Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kurcze, szkoda, że to wszystko tak się przeciąga :shake: Maluch już dawno mógłby grzać się w ciepłym domu. Czy macie 100% potwierdzenie od przyszłego domu, że nadal na niego czekają?

• Replies 231
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

wszystkiego na temat transportu dowiem się w niedziele, czy pojadą czy nie, jesli tak to będzie to pocz. tygodnia, prawdopodobnie wtorek

mam nadzieję że ktoś poinformował Państwa że Bis nie przyjedzie teraz

Posted

Poprosiłam Anie, żeby powiadomiła Państwa z Tych (Tychów :oops:) o przesunięciu.
Pecha ma ten psiak.
A Kasia wyłozyła pieniądze na fryzjera i teraz pewnie ma problem z kasą?
Kasiu - przyznaj się - może jakoś poradzimy

Posted

O rety!
Bis podmieniony!!! :o :o :o
Trudno uwierzyć że to ten sam pies :o

Słuchajcie.
Jeśli do środy 11 nic nie wypali, to go zawiozę. W tę środę.
O!
Bo nie mogę już zdzierżyć tych transportowych niewypałów.

Posted

Kasiu, dasz rade w środe w razie czego pomóc Pauli przy załadunku psa.
I załatwić w schronie żeby go wydali - bo to Święto.
Ja mam marszrute - Buk, Szamotuły - musze porozwozić karmę i legowiska - a w zwykły dzien nie mam kiedy.

Kto może -z Poznanie, pożyczyc klatke lub transporter do którego wejdzie Bis - Paulina jedzie sama, a pies z temperamentem.

Posted

więc jeśli transport we wtorek nie wyjdzie ( bede wiedzieć jutro) to pomogę Paulinie w załadunku

na ten wtorek tak na wszelki wypadek też by się klatka przydała

dzięki Paulina - ja już miałam złe przeczucia, że on nigdy nie pojedzie, że mimo rezerwacji ktoś go nam ze schronu zabierze

rytka również dziękuję za propozycję, raczej jednak będziemy celować w bezpłatny transport bo z kasą krucho, w razie czego napisze pw :p

Posted

moi znajomi nie jade we wtorek na delegacje bo zapomniałam, że w środę przecież święto :roll:

jeśli klatka będzie pojedzie z Bisem Paulina, jeśli nie to oni mogą w następnym tygodniu jechać

Posted

[quote name='snuszkak']
jeśli klatka będzie pojedzie z Bisem Paulina, jeśli nie to oni mogą w następnym tygodniu jechać
poproście o pożyczenie jkp - ona ma klatkę, a jest bardzo uczynną osobą i dużo pomaga

Posted

Ok czyli rozumiem że jedziemy.
kasiu - ja będę chciała wyruszyć jak najwcześniej, żeby jakiejś ludzkiej porze wrócić i swoim stadkiem sie zdążyć zająć ;-) damy rade tak o 7.30-8 w schronie sie umówić?
Mam taką grubą linkę - w razie czego można spróbować na niej go przywiązać, żoże nie przegryzie. A jakis preparat uspokajający jakby podać? Ale klatka zdecydowanie najlepsze rozwiązanie...

Posted

no co Wy? to malutki sznupalek jest a nie potwór jakiś :loveu: wystarczy przywiązać z tyłu do zagłówka albo kratki - dobrze by było w szelkach, albo jak macie to przypiąć do pasów szelki i starczy

Posted

do jkp napisalam

Paulina oczywiście, że mogę być w schronie o tej porze, tylko dziś musze tam podskoczyć (bo jutro nie ma szans) żeby mi książeczkę dali i powiadomili stróża że w środę psa bierzemy.

Malawaszka - Bis to prawdziwy sznupek, czyli wuklan energii a Paulina jedzie sama, to kawał drogi więc klatka jest bezpieczniejsza. :p

Posted

klatka prawdopodobnie będzie - Paulina to duża klatka do samochodu kombi, powinna się zmieścić u Ciebie prawda? podam Ci numer do Pani Asi to byście się dogadały z odebraniem, może supergoga by pomogła, ja jutro cały dzien jestem w poznaniu ale bez samochodu i zalatana, ale myślę że z odebraniem klatki nie będzie problemu prawda??

Posted

Jak będzie trzeba to pomoge jutro - choć mnie co nieco wygięło po wystawie. Mam wprawdzie zawalony cały bagaznik - dzisiaj odbierałam kapy i kołdry do schroniska i hotelu dla naszych psiaków - i wszystko łącznie z wyposażeniem stoiska jest w aucie, ale jak będzie trzeba, to wyjmę.
Paulina daj znać.

Posted

Daję.
Mam już nr do p.Asi więc spokojnie się z nią umówię na odbiór klatki najlepiej jutro wieczorem.
Mam nadzieje, że klatka wejdzie mi na pakę, ew. można jeszcze pomyśleć o złożeniu siedzeń bo chyba taka opcja (nie testowałam) też wchodzi w moim autku w grę więc wtedy spokojnie wszystko się pomieści.
No to wyglada na to że wszystko jest. Nic tylko wyruszać!