Magdula Posted July 2, 2005 Posted July 2, 2005 Mam pytanko do was wszystkich, którzy wybieraja sie jutro na wystawe do Olsztyna - od której to wszystko się zaczyna i gdzie przede wszystkim:)???i czy będą owczarki, jak tak to który ring i o której.Z góry dzieki:) Quote
Dzidtka_Gl Posted July 3, 2005 Posted July 3, 2005 chwalcie się jak Wam poszło i jak na finałach było :) Quote
carotina Posted July 3, 2005 Posted July 3, 2005 no właśnie, chwalcie się, chwalcie :D i koniecznie poprosze BIS weteranów, BIS puppy i BOG IX :P Quote
Agasia Posted July 3, 2005 Posted July 3, 2005 BIS - jakis Husky BOG VII - seter irlandzki Tyle wiem, czekamy na reszte :lol: Quote
carotina Posted July 3, 2005 Posted July 3, 2005 BOG IX shih-tzu, BIS II, albo trzy :hmmmm: shih-tzu :D Quote
kingula Posted July 3, 2005 Posted July 3, 2005 A jaki sweter stanal na pudle? Czyzby nasz dogomaniacki Spike? 8) Quote
carotina Posted July 3, 2005 Posted July 3, 2005 kingula napisał(a):A jaki sweter stanal na pudle? Czyzby nasz dogomaniacki Spike? 8) ooo... no właśnie :D , kto wie :D .... Marta wróci, to sie pochwali :D :wink: Quote
daga10011 Posted July 3, 2005 Posted July 3, 2005 no tez jestem ciekawa :D ..ja na bis puppy nie zostalam jako ze kolega nas zawiozl i nie chcialam go meczyc :-? ...wiec tylko na naszych szczeniakach bylam-najmlodsza sunia ma besta i opis naprawde doskonaly-zadnych wad :D .srednia sunia tez bez wad,tylko kosc slabsza-za to klata jak u psa podobno i piekna budowa :D ..2 lokata :P :lol: trzeciej nie bylo-pani sedzina sedziowala psy,porownania nie zrobila-zapomniala 8) :roll: ...ogolnie troche niesmak zostal-sedzina wolala szczeniaka,psa z mlodziezy i posredniej na jeden ring i oceniala po kolei :roll: ...a na poprzedniej wystawie mielismy fachowa sedzine-obejrzala mi psa i wyjasnila co jest nie tak a co jest super.... Quote
Agasia Posted July 4, 2005 Posted July 4, 2005 kingula napisał(a):A jaki sweter stanal na pudle? Czyzby nasz dogomaniacki Spike? 8) Nie, niestety nie Spike, ale za to suńka z ,,rodziny" Spikiego - ILUMINATION Dostojne Szałaputy 8) Quote
orsini Posted July 4, 2005 Posted July 4, 2005 a ja sie pochwale:))) moj sznaucerek min. cz-sr II BIS PUPPY!!!:))) pierwsze miejsce chinski grzywac, a trzecie nie wiem:))))) Quote
flashka-g Posted July 4, 2005 Posted July 4, 2005 No to Bis ALbo Winterfrost hakuna matata albo Mary Poppins z Majorki. Quote
kingula Posted July 4, 2005 Posted July 4, 2005 Tak czy siak wszystko zostalo w rodzinie :D A wlascicielka hod. Dostojne Szalaputy to moja przyjaciolka z osiedla :wink: Quote
Asiaczek Posted July 4, 2005 Posted July 4, 2005 Flash-qa, a podasz coś blizej o V grupie? Pzdr. Quote
gwiezdny-wyslannik Posted July 4, 2005 Posted July 4, 2005 Z opóźnieniem, ale piszę ;) Moje setery: Gwiezdny Wysłannik: Ex.I, CWC, NPwR Angel Eyes: Ex.I, Zwycięzca Młodzieży, BIS JUNIOR III ( na ponad 30 psów ;) ) I Szałaputka Sylwii ;) : ILLUMINATION Dostojne Szałaputy: Ex.I, CWC, NSwR, BOB, BOG Zdjęcia: Gwiezdny Wysłannik Illumination: Angel Eyes: Dzieci US DOLLARkowe: BIS Użytków: ( chyba ) BOG I: BOG II: BOG III: BOG V: BOG VI: BIS: BIS I: BIS II: BIS III : ( Po kliknięciu na zdjęcie zdjęcie się powiększa ;) ) Quote
tongue Posted July 5, 2005 Posted July 5, 2005 Ja wrzucam różne fotki z wystawy. Przyjemnego oglądania. Może ktoś znajdzie swojego pieska. Pozdrawiam Quote
gwiezdny-wyslannik Posted July 5, 2005 Posted July 5, 2005 Ja siebie poznałam :P Moje piękności jak ślicznie siedzą ;) Quote
matrix..... Posted July 5, 2005 Posted July 5, 2005 Czy na wystawie w Olsztynie były zgłoszone charty angielskie greyhoundy? Quote
tongue Posted July 5, 2005 Posted July 5, 2005 Tak. W katalogu jest jeden ASTUTE FALCON Vincit Omnia, a czy był - nie wiem. Pozdrawiam Quote
Recommended Posts