Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 253
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

To teraz moja kolej :D
Przeważnie rysuję husky i ich mam najwięcej ale pare innych też się znajdzie ;)

Może jakość nie najlepsza ale aparat kiepsko robi zdjęcia i musiałam niektóre nieco rozjaśnić, a że specem w tym nie jestem to chyba widać... :oops:

Posted

Boksera nie mam (ciężko się je rysuje) ale rottweilera tak

i jeszcze ONki :)

to była moja próba Komki ale kiepsko mi wyszło

później jeszcze powrzucam :)
(sorry za jakość fotek)

Posted

No to Ty spróbuj... :D
Mi jakoś te fałdki i fafelki kiepsko wychodzą, tak nienaturalnie i dziwnie więc zrezygnowałam z ich rysowania.

Ale to są moje- no dość stare prace, może jeszcze kiedyś usiądę i zobacze czy nie zapomniałam jak to się robi ;)

Posted

Koma napisał(a):
No to Ty spróbuj... :D
Mi jakoś te fałdki i fafelki kiepsko wychodzą, tak nienaturalnie i dziwnie więc zrezygnowałam z ich rysowania.

Ale to są moje- no dość stare prace, może jeszcze kiedyś usiądę i zobacze czy nie zapomniałam jak to się robi ;)
jak się zapatrzysz w Szpile to ci wyjdą :wink:

Posted

No, że Szpila to extra modelka jest to fakt, ale do narysowania nie najłatwiejsza... :oops:

A ja bardzo nerwowa jestem jak mi rysunki nie wychodzą :evilbat:

Posted

Koma super! :angel:
Z tymi faldkami u boksera nie jest az tak zle, gorzej u mastino..
daje przyklad ;) ogolnie on jakis taki nie proporcjonalny :roll:

Posted

mrówcia ja widzę, ze Ty facetów lubisz rysowac :P
Powiem Ci tylko, ze jak Paweł zobaczył Twój szkic na ukończeniu to powiedział, ze on by się już z takiego ucieszył wiec chyba nie jest tak źle :P

Posted

Ciężko jest idealnie proporcjonalnie narysować całą sylwetkę psa... też ja częściej maluję portrety :lol:

Teraz beauceron

labrador

malamut

i malamut z husky

a i jeszcze goldenek

to wszystkie moje "lepsze" rysunki

Posted

Ten ostatni rysunek "malamut i husky" to rysowałam z tej samej ksiązki :P Jak znajdę malamutka to wkleję ale nie wiem czy komus nie dałam ;)

Posted

Diana14 napisał(a):
Ten ostatni rysunek "malamut i husky" to rysowałam z tej samej ksiązki :P Jak znajdę malamutka to wkleję ale nie wiem czy komus nie dałam ;)

To z jakiejś encyklopedii rysowałam :)
Bardzo mi się podobały! ;)

Posted

Mogłabym spróbować ale gwarancji napewno nie daję, że byłby b.podobny do oryginału bo z moją Komką mam problemy choc widzę ją nacodzień.
Ale jakbyś mi podrzuciła jakąś DOBRĄ fotkę to moge spróbować :)

Posted

Atomic, Daisunia- możecie podesłać mi mailem jakieś fotki dobrej jakości, najlepiej pychole w profilu, ale śnupą w obiektyw też mogą być ;)

I nie obiecuję, że narysuję w dzień, dwa, bo muszę znaleźć trochę wolnego czasu, nie potrafię ot tak, muszę się skupić by coś z tego wyszło a nie jakieś karykatury :evilbat:

Posted

[quote name='Diana14']mrówcia ja widzę, ze Ty facetów lubisz rysowac :P
Powiem Ci tylko, ze jak Paweł zobaczył Twój szkic na ukończeniu to powiedział, ze on by się już z takiego ucieszył wiec chyba nie jest tak źle :P
Ahhh i to jak :evilbat: ale tylko ta jedna czesc
Ochh kochana mi tam nawet kontury wystarcza :calus: juz sie doczekac nie moge, ciagle sie zastanawiam na ktorej scianie go powiesze :oops: :iloveyou:

PS.A Pawel niech spada! Niech sie tylko odezwie do ozieb.... :evil: 8)

Posted

Odebrałam :)
Na pierwszy rzut oka, myślę, że narysuję tą pierwszą fotkę, ale jeszcze pomyślę ;)

To uzbrój się w cierpliwość, sądzę że w tym tygodniu powinnam na bank narysować, proszę o wyrozumiałość :)