to jego futrzysko już obłędu dostaje bo mi go szkoda na upały.
Czesze czesze i czesze i nic - jak mi się uda wyczesać garsteczkę waty to wsio i ani grama więcej - przyjdzie grudzień będzie łysy dla odmiany hi hi :evil_lol:

bety napisał(a):

Bo to przecież szpicus łąkowy najdzikszy i najgroźniejszy drapieżnik w Sosnowcu hi hi :diabloti:

M&S napisał(a):
Cześć futrzasty:)

Cześć szpisusie :loveu:

Izabela124. napisał(a):
Spóźnione wszystkiego najlepszego :)

Dziękuje w imieniu Futrzatego :lol:
bianka19 napisał(a):

Nio misior misiowy:lol:

Asiaczek napisał(a):
Czy teraz tez będa informacje jedna na miesiąc?

Pzdr.

M&S napisał(a):
Może dwie wiadomości;)

Dwie "złośliwe baby", będą mi tu narzekać - ja tu foty i filmiki w roli głównej z Futrzakiem wstawiłam a tym jeszcze mało - częściej by chciały :diabloti: i dobrze bo będzie więcej ;)

Posted

Wczoraj Futrzaczek dzielnie mi towarzyszł w wyprawie do apteki po opatrunki (zdolna pańcia przytrzasnęła sobie palec drzwiami od auta i teraz mam paznokieć w dwóch częściach i palec prawie tez :placz:).
Po drodze zahaczyliśmy o zoologa i Futrzak upatrzył sobie "maleńkiego smakołyczka" :diabloti:
A co "maluteńki smakołyczek" potrafi zrobić z równie "malutkim szpicusiem" możecie zobaczyć na filmiku :evil_lol:
http://www.youtube.com/watch?v=BQw5Va-aW4E

Posted

deer_1987 napisał(a):
Sam wybral akurat ten maly smakolyk? :diabloti:

Hmmm jakby to ująć - to była miłosć od pierwszego wąchnięcia hi hi :evil_lol:

M&S napisał(a):
Bardzo Ci współczuję, wiem co czujesz, ja też kiedyś zespoliłam palec z drzwiadmi samochodu...........

filmik super!!!

Ano, nikomu nie życzę takiego wypadku z drzwiami.
A co do filmiku to pierwszy raz się zdarzyło żeby mojego Aresa pokonał smakołyk, a nie na odwrót - latka robią swoje hi hi :lol:

Asiaczek napisał(a):
Jeszcze raz powtózę - futro to on ma, że hohoho....
https://lh4.googleusercontent.com/-nSqMI7975MU/Tl5SqSFIGII/AAAAAAAABgc/jV_ie7Ag2Gg/s640/DSCF7935%252520%252528Kopiowanie%252529.jpg

I ta fotka jeszcze dodatkowo piękna, bo w tle słoneczniki:)
Taaaaa, taki malutki smakołyczek;)

Pzdr.

Tak Asiaczku smakołyczek był maluteńki :evil_lol: - chociaż i tak wałka Futrzakowi zrobiłam i jak usnął to smakołyk został podzielony na dwie części - trochę się bałam żeby na raz tyle wszamał ;)

Posted

ooooo jak dawno tu nie bylam i sa zdjecia i sa filmiki a co najwazniejsze jest cudna morda usmiechnieta i zadowolona
mam nadzieje ze juz bedziecie sie pokazywac bo deczko..... no szkoda mi bylo jak nie widzilam Aresowych zdjec

Posted

NATKA napisał(a):

Tak Asiaczku smakołyczek był maluteńki :evil_lol: - chociaż i tak wałka Futrzakowi zrobiłam i jak usnął to smakołyk został podzielony na dwie części - trochę się bałam żeby na raz tyle wszamał ;)

Też bym się obawiała o brzuszek...

Pzdr.

Posted

Tekla64 napisał(a):
ooooo jak dawno tu nie bylam i sa zdjecia i sa filmiki a co najwazniejsze jest cudna morda usmiechnieta i zadowolona
mam nadzieje ze juz bedziecie sie pokazywac bo deczko..... no szkoda mi bylo jak nie widzilam Aresowych zdjec

Postaram się systematycznie odkurzać galeryjkę i bardzo mi miło że Futrzaczek ma osoby, które pomimo, że tylko wirtualnie to darzą go sympatią - dziękuje Tekla64 :loveu:

Asiaczek napisał(a):
Też bym się obawiała o brzuszek...

Pzdr.

Dlatego druga część sobie czeka - póki co ;)

To teraz będzie instrukcja pt.: jak zrobić sobie fotkę ze szpicem - o taką:

Aby osiągnąć powyższy efekt należy:
- po pierwsze zwabić szpica za pomocą smakołyka

- po drugie należy pamiętać, że to musi być porządny smakołyk, a nie bele co - najlepiej kawałek suszonego płucka - szpic na pewno dokładnie sprawdzi opłacalność przynęty :diabloti:

- po trzecie trzeba szpicowi dać buziaka :calus:
i może wtedy z łaski swojej wielmożny pan szpic za pozuje hi hi :cool1: