Lilmo Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 Stanko, a tak narzekałaś, że nie szczeka, więc teraz masz :evil_lol::evil_lol::evil_lol: No skoro Renia już poświęcona, to teraz napewno się znajdzie jakis super domek. Ciekawa jestem tego czwartku lub piątku. Pozdrawiam! :) Quote
supergoga Posted October 6, 2009 Author Posted October 6, 2009 To ja też czekam na wieści. Stanko, a masz namiary tej Pani (np.nazwisko i adres), chciałabym coś sprawdzić. Jak masz, napisz na PM. A do Ciebie nie przyszłam bo miałam wieści bieżące, a potem...nie zdążyłam. I nie ukrywam, nie musisz pisać - paimiętam. Nie spotkałam się już z moją Melbą cudowną. Mam offa - proszę o rozreklamowanie - szukam tymczasu dla młodziutkiego, może ok. 10 m-cy a może mniej, psiaka poniżej kolanka, wygląda jak mix posokowca, mini goldenka, spanielka. Siedzi w schronie, wyciąga łapinke i tak błaga. Muszę go wyciągnąć. On znajdzie domek bo to dzieicka. Tylko trzeba go stamtąd zabrać. Quote
PaulinaT Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 Ma wątek ten psiak?? No Renia, skoro poświęcona, to już nic złego jej spotkac nie może :p Quote
Stanko Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 Renia cudna. Ostatnio bardzo mnie pilnuje. Na dworze, już bez smyczy, ciągle się ogląda czy idę, czy jestem. Może przez to, że troszkę mniej byłam w domu ostatnio. Dziś miała starcie z Rudym :angryy:. Nie widziałam o co poszło i kto zaczął, wiec obydwoje równo rozpędziłam na cztery wiatry. Kotom pozwala nawet jeść z miski swojej, ale Rudego zaczęła traktować troszkę jak rywala. Strasznie nie lubi jak Rudy przychodzi do domu. Wolałaby go widzieć na dworze albo w kojcu:shake:. Co za kobieta!! jednym słowem troszkę ją trzeba w tym względzie temperować. Ale to naprawdę marginesowa sprawa i myślę, że z tego problem się nie rozwinie, bo Renia wie gdzie jest jej miejsce, jest pogodna, skora do zabawy i raczej jednak woli zejść z drogi, niż ją komuś (ze zwierzaków) zastawiać. Pozdrawiamy. Quote
PaulinaT Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 Ha! Się próbuje urządzić skubana... Agentka z niej :lol: mała kochana ruda kruszynka... :loveu: Quote
supergoga Posted October 9, 2009 Author Posted October 9, 2009 A to zdjęcia z poświęcenia Reniulki Tylko chyba w ferworze tego wszystkiego - ...nie zauważyła księdza :oops::evil_lol: Quote
PaulinaT Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 Ale ona jest wspaniała i dzielna - schroniskowa sunia w takim tłumie i sie nie bała :o Super!!!! Quote
Lilmo Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 Zgadam się z Pauliną, wielkie brawa dla dzielnej Reniulki! Quote
Stanko Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 Racja, jest bardzo odważna. Widać jednak, że ktoś ją chyba zostawił, gdzieś wywiózł, nie wiem. Na zdjęciach stoi wszędzie tyłem do księdza:), bo wciąż była wpatrzona we mnie, co robię, czy nie odchodzę. jak wróciliśmy do samochodu to wparowała do niego prawie przez zamknięte drzwi :p. Bardzo się stara, żeby się nie zgubić. Ale fakt absolutnie nie jest zalękniona, trzydzieści psów, tyle samo kotów, gołębi nie zrobiło na niej specjalnego wrażenia. Może z wyjątkiem królika pasącego się na trawniku, na smyczy - to był dla niej szok :-o. Reniuska w górę!! Quote
snuszak Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 ciesze się ze Renia potrafi odnaleźć sie w świecie i jest taka dzielna ;) tylko teraz domku trzeba, gdzie Ty jestes? Quote
snuszak Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 Renia, no i jak tam ? Nie zasiedziałaś się tam troszkę w tym domku? Quote
Lilmo Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 Reniu tęsknimy tutaj za Tobą! Najlepiej, gdybyś pojawiła się tutaj z nowiną, że jesteś już w nowym domu! :cool3: Quote
Stanko Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 Wybaczcie, ale Dogo świrowało i u mnie mało czasu na siedzenie przy kompie. Renię można opisać tak: :loveu:. Jest bardzo szczęśliwa, kochana, grzeczna. Całkowicie zaprzyjaźniła się ze wszystkimi stworami w domu. Pilnuje domku - nikt nie jest wstanie wejść bez jej wiedzy. Warczy zanim ktoś zapuka, a jak wejdzie, to obwącha i przez pierwsze 10 min. nie spuszcza delikwenta z oka. Domek będzie miał z niej wiele radości, to pewne. Pozdrawiam. Quote
Lilmo Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 Dziękuję za nowe wiadomości o Reniulce! :multi: Kto by pomyślał, że z tej suni o anielim wyglądzie taki pies stróżujący :evil_lol: Pozdrawiam! A tak w ogóle to Renia coś się zasiedziała w tym domku tymczasowym :mad: Renia! Do domu! Szybciutko! :mad: Quote
PaulinaT Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 Renia stróżująca hihihi kto by pomyślał że w niej taki charakterek siedzi. Nie na darmo mówią - w małym ciele wielki duch. Quote
Lilmo Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 Dodałam Reniulkę na ten wątek: Psy na domowych tymczasach. - Dogomania Forum Quote
snuszak Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 Reniu, nikt się nie interesuje adopcją takiej suńki? Ona pewnie już nie chce iść do innego domku :roll: Quote
Lilmo Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 No właśnie, ja też obawiam się, że Renia będzie mogła ciężko znieść rozstanie z DT. Powiem Wam, że bardzo mnie dziwi, że ona tak długo czeka. Jak ją po raz pierwszy zobaczyłam to dałabym sobie rękę uciąć, że szybciutko znajdzie swój dom, a tutaj klops :-( Quote
Lilmo Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 Reniu, Reniu... gdzie ten domek dla Ciebie? Quote
supergoga Posted November 22, 2009 Author Posted November 22, 2009 Wczoraj miałam telefon od osoby zainteresowanej Renia. Przekazałam kontakt do Stanko - ciekawe czy dzwonili? Quote
supergoga Posted November 25, 2009 Author Posted November 25, 2009 No i się stało to, co przeczuwałam, ale milczałam. Kolejny dom tymczasowy przepadł. Renia zostaje na zawsze u Stanko. Cała rodzina nie może oddac suni, kochają się i tyle. Jak tak dalej pójdzie - to już nie bęzie gdzie tymczasowiczów umieszczać - a w zasadzie już nie ma. Chętnie bym tytuł zmieniła, ale niestety nie umiem. Próbowałam, ale nie daje rady. Może ktoś da instrukcję. Stanko - musimy spisac umowę i ciachnąć małą. Zdejmujemy Lilmo ogłoszenia. Renia w domku - wygrała los na loterii. Będzie super szczęśliwym psem. Stanko - i Rodzinko - dziękujemy!!! Quote
Lilmo Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 Oj widzę, że bycie domem tymczasowym to jednak nie jest prosta sprawa. Jednakże cieszę się, że Renia zostaje u wspaniałej rodziny, której możemy w 100% zaufać. Reniu dużo, dużo szczęścia maleńka! Stanko dziękujemy za wszystko co zrobiliście dla Reniulki! Mam nadzieję, że możemy liczyć choć co jakiś czas na wieści o panience :) Quote
Recommended Posts