Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Marta & Figa napisał(a):
wystawy wystawami, trzeba mieć jeszcze kase na zawody i seminaria ;) tylko pytanie z kąd brać pieniądze, niestety trzeba było coś odrzucić...padło na wystawy.

ALe jako kibice możecie się pojawić ;p
A wogole to gdzie trenujecie? W Artemisie? Teraz treningi sa normanie w weekendy dalej mimo "mrozów" ?:diabloti:

• Replies 83
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Eee tam, nie wierze, Zecior nabierze jeszcze ogłady i pewnosci siebie i bedzie superowo :cool3:

Oj wątpie :lol:

A wogole to gdzie trenujecie? W Artemisie?

Coś ty, już od jakiegoś miesiąca jesteśmy gdzie indziej - dokładniej, extreme dog (www.extremedog.pl) i wcale zmiany nie żałuję. :multi: Aktualnie również jesteśmy po treningu.

Posted

Moze jakiś filmik ? :loveu:
Hahaha.
Od 3 dni obserwuję aukcje na allegro z fajną kamerką, tyle że nówka droga i boje się że używana dojdzie do ceny wyższej niż przewiduje... a do końca aukcji jakiś jeden dzień, hyhy trza być pozytywnych myśli! :cool3: Może wtedy pojawił by się jakiś filmik, bo niestety mój aktualny sprzęt jest godny wylądowania w koszu na śmieci. :evil_lol:

Posted

A swoją drogą... :cool1: :

[quote name='zetah']:mad: :evil_lol:

Fajnie że foty się podobają.
U nas niestety pogoda coraz brzydsza - deszcz, pogoda okropna, dzisiaj byłam z psami na spacerze w rękawiczkach i kaloszach, a i tak mi było zimno. :shake: Więc z fot pewnie nici ale postaram się wziąść za kręcenie filmów sztuczkowych.

Więc nie wymiguj się tu teraz brakiem sprzetu, tylko bierz ten co masz i krec, ja tam krece najczesciej moim pierwszym apartem cyfrowym takim 5cio letnim bodajze :diabloti: Więc CZEKAMY :diabloti: