Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Stanko, a tak narzekałaś, że nie szczeka, więc teraz masz :evil_lol::evil_lol::evil_lol: No skoro Renia już poświęcona, to teraz napewno się znajdzie jakis super domek. Ciekawa jestem tego czwartku lub piątku. Pozdrawiam! :)

• Replies 85
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

To ja też czekam na wieści. Stanko, a masz namiary tej Pani (np.nazwisko i adres), chciałabym coś sprawdzić. Jak masz, napisz na PM.

A do Ciebie nie przyszłam bo miałam wieści bieżące, a potem...nie zdążyłam. I nie ukrywam, nie musisz pisać - paimiętam. Nie spotkałam się już z moją Melbą cudowną.

Mam offa - proszę o rozreklamowanie - szukam tymczasu dla młodziutkiego, może ok. 10 m-cy a może mniej, psiaka poniżej kolanka, wygląda jak mix posokowca, mini goldenka, spanielka. Siedzi w schronie, wyciąga łapinke i tak błaga. Muszę go wyciągnąć. On znajdzie domek bo to dzieicka. Tylko trzeba go stamtąd zabrać.

Posted

Renia cudna. Ostatnio bardzo mnie pilnuje. Na dworze, już bez smyczy, ciągle się ogląda czy idę, czy jestem. Może przez to, że troszkę mniej byłam w domu ostatnio. Dziś miała starcie z Rudym :angryy:. Nie widziałam o co poszło i kto zaczął, wiec obydwoje równo rozpędziłam na cztery wiatry. Kotom pozwala nawet jeść z miski swojej, ale Rudego zaczęła traktować troszkę jak rywala. Strasznie nie lubi jak Rudy przychodzi do domu. Wolałaby go widzieć na dworze albo w kojcu:shake:. Co za kobieta!! jednym słowem troszkę ją trzeba w tym względzie temperować. Ale to naprawdę marginesowa sprawa i myślę, że z tego problem się nie rozwinie, bo Renia wie gdzie jest jej miejsce, jest pogodna, skora do zabawy i raczej jednak woli zejść z drogi, niż ją komuś (ze zwierzaków) zastawiać. Pozdrawiamy.

Posted

Racja, jest bardzo odważna. Widać jednak, że ktoś ją chyba zostawił, gdzieś wywiózł, nie wiem. Na zdjęciach stoi wszędzie tyłem do księdza:), bo wciąż była wpatrzona we mnie, co robię, czy nie odchodzę. jak wróciliśmy do samochodu to wparowała do niego prawie przez zamknięte drzwi :p. Bardzo się stara, żeby się nie zgubić. Ale fakt absolutnie nie jest zalękniona, trzydzieści psów, tyle samo kotów, gołębi nie zrobiło na niej specjalnego wrażenia. Może z wyjątkiem królika pasącego się na trawniku, na smyczy - to był dla niej szok :-o. Reniuska w górę!!

Posted

Wybaczcie, ale Dogo świrowało i u mnie mało czasu na siedzenie przy kompie. Renię można opisać tak: :loveu:. Jest bardzo szczęśliwa, kochana, grzeczna. Całkowicie zaprzyjaźniła się ze wszystkimi stworami w domu. Pilnuje domku - nikt nie jest wstanie wejść bez jej wiedzy. Warczy zanim ktoś zapuka, a jak wejdzie, to obwącha i przez pierwsze 10 min. nie spuszcza delikwenta z oka. Domek będzie miał z niej wiele radości, to pewne. Pozdrawiam.

Posted

Dziękuję za nowe wiadomości o Reniulce! :multi: Kto by pomyślał, że z tej suni o anielim wyglądzie taki pies stróżujący :evil_lol: Pozdrawiam!

A tak w ogóle to Renia coś się zasiedziała w tym domku tymczasowym :mad: Renia! Do domu! Szybciutko! :mad:

Posted

No właśnie, ja też obawiam się, że Renia będzie mogła ciężko znieść rozstanie z DT. Powiem Wam, że bardzo mnie dziwi, że ona tak długo czeka. Jak ją po raz pierwszy zobaczyłam to dałabym sobie rękę uciąć, że szybciutko znajdzie swój dom, a tutaj klops :-(

Posted

No i się stało to, co przeczuwałam, ale milczałam. Kolejny dom tymczasowy przepadł.
Renia zostaje na zawsze u Stanko. Cała rodzina nie może oddac suni, kochają się i tyle.
Jak tak dalej pójdzie - to już nie bęzie gdzie tymczasowiczów umieszczać - a w zasadzie już nie ma.

Chętnie bym tytuł zmieniła, ale niestety nie umiem. Próbowałam, ale nie daje rady. Może ktoś da instrukcję.

Stanko - musimy spisac umowę i ciachnąć małą.

Zdejmujemy Lilmo ogłoszenia.
Renia w domku - wygrała los na loterii. Będzie super szczęśliwym psem.
Stanko - i Rodzinko - dziękujemy!!!

Posted

Oj widzę, że bycie domem tymczasowym to jednak nie jest prosta sprawa. Jednakże cieszę się, że Renia zostaje u wspaniałej rodziny, której możemy w 100% zaufać. Reniu dużo, dużo szczęścia maleńka! Stanko dziękujemy za wszystko co zrobiliście dla Reniulki! Mam nadzieję, że możemy liczyć choć co jakiś czas na wieści o panience :)