malawaszka Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 no ale nie może tak być i musimy przełamać pecha - odpowiedzcie mi o tym hoteliku proszę - czy jest w Waszej okolicy czy mam go sciągać tutaj? Quote
supergoga Posted November 11, 2009 Author Posted November 11, 2009 Niestety nasz hotelik, w którym mamy 2 psiaki zawiesił działalnośc na razie. Nasze psy tam są ale teraz płacę za nie z własnej kieszeni - bo nie ma juz rachunków na Fundacje - i niestety już trzeciego nie dam rady. Powoli sie niestety utopiłam w długach. Pozostałe hotele, cóz - normalne cenowo, granice 20 zł-25 zł. Nie wiem, co robić. Może w ogłoszeniach podajmy jeszcze obok telefonu Kasi mój num,er: 609 601 362. Ja wystawiłam go na allegro i na naszą stronę. Quote
malawaszka Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 łomatko z taką ceną to niech się ugryzą... ja nie mówię, że Wy macie płacić za hotelik Bisa - tylko chciałam wiedzieć czy jest szansa go tam ulokować ;) w jaki dzień tygodnia byłby ew. transport na śląsk? Quote
supergoga Posted November 11, 2009 Author Posted November 11, 2009 Gdyby nasz hotelik nie zawiesił tej działalności to byłoby lepiej. A tak - kanał. A w pozostałych ceny jak na Batorym - jak to mówi mój TZ. Jutro jeszcze zrobię jedno podejście i zadzwonię do Kariny do hotelu, może a nuz coś się zmieniło. Quote
malawaszka Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 pogadaj z nią - powiedz, że psiak krótko posiedzi na pewno; a jaka cena za takiego brzdąca? Quote
snuszak Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 transport jeśli będzie to pewnie zaraz na początku tygodnia - poniedzialek albo coś takiego, na wszelki wypadek sprawdzimy malego na koty w piątek no a co dalej to nie wiem Quote
malawaszka Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 jakby szedł do domu to ciachniecie go przed wydaniem? jakby szedł do domu ze sznaucerką zwłaszcza... Quote
PaulinaT Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 malawaszka napisał(a):jakby szedł do domu to ciachniecie go przed wydaniem? jakby szedł do domu ze sznaucerką zwłaszcza... ohoho tu mi pachnie czymś co sie kroi! :thumbs: znikam teraz na kilka dni - mam nadzieje, ze jak wrócę to same najlepsze wiadomości o Bisie tu znajdę! :thumbs: Quote
snuszak Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 to jasne, że będzie ciachnięty :evil_lol: ja miałam dziś jeden tel.w sprawie bisa odebrany w biegu na zajęcia i jeden nieodebrany - pewnie też w sprawie Bisa Quote
malawaszka Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 no póki co odpowiedzi nie mam jak napisałam o kastracji więc podejrzewam, ze o śliczna hodowlę chodziło :angryy: Quote
snuszak Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 a ja miałam dostać wieczorem sms z mailem na ktory wslac ankiete zeby byl adres i mozna bylo kogoś wysłać an wizyte a o której informowałam i bylo pytanie o kastracje i powiedziałam ze jest obowiazkowa i zostanie zrobiona przed wydaniem i tez nie dostałam tego sms Quote
malawaszka Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 masakra z tymi ludźmi :angryy: Supergoga a udało Ci się coś z hotelikiem ustalić? Quote
malawaszka Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 snuszkak napisał(a):a ja miałam dostać wieczorem sms z mailem na ktory wslac ankiete zeby byl adres i mozna bylo kogoś wysłać an wizyte a o której informowałam i bylo pytanie o kastracje i powiedziałam ze jest obowiazkowa i zostanie zrobiona przed wydaniem i tez nie dostałam tego sms hihihi nie dostałas smsem bo ja dostałam mailem :evil_lol: już Ci przesyłam a i odpisała tamta Pani co ma sznaucerkę - tez fajnie to brzmi bo chca kastracji bo nie chcą dopuszczać swojej suczki :razz: podałam tej Pani nrtel do Supergogi - może jutro będzie dzwonić, podałam jej też nr wolontariuszki od szarka Quote
snuszak Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 ankieta przesłana, czeka na odpowiedź ;) eh bo my takie baby już zdenerwowane cała sytuacją Bisa że wyzywamy wszystkich :diabloti: ta Pani z która rozmawiałam ma domek z ogródkiem pod Wawa. Bis bylby jedynym zwierzakiem w domu. Wcześniej posiadali tez przygarnięta sznupkę Quote
malawaszka Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 snuszkak napisał(a):a ja miałam dostać wieczorem sms z mailem na ktory wslac ankiete zeby byl adres i mozna bylo kogoś wysłać an wizyte a o której informowałam i bylo pytanie o kastracje i powiedziałam ze jest obowiazkowa i zostanie zrobiona przed wydaniem i tez nie dostałam tego sms o to nie wiem czy ta spod Wawy nie dzwoniła też do mnie o innego sznupka z okolic Cz-wy a Państwo którzy mają sznupkę i chcą drugiego psiaka mieszkają w Pile Quote
snuszak Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 A Bis był dziś u mnie na kotach :diabloti: Morał - Bis to psia ciota.... jak mój Pako, kotka chciała go zjeść więc Bis odwrócił się zrobił głupią minę i pobiegł szybko udawać że sika, co by nie było że chłopak strachliwy A jak zaaranżowałam pogoń za kotem to nie kumał o co chodzi :roll: Czyli generalnie super, pobiegał troszke z Pakiem, wypił miche wody i wrócił do schronu Malawaszka nie zmieścisz takiego małego brzdaca? on taki fajowski :evil_lol: a to na rozśmieszenie w ten ponury dzień http://mail.google.com/mail/?ui=2&ik=08c42c9504&view=att&th=124ecc7cf7acf9f1&attid=0.0&disp=inline&zw Quote
malawaszka Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 o buuuu :placz: chciałabym go zmieścić - bardzo bym chciała!!!! u mnie i tak by się nauczył pewnie gonić koty :mad: a co z tymi zainteresowanymi? dzwonił ktoś? ja jednak nie pojechałam na weekend :roll: mam dużo pracy, ale domku szukamy!!!! śliczny jest!!!!! :loveu: Quote
snuszak Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 jeszcze był jeden tetefon ale do zastanowienia się, pooglądają małe psy a naszej stronie, bo to dla starszej kobiety a bis dosc energiczny :cool1: a tak to dalej czekam na wypełnioną ankietę a co myslisz o tych z Piły, trzeba by wizytę zrobić nie? Tylko ze w sprawie Bostona też byli ludzie z Piły i sie kontakt urwal :shake: Quote
malawaszka Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 ci z Piły wydali mi się OK! żadnych oporów co do kastracji a to ważne, no ale jak wiadomo - nawet jak się wydają ok to wizytę trzeba zrobić ;) oni chcieli by przyjechać ze swoją sunią żeby psiaki się poznały i zobaczyć czy się polubią Quote
PaulinaT Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 Widzę, że zainteresowanie jest. To super. Śliczny on się po tym obcięciu zrobił. To i nic dziwnego. Kurcze, niech to wreszcie będą CI. Quote
malawaszka Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 mnie aż w żołądku sciska jak patrzę na niego i pomyślę, że musi w kojcu siedzieć teraz :placz: jak juz będę miała ogrodzoną działkę to będę miała większe możliwości a teraz to więcej niż jednego na raz nie mogę bo bałabym się, że ucieknie któryś :mad: Quote
snuszak Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 czyli co na gwałt szukamy kogoś z Piły do sprawdzenia domku nie? Tylko, że mnie na week nie bedzie a nie wiem czy bede miała dostęp do neta :cool1: Pisałaś już do kogoś Malawaszka? Czy może szukac na mapie pomocy dogo? A jak nikogo nie będzie to trudno jak Państwo przyjada z sunia to ich poznamy, a że mały będzie ciachnięty to nie będzie problemu, ze jakaś pseudo chowaja w piwnicy :diabloti: Quote
malawaszka Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 nie szukałam nikogo jeszcze bo oni chcą zobaczyć Bisa i Szarka - wysłałam Ci pw - najlepiej napisz do nich bo mnie cieżko na odległość coś umawiać :placz: Quote
snuszak Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 Potrzebna osoba do wykonania wizyty w Chylicach koło Piaseczna pod Warszawą, może znacie kogoś z Wawy albo okolic kto mógłby podjechać? Quote
Recommended Posts