Tora Posted May 28, 2005 Posted May 28, 2005 ale wy wszystkie zdolniachy jesteście! :D Tufi - jestem pod wrażeniem :fadein: a tu takie moje byle co z painta ; ) http://img280.echo.cx/my.php?image=jamniolek7rv.jpg Quote
Koma Posted May 29, 2005 Posted May 29, 2005 To teraz moja kolej :D Przeważnie rysuję husky i ich mam najwięcej ale pare innych też się znajdzie ;) Może jakość nie najlepsza ale aparat kiepsko robi zdjęcia i musiałam niektóre nieco rozjaśnić, a że specem w tym nie jestem to chyba widać... :oops: Quote
dbsst Posted May 29, 2005 Posted May 29, 2005 o qrcze super Koma dawaj wiecej :D a moze boksera kcesz poprobowac :D Quote
Koma Posted May 29, 2005 Posted May 29, 2005 Boksera nie mam (ciężko się je rysuje) ale rottweilera tak i jeszcze ONki :) to była moja próba Komki ale kiepsko mi wyszło później jeszcze powrzucam :) (sorry za jakość fotek) Quote
dbsst Posted May 29, 2005 Posted May 29, 2005 :angel: :angel: a z tym bokserkiem to przesadzasz ;) :D Quote
Koma Posted May 29, 2005 Posted May 29, 2005 No to Ty spróbuj... :D Mi jakoś te fałdki i fafelki kiepsko wychodzą, tak nienaturalnie i dziwnie więc zrezygnowałam z ich rysowania. Ale to są moje- no dość stare prace, może jeszcze kiedyś usiądę i zobacze czy nie zapomniałam jak to się robi ;) Quote
Alicja Posted May 29, 2005 Posted May 29, 2005 Koma napisał(a):No to Ty spróbuj... :D Mi jakoś te fałdki i fafelki kiepsko wychodzą, tak nienaturalnie i dziwnie więc zrezygnowałam z ich rysowania. Ale to są moje- no dość stare prace, może jeszcze kiedyś usiądę i zobacze czy nie zapomniałam jak to się robi ;)jak się zapatrzysz w Szpile to ci wyjdą :wink: Quote
Koma Posted May 29, 2005 Posted May 29, 2005 No, że Szpila to extra modelka jest to fakt, ale do narysowania nie najłatwiejsza... :oops: A ja bardzo nerwowa jestem jak mi rysunki nie wychodzą :evilbat: Quote
dbsst Posted May 29, 2005 Posted May 29, 2005 a ja ogole nie mam skoordynowanej reki z okiem i z mozgiem ;) Quote
Koma Posted May 29, 2005 Posted May 29, 2005 Dbsst trzeba trochę popróbować a po jakimś czasie będzie psa przpypominać ;) Husky i malamuty Quote
mrowka Posted May 29, 2005 Posted May 29, 2005 Koma super! :angel: Z tymi faldkami u boksera nie jest az tak zle, gorzej u mastino.. daje przyklad ;) ogolnie on jakis taki nie proporcjonalny :roll: Quote
Diana14 Posted May 29, 2005 Author Posted May 29, 2005 mrówcia ja widzę, ze Ty facetów lubisz rysowac :P Powiem Ci tylko, ze jak Paweł zobaczył Twój szkic na ukończeniu to powiedział, ze on by się już z takiego ucieszył wiec chyba nie jest tak źle :P Quote
Koma Posted May 29, 2005 Posted May 29, 2005 Ciężko jest idealnie proporcjonalnie narysować całą sylwetkę psa... też ja częściej maluję portrety :lol: Teraz beauceron labrador malamut i malamut z husky a i jeszcze goldenek to wszystkie moje "lepsze" rysunki Quote
sh_maniak Posted May 29, 2005 Posted May 29, 2005 [quote name='Koma'] ale słodziasssss .... jak Rubin :angel: Quote
Diana14 Posted May 29, 2005 Author Posted May 29, 2005 Ten ostatni rysunek "malamut i husky" to rysowałam z tej samej ksiązki :P Jak znajdę malamutka to wkleję ale nie wiem czy komus nie dałam ;) Quote
Koma Posted May 29, 2005 Posted May 29, 2005 Diana14 napisał(a):Ten ostatni rysunek "malamut i husky" to rysowałam z tej samej ksiązki :P Jak znajdę malamutka to wkleję ale nie wiem czy komus nie dałam ;) To z jakiejś encyklopedii rysowałam :) Bardzo mi się podobały! ;) Quote
Atomic Posted May 29, 2005 Posted May 29, 2005 Przeważnie rysuję husky Koma a narysowałabyś mojego Sharpulka ?? :lol: :lol: :lol: :) Quote
Koma Posted May 29, 2005 Posted May 29, 2005 Mogłabym spróbować ale gwarancji napewno nie daję, że byłby b.podobny do oryginału bo z moją Komką mam problemy choc widzę ją nacodzień. Ale jakbyś mi podrzuciła jakąś DOBRĄ fotkę to moge spróbować :) Quote
Daisunia Posted May 29, 2005 Posted May 29, 2005 Koma narysujesz mi Daisy ?? pliss :) pozdraiwam i z góry dzieki atomic co za zbieg okoliczności ......... nie zauwazylam twojego postu hah , pozdr. Quote
Koma Posted May 29, 2005 Posted May 29, 2005 Atomic, Daisunia- możecie podesłać mi mailem jakieś fotki dobrej jakości, najlepiej pychole w profilu, ale śnupą w obiektyw też mogą być ;) I nie obiecuję, że narysuję w dzień, dwa, bo muszę znaleźć trochę wolnego czasu, nie potrafię ot tak, muszę się skupić by coś z tego wyszło a nie jakieś karykatury :evilbat: Quote
mrowka Posted May 29, 2005 Posted May 29, 2005 [quote name='Diana14']mrówcia ja widzę, ze Ty facetów lubisz rysowac :P Powiem Ci tylko, ze jak Paweł zobaczył Twój szkic na ukończeniu to powiedział, ze on by się już z takiego ucieszył wiec chyba nie jest tak źle :P Ahhh i to jak :evilbat: ale tylko ta jedna czesc Ochh kochana mi tam nawet kontury wystarcza :calus: juz sie doczekac nie moge, ciagle sie zastanawiam na ktorej scianie go powiesze :oops: :iloveyou: PS.A Pawel niech spada! Niech sie tylko odezwie do ozieb.... :evil: 8) Quote
Koma Posted May 29, 2005 Posted May 29, 2005 Odebrałam :) Na pierwszy rzut oka, myślę, że narysuję tą pierwszą fotkę, ale jeszcze pomyślę ;) To uzbrój się w cierpliwość, sądzę że w tym tygodniu powinnam na bank narysować, proszę o wyrozumiałość :) Quote
Recommended Posts