Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

mroweczka...a co ty taka skromna.....bardzo ladne i delikatne pociagniecia olowkiemi oraz mocniej zaznaczone to co lubie czyli nochal,galki i uszka.... :D

Mrowka skoro ty tak rysowac lubisz to prac masz pewnie na peczki,wrzuc jeszcze kilka na dogomanie....albo nie,

wrzuc wszystkie!! :lol:

pozdrawiam :)

• Replies 253
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Ha! Ja też utalentowany jestem! Oto moja Fuga:

:D

mrowka, wydaje mi się, że na jednym zdjęciu pewną część ciała trochę "przerysowałaś" :wink: :lol:

Posted

Wojtek"]Ha! Ja też utalentowany jestem! Oto moja Fuga:

:D

Wojtek fuga piekna...a portret jaki kolorowy...z sie cieplo na duszy robi , i oko ma na co popatrzec :D

mrowka, wydaje mi się, że na jednym zdjęciu pewną część ciała trochę "przerysowałaś" :wink: :lol:

kompleksy ??? :evilbat: :evilbat: 8)

Posted

[quote name='dbsst']nie no Wojtek odebralo mi mowe :lol: :lol: :lol:

a ja uwazam ze w sam raz jest ta pewna czesc ciala ;) 8) :lol:

dbsst..uwazaj wojtek to cwaniak, zaraz wykreci kota ogonem i powie ze mu o "USZY" chodzilo :lol: :lol: :lol:

Posted

[quote name='Agnes']ja to malo utalentowana jestem ale siakis czas temu mi sie nudzialo :roll:

Agnes chyba raczej przesadnie skromna :wink: a nie malo utalentowana, oby czesciej ci sie tak nudzilo.... :D
piekny!!

Posted

Afgan i czarny borzoi wisialy na scianie u Rotti - zdjecia sa juz nawet robione po uroczystym zawieszeniu i okolicznosciowym :drinking:
Rottek jest u Agi 2 i Gosi, boksie u Aggi, Linki i Mrówki - ale który gdzie, to już nie wiem. Bulle [i staffik i amstaff, ktorych nie ma na fotkach] byly nagrodami na ubieglorocznej wystawie za najlepsza glowe w rasie.
Teraz maluje rozne hipopotamy rozowe i sloneczka, ktore moja siostrzyczka przykleja gdzie sie da :D

Posted

dbsst napisał(a):
hehehehehe no pewnie ze my o uszach wiec Wojtek sie nie wykreci ;)

O "graty" mi chodziło, a po Waszych wypowiedziach dziewczyny widzę, że trud rysownika w odwzorowaniu tego wielgaśnego "elementu" nie poszedł na marne :lol:

Posted

DIANA :o :o :modla: :modla: woww śliczne :loveu:

ARIADNA :modla: :modla: niesamowite te Twoje rysunki szkoda, że nie masz czasu na rysowanie............ a ja czekam cierpliwie na bieżące prace :D

AGNES :klacz: :klacz: :klacz: :klacz:

TUFI u mnie cała szyba w pokoju jest obklejona :)) :D

Posted

[quote name='dbsst']tufi WSPANIALE

http://www.psiaki.com.pl/details.php?image_id=352 a ten boksia z przekrzywiona glowka cudniasty

A ten boksiu wisi u mnie na scianie :grins: Tufi dziekuje :calus:boksio jest przesliczny

Dzieki za komplementy nie spodziewalam sie (zacznam sie czerwienic :oops: :lol: ), ale ciezko u mnie z zachowaniem proporcji oraz nie potrafie dobrze rysowac siersci (wychodza mi brzydkie kreski :-? :roll: )Psow mam malo(jak znajde cos jeszcze to wrzuce), od niedawna probuje rysowac je wczesniej rysowalam tylko mange :wink:

Wojtek ciekawe ktora? :evilbat: :lol:
Za bardzo przejelam sie ta czescia, wkoncu chyba najwazniejsza? (Amstaff byl pierwszym psem, ktorego w calosci narysowalam ;) )
Fuga jest the best!! Ta mina! Ty to masz chlopie talent :klacz:

Agnes :klacz: kon sliczny!! :angel:

Diana :calus: :angel: skad ja to znam? ;) Piieeeknie!! :iloveyou:Juz sie nie moge doczekac mojego Mejka :angel:

Ariadna Twoje rysunki sa przesliczne :angel:

Guest bernulka
Posted

Jejku ale my mamy utalentowanych dogomaniaków! Moge poprosić o Hercie?

paździoszki :lol: