gwiezdny-wyslannik Posted June 24, 2005 Posted June 24, 2005 daga10011 napisał(a):no ale ona ma 5 lat :( .ktos mi powiedzial,ze dziecko moze byc niezle skrytykowane-a tego sie boje-bo ja chce ja zblizyc do psow..jasne ze podejdziemy :wink: :D .ale w inie widzialam ludzi z 3 irlandami-bedzie ciezko cie znalezc :cry: moze Ty nas znajdziesz?bedziemy grupa-2 dodrosle leony,3 szczeniaki i 2 niufy w tym jeden brazowy :lol: ....latwo rozpoznac..i pieciolatka z czarnymi wlosami :roll: Gdzie widziałaś tą grupę z 3 Irlandami? ;) No zobaczymy kto pierwszy podejdzie czy Ty czy ja :) Nie, nie krytykuje się dzieci, powinna iść spróbować bez żadnego ale :wink: Quote
carotina Posted June 24, 2005 Posted June 24, 2005 gwiezdny-wyslannik napisał(a):daga10011 napisał(a):no ale ona ma 5 lat :( .ktos mi powiedzial,ze dziecko moze byc niezle skrytykowane-a tego sie boje-bo ja chce ja zblizyc do psow..jasne ze podejdziemy :wink: :D .ale w inie widzialam ludzi z 3 irlandami-bedzie ciezko cie znalezc :cry: moze Ty nas znajdziesz?bedziemy grupa-2 dodrosle leony,3 szczeniaki i 2 niufy w tym jeden brazowy :lol: ....latwo rozpoznac..i pieciolatka z czarnymi wlosami :roll: Gdzie widziałaś tą grupę z 3 Irlandami? ;) No zobaczymy kto pierwszy podejdzie czy Ty czy ja :) Nie, nie krytykuje się dzieci, powinna iść spróbować bez żadnego ale :wink: mogą jej nie przyjąć, ma 5 lat :roll: Quote
gwiezdny-wyslannik Posted June 24, 2005 Posted June 24, 2005 A od ilu jest młodsza grupa? Przecież czasami przychodzą takie małe dziecinki... ;) Quote
carotina Posted June 24, 2005 Posted June 24, 2005 teoretycznie od 9, czasem piszą, że od 8 :wink: no a niektóre dzieci są poprostu niskie i wyglądają na młodsze :wink: :wink: zresztą mają prawo :P , w końcu 8 lat to druga klasa podstawówki 8) Quote
karolaGd Posted June 24, 2005 Posted June 24, 2005 witajcie dago ja zbieram zgloszenia na MP; mysle ze pomimo wieku twojej coreczki milo bedzie popatrzec jak taka istotka chodzi z pse w dobrym miescie na ringu owczarkuw taka malutka dziewczynka prowadzila cos cudownego a jak sie obracala. mam nadzieje ze uda sie jakos aby twoja mala chociaz sie pokazala, wiesz ludzie raczej podziwiaja takie maluchy ze tak sobie radza pozdrawiam :lol: Quote
arima Posted June 24, 2005 Posted June 24, 2005 Ja tą dziewczynke w Bydgoszczy widziałam-dostała takie oklaski wielkie :D super wyglądała :D Quote
taigan Posted June 25, 2005 Posted June 25, 2005 Ja może też się zgłoszę na MP :angel: Debiut miał być w Dobrym Mieście, ale że nie udało się pojechać, to może w Olsztynie (Gidget mnie wywali na ring. Ale będzie obciach, bo nic nie umiem, hehehe :lol: ) 12.06.1991 - to rocznik grupy młodszej? Quote
carotina Posted June 25, 2005 Posted June 25, 2005 to trudny rocznik 8) mogą chcieć Cie wcisnąć do starszej :wink: , zwłaszcza, że w młodszej zawsze wiekszy tlok :wink: Quote
karolaGd Posted June 25, 2005 Posted June 25, 2005 taigin masz 14 lat wiec zaliczasz sie do grupy starszej bo do 13 jest mlodsza, ale dasz rade trzymam kciuki i mam nadzieje ze w koncu dojedziesz pozdrawiam Quote
daga10011 Posted June 25, 2005 Posted June 25, 2005 a ja rezygnuje skoro za mloda :roll: ale jak juz sie kiedys zalapie to psy jak w zegarku beda :lol: ona bierze ringoweczke i papuguje cwiczenia z PT :roll: ktore pilnie obserwuje najpierw :lol: Quote
carotina Posted June 26, 2005 Posted June 26, 2005 super :D :D jak tak szybko zaczyna :wink: , to za kilka lat bedziesz miała małą mistrzynie :angel: :D :angel: Quote
arima Posted June 26, 2005 Posted June 26, 2005 Jak myślicie-czy stawki będą podane wcześniej na stronie oddziału??? Quote
Agasia Posted June 26, 2005 Posted June 26, 2005 daga - zawsze warto sprobowac wcisnac mala na JH - super zabawa, no i obycie z ringiem :) Mistrzyni nam rosnie ;) A ty taigan - kluc sie o mlodsza grupe - latwiej :P Quote
gwiezdny-wyslannik Posted June 26, 2005 Posted June 26, 2005 I zwłaszcza, że będą dobrzy ludzie w starszej :wink: Quote
carotina Posted June 26, 2005 Posted June 26, 2005 [quote name='gwiezdny-wyslannik']I zwłaszcza, że będą dobrzy ludzie w starszej :wink: czyli kto? 8) Quote
Gidget Posted June 26, 2005 Posted June 26, 2005 Gidget mnie wywali na ring. no pewnie ze wywali!! :P a sprobuj nie pojsc :evilbat: Quote
daga10011 Posted June 26, 2005 Posted June 26, 2005 nie-nie pojdziemy na ring..ale za 2-3 lata ta mala dziewczynka bedzie umiala kontrolowac psiarnie jak ja :D Ona uwielbia je trenowac-pod moim okiem..ale robi to samo co ja-nawet przerwy na zabawe :o .i kradnie szynke z lodowki jako smakolyk :roll: :lol: Quote
karolaGd Posted June 27, 2005 Posted June 27, 2005 no prosze napatrzala sie to co :lol: koniecznie musze ja zobaczyc mam nadzieje ze gdzies na ringu leosiow cie zobacze :D pozdrawiam na pewno szybciej na stronie bedzie katalog 8) Quote
tongue Posted June 27, 2005 Posted June 27, 2005 karolaGd czy może wiesz, kiedy będzie katalog przedwystawowy w Olsztynie. Pozdrawiam Quote
tongue Posted June 27, 2005 Posted June 27, 2005 Już jest katalog na stronach Olsztyna. Są tylko dwa Pointery i tylko dwa Jack Russell Terriery, ale konkurencja :( Pozdrawiam Quote
tongue Posted June 27, 2005 Posted June 27, 2005 Podaję link http://www.olsztyn.zkwp.pl/ol2005/OL_wykaz.doc Pozdrawiam Quote
Recommended Posts