Ola164 Posted September 22, 2009 Posted September 22, 2009 Jakie szelki noszą wasze psy? Jakie są najwygodniejsze dla psa? Moje psy obecnie noszą guardy, ale zastanawiam się czy nie kupić jeszcze jakiś innych :diabloti: Quote
RPG Posted September 24, 2009 Posted September 24, 2009 U mnie jeden ma skorzane drugi szmaciaki . I te i te Dingo . Wazne chyba czy te szelki sa do pracy , sportu czy na spacer . Quote
lolsferros Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 U mnie noszą takie,wygodne są jako spacerowe a i w ipo się sprawdzają. tu lepiej widać Quote
Marta_Ares Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 na spacery guardy- swietnie sie sprawdzaja:loveu: a do roweru takie: tu w innym kolorze, akurat: swietnie sie sprawdzają:loveu: a jesli do ciągnięcia roweru to tylko sledy;) Quote
Onomato-Peja Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 Mojej młodej najbardziej odpowiadają szelki ósemki z EzyDoga z takim szeeeeerokim pasem na piersi ;) Quote
cockermaister Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 Moja suczka nosi guardy ( zwykłe czare) miała kiedyś inne takie zielone z ami Playa ale wychodziła z nich :cool1: Quote
Chantell Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 a guardowe to są te z dwoma obręczami? bo już się pogubiłam Quote
Marta_Ares Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 Chantell napisał(a):a guardowe to są te z dwoma obręczami? bo już się pogubiłam tak:cool3: Quote
Chantell Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 uff... xD czyli jednak dobrze myślałam. Quote
lolsferros Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 Marta_Ares napisał(a):na spacery guardy- swietnie sie sprawdzaja:loveu: a do roweru takie: tu w innym kolorze, akurat: swietnie sie sprawdzają:loveu: a jesli do ciągnięcia roweru to tylko sledy;) Chodzą mi te szelki po głowie na zime do sanek,żeby psy dziecko ciągneły,przy okazji pieski potrenują. Quote
Ola164 Posted October 23, 2009 Author Posted October 23, 2009 A jak się nazywają takie szelki z dwoma kółkami na górze? Quote
WeronikaM Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 A jak się nazywają takie szelki z dwoma kółkami na górze? takie ?? ??? my mamy guardy :cool3: bardzo je lubimy :loveu: Quote
Onomato-Peja Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 Ola - guardy weronika - te niebieskie to szorki ;) a ja się tak zastanawiam czasami, żeby młodej niebieskie szory z dingo kupić, ale chyba sobie daruję :lol: Mało na szelkach z nią chodzę, 1 para wystarczy :lol: Quote
Ola164 Posted November 14, 2009 Author Posted November 14, 2009 Ja mam i guardy i szorki... Z tych pierwszych raz pies sie uwolnil i bylo niebezpiecznie ;/ Szorki jeszcze bez zarzutu... Quote
Monka. Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 My mamy szoki - czerwone :) Nam odpowiadają Quote
Litterka Posted November 18, 2009 Posted November 18, 2009 A my dzisiaj kupiłyśmy wreszcie czerwone, pasujące szorki. Parciane, zresztą, bo jakoś skórzane nie chciały się ułożyć. I tu pytanie: ponieważ szelki są mocno za luźne, a mają jeszcze zapas, jak powinnam je wyregulować, aby były dobre? Zostawiłam na razie luźniej pasek na szyi, a ciaśniej na klatce piersiowej. Czy dobrze? I ile luzu powinno być na paskach? I czy pasek, łączący oba poprzeczne paseczki może nie być całkowicie naciągnięty wzdłuż mostka? Quote
shagya Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 http://allegro.pl/item865831351_szelki_sanki_pies_super_frajda_rozmiar_xl.html Co myślicie o tych szelkach?? Chodzą mi po głowie już jakiś czas, tylko że nie jestem pewna ich jakości. Miał ktoś z takimi styczność?? Quote
vege* Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 Dużo osób ma takie szelki i sobie je bardzo chwalą :D Jak nie jesteś pewna tych z allegro zamów takie u TZ Marty_Ares ;) Quote
daga2508 Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 Witam! Piszecie tu na temat duuuużych psów i szelek dla nich,a ja mam takie pytanko jakie byście polecili nam szelki dla pudla miniatury? Teraz użytkujemy takie http://www.portel.pl/pasaz/towar.php?id_tow=28770&id_skl=37 Tylko że różowe. ale powoli nam już regulacja pasków się kończy więc musimy zaopatrzyć się w nowe. Prosze o radę bo u nas w zoologikach samo badziewie i jak zamówić to coś konkretnego. Pozdrawiam. Quote
gops Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 dla pudelka miniaturki polecam szelki z rogza gaurdy te dwu obreczowe ja mam pudelka i lata wlasnie w takich , w Mkach :) Quote
daga2508 Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 Dzięki za odpowiedz wezmą je pod uwagę przy zamawianiu. Pozdrawiam. Quote
elinka Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 Z wątku wynika, że guardy są najlepsze. Ale czy tu chodzi o firmę czy raczej o rodzaj szelek? Bo w necie znalazłam nieco tańsze firmy TRIXIE, jest to uprząż. No i teraz nie wiem, czym się kierować i które kupić? Pieska mam małego, do połowy łydki, może uprząż nie jest tu aż potrzebna, jednak chcę wyjść z obroży. Nie wiem, które szelki dla mojej suni wybrać? (kliknij na obrazek, aby powiększyć) i dla porównania szelki firmy Guard Quote
daga2508 Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 A co myślicie o tych: http://www.pelna-miska.pl/sklep//index.php?products=product&prod_id=1384 Quote
Recommended Posts