Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 231
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Niestety nasz hotelik, w którym mamy 2 psiaki zawiesił działalnośc na razie. Nasze psy tam są ale teraz płacę za nie z własnej kieszeni - bo nie ma juz rachunków na Fundacje - i niestety już trzeciego nie dam rady. Powoli sie niestety utopiłam w długach.
Pozostałe hotele, cóz - normalne cenowo, granice 20 zł-25 zł.
Nie wiem, co robić.
Może w ogłoszeniach podajmy jeszcze obok telefonu Kasi mój num,er: 609 601 362.

Ja wystawiłam go na allegro i na naszą stronę.

Posted

łomatko z taką ceną to niech się ugryzą...

ja nie mówię, że Wy macie płacić za hotelik Bisa - tylko chciałam wiedzieć czy jest szansa go tam ulokować ;)

w jaki dzień tygodnia byłby ew. transport na śląsk?

Posted

Gdyby nasz hotelik nie zawiesił tej działalności to byłoby lepiej. A tak - kanał. A w pozostałych ceny jak na Batorym - jak to mówi mój TZ.
Jutro jeszcze zrobię jedno podejście i zadzwonię do Kariny do hotelu, może a nuz coś się zmieniło.

Posted

transport jeśli będzie to pewnie zaraz na początku tygodnia - poniedzialek albo coś takiego, na wszelki wypadek sprawdzimy malego na koty w piątek no a co dalej to nie wiem

Posted

malawaszka napisał(a):
jakby szedł do domu to ciachniecie go przed wydaniem? jakby szedł do domu ze sznaucerką zwłaszcza...

ohoho
tu mi pachnie czymś co sie kroi!
:thumbs:
znikam teraz na kilka dni - mam nadzieje, ze jak wrócę to same najlepsze wiadomości o Bisie tu znajdę! :thumbs:

Posted

a ja miałam dostać wieczorem sms z mailem na ktory wslac ankiete zeby byl adres i mozna bylo kogoś wysłać an wizyte a o której informowałam i bylo pytanie o kastracje i powiedziałam ze jest obowiazkowa i zostanie zrobiona przed wydaniem i tez nie dostałam tego sms

Posted

snuszkak napisał(a):
a ja miałam dostać wieczorem sms z mailem na ktory wslac ankiete zeby byl adres i mozna bylo kogoś wysłać an wizyte a o której informowałam i bylo pytanie o kastracje i powiedziałam ze jest obowiazkowa i zostanie zrobiona przed wydaniem i tez nie dostałam tego sms

hihihi nie dostałas smsem bo ja dostałam mailem :evil_lol: już Ci przesyłam

a i odpisała tamta Pani co ma sznaucerkę - tez fajnie to brzmi bo chca kastracji bo nie chcą dopuszczać swojej suczki :razz: podałam tej Pani nrtel do Supergogi - może jutro będzie dzwonić, podałam jej też nr wolontariuszki od szarka

Posted

ankieta przesłana, czeka na odpowiedź ;)

eh bo my takie baby już zdenerwowane cała sytuacją Bisa że wyzywamy wszystkich :diabloti:

ta Pani z która rozmawiałam ma domek z ogródkiem pod Wawa. Bis bylby jedynym zwierzakiem w domu. Wcześniej posiadali tez przygarnięta sznupkę

Posted

snuszkak napisał(a):

o to nie wiem czy ta spod Wawy nie dzwoniła też do mnie o innego sznupka z okolic Cz-wy

a Państwo którzy mają sznupkę i chcą drugiego psiaka mieszkają w Pile

Posted

A Bis był dziś u mnie na kotach :diabloti:

Morał - Bis to psia ciota.... jak mój Pako, kotka chciała go zjeść więc Bis odwrócił się zrobił głupią minę i pobiegł szybko udawać że sika, co by nie było że chłopak strachliwy

A jak zaaranżowałam pogoń za kotem to nie kumał o co chodzi :roll:

Czyli generalnie super, pobiegał troszke z Pakiem, wypił miche wody i wrócił do schronu

Malawaszka nie zmieścisz takiego małego brzdaca? on taki fajowski :evil_lol:

a to na rozśmieszenie w ten ponury dzień

http://mail.google.com/mail/?ui=2&ik=08c42c9504&view=att&th=124ecc7cf7acf9f1&attid=0.0&disp=inline&zw

Posted

o buuuu :placz: chciałabym go zmieścić - bardzo bym chciała!!!! u mnie i tak by się nauczył pewnie gonić koty :mad:

a co z tymi zainteresowanymi? dzwonił ktoś? ja jednak nie pojechałam na weekend :roll: mam dużo pracy, ale domku szukamy!!!!

śliczny jest!!!!! :loveu:

Posted

jeszcze był jeden tetefon ale do zastanowienia się, pooglądają małe psy a naszej stronie, bo to dla starszej kobiety a bis dosc energiczny :cool1:

a tak to dalej czekam na wypełnioną ankietę

a co myslisz o tych z Piły, trzeba by wizytę zrobić nie? Tylko ze w sprawie Bostona też byli ludzie z Piły i sie kontakt urwal :shake:

Posted

ci z Piły wydali mi się OK! żadnych oporów co do kastracji a to ważne, no ale jak wiadomo - nawet jak się wydają ok to wizytę trzeba zrobić ;) oni chcieli by przyjechać ze swoją sunią żeby psiaki się poznały i zobaczyć czy się polubią

Posted

mnie aż w żołądku sciska jak patrzę na niego i pomyślę, że musi w kojcu siedzieć teraz :placz: jak juz będę miała ogrodzoną działkę to będę miała większe możliwości a teraz to więcej niż jednego na raz nie mogę bo bałabym się, że ucieknie któryś :mad:

Posted

czyli co na gwałt szukamy kogoś z Piły do sprawdzenia domku nie?
Tylko, że mnie na week nie bedzie a nie wiem czy bede miała dostęp do neta :cool1:
Pisałaś już do kogoś Malawaszka? Czy może szukac na mapie pomocy dogo?
A jak nikogo nie będzie to trudno jak Państwo przyjada z sunia to ich poznamy, a że mały będzie ciachnięty to nie będzie problemu, ze jakaś pseudo chowaja w piwnicy :diabloti: