Weron_ciau Posted June 1, 2005 Posted June 1, 2005 mam! narysowałam wczoraj psiaka tylko mam problem...nei chodzi mi imageshack i nie moge kopiowac adresów bo coś mam nei tak z internetem...czy komuś mogła bym przesłąc na maila rysunek i by zameiścił? please z góry dzieki! 8) :wink: Quote
Atomic Posted June 1, 2005 Posted June 1, 2005 Dawaj mi na meila :) marta-jackiewicz@wp.pl :) :) :) Quote
Weron_ciau Posted June 1, 2005 Posted June 1, 2005 poszło! Dzisiaj znalazłam moje stare rysunki...niektóre są ,,śmeiszne" :lol: Quote
Polnegrzyby Posted June 1, 2005 Posted June 1, 2005 dbsst napisał(a):qrde zarrrrabiste szczegolnie TY mi sie podobasz :D Dziękuję:) Trochę siebie ulepszyłam:) Wiesz na tym zdjęciu co robiłam z niego rysunek, wyglądam jak zupełny freak:) Agabass dziękuję także Quote
Justa Posted June 1, 2005 Posted June 1, 2005 Pięknie rysujecie!!! :o Ja tam mojego brodacza za chiny nie narysuje :-? Quote
Weron_ciau Posted June 1, 2005 Posted June 1, 2005 Justa daj jej najprostsze zdjecie na pw moze coś mi sie uda ;) Ale nie obiecuje ;) Quote
Justa Posted June 1, 2005 Posted June 1, 2005 Najprostsze? :o Weroncia, to weź sobie looknij na pierwsze strony galeryjki (tam jest duzo zdjęć, a mało rozmów na początku) i wybierz, bo mja to nie wiem co to najprostsze :D Quote
Weron_ciau Posted June 1, 2005 Posted June 1, 2005 dobra ale nei obiecuje bo za dobra w te klocki nie jestem ;) Quote
malawaszka Posted June 2, 2005 Posted June 2, 2005 wklejam rysuneczek Weronki na jej prośbę :D http://img111.echo.cx/img111/3452/rysnek6ja.jpg Quote
Weron_ciau Posted June 2, 2005 Posted June 2, 2005 Malawasia dziękuje A to biale na dole to wycieta rasa psa...zgadujcie Quote
dbsst Posted June 2, 2005 Posted June 2, 2005 Polnegrzyby napisał(a):dbsst napisał(a):qrde zarrrrabiste szczegolnie TY mi sie podobasz :D Dziękuję:) Trochę siebie ulepszyłam:) Wiesz na tym zdjęciu co robiłam z niego rysunek, wyglądam jak zupełny freak:) Agabass dziękuję także eeeeeeeeeeee to czekam na orginal :D ;) :D Quote
Diana14 Posted June 6, 2005 Author Posted June 6, 2005 Jak mi się uda to dzisiaj jeszcze albo jutro wrzuce fotkę szkicu Mejka mrówki :grins: Quote
Diana14 Posted June 7, 2005 Author Posted June 7, 2005 Zdjęcie Mejka mrówki i mój szkic... http://img.photobucket.com/albums/v367/snooopy/KopiaObraz620.jpg Quote
mrowka Posted June 7, 2005 Posted June 7, 2005 Kochana DZIEKUJEE!!!!! Wisieneczko jestes wspaniala :calus: :iloveyou: nie moge sie napatrzec na mojego rysowanego glupola! jak zywy! :iloveyou: :loveu: D :loveu: Z :loveu: I :loveu: E :loveu: K :loveu: U :loveu: J :loveu: E :loveu: :iloveyou: W :iloveyou: I :iloveyou: S :iloveyou: I :iloveyou: E :iloveyou: N :iloveyou: K :iloveyou: O :iloveyou: Juz sie nie moge doczekac kiedy go dostane :angel: :angel: :drinking: :drinking: CUDOWNY!!! Quote
dbsst Posted June 7, 2005 Posted June 7, 2005 [quote name='mrowka']Bosko nie? :oops: :angel: :iloveyou: nioooooooooooooooo niesamowita jest ta praca i niesamowicie przystoiny Mejk :D Quote
Diana14 Posted June 8, 2005 Author Posted June 8, 2005 Dzięki sliczne :oops: Starałam się żeby się mrówci podobało :grins: :calus: Quote
mrowka Posted June 8, 2005 Posted June 8, 2005 Dianeczko dziekuje jeszcze raz!!!!!!! :calus: :iloveyou: napatrzec sie nie mogem na to cudo :oops: Quote
Koma Posted June 8, 2005 Posted June 8, 2005 A czy ktoś miałby chęc moją Komeczkę narysować?? :oops: ;) Quote
alimak Posted June 9, 2005 Posted June 9, 2005 Diana14 napisał(a):Dzięki sliczne :oops: Starałam się żeby się mrówci podobało :grins: :calus: a pona byś tak umiała namalować??????? Normalnie cudo :o Quote
Magda-Amir Posted June 9, 2005 Posted June 9, 2005 co prawda to nie są moje prace :oops: lecz mojego tatusia ale chciałam Wam pokazac, choć to nie są w większości większej psy :oops: : robal: wilk: kobra: jakieś coś jaszczurkowatego :D : i konik: mam nadzieje ze sie nikt nie pogniewa :oops: pozdr. Quote
Recommended Posts