zetah Posted September 22, 2009 Posted September 22, 2009 Nie chcę mi się wrzucać zeciakowych zdjęć do galeri Figi, a że tematu nie da się zmienić... Ziuteks doczekał się własnego. :cool3: Więc Ziuteks jest 7 miesięcznym borderkiem z hodowli Energizer, po mamusi Barze i tatusiu Gladzie - oba to triczekoladki. Jest moją wymarzoną ciapą. Ponad wszystko kocha piłeczki, które uwielbia z zamiłowaniem miętolić w pyszczku (tak samo jak szarpaki, frotki do włosów, pluszowe breloki, i wszystko inne co jej do ryjka wpadnie...) :) Z przed dwóch dni: ogólnie poniższe zdjęcie jest nieostre, etc, ale przynajmniej widać jak w całości wygląda teraz zeteks... i takie jedno... ;-) pozdrawiamy Quote
metaxa Posted September 22, 2009 Posted September 22, 2009 O Zeta się galerii doczekała! Super zdjęcia ale M A Ł O! Czekamy na więcej ! Quote
nateenanu Posted September 22, 2009 Posted September 22, 2009 Witamy Hanie, witamy Zecię !! Cudny Zet jak zawsze :loveu: wiecej fotek prosimy!! Quote
zetah Posted September 26, 2009 Author Posted September 26, 2009 okej, mam kilka fot. :D kradziej zabawek nasz nowy trikas :lol: Quote
zetah Posted September 26, 2009 Author Posted September 26, 2009 niewychowany wieśniak :angryy: (i przy okazji bałagan na stole) ekhm... zabiegi z uszami na wystawe, które i tak nic nie dały. :evil_lol: Pozdrawiamy Quote
metaxa Posted September 26, 2009 Posted September 26, 2009 Hahaha świetne!!! http://1.1.1.5/bmi/img10.imageshack.us/img10/4152/dsc0377a.jpg :loveu: Quote
jola123 Posted September 26, 2009 Posted September 26, 2009 http://img10.imageshack.us/img10/4152/dsc0377a.jpg nie ma to jak nutella na śniadanie :D ps. można wiedzieć jakimi dyskami się bawicie ?:p Quote
zetah Posted September 26, 2009 Author Posted September 26, 2009 Dziękujemy :D Na zdjęciach są hero x-tra, chociaż często ćwiczymy na jawzach, hero air, bądź fastbakach. Niedawno wróciłyśmy z wystawy. Zecia wystawiała się bardzo fajnie - wszystko było okej dopóki nie podeszłyśmy do stolika sędziego. Zeciak od początku dygał się sędziny, a gdy chciała ją obmacać za wszelką cene unikała dotyku. W końcu dała się dotknąć, co jednak skończyło się kłapnięciem pyska z czego sędzina była najwyraźniej niezadowolona (nie dziwie się jej hehe). W efekcie mamy ocene obiecującą i lokate ostatnią - 4. Nie spodziewała bym się po niej czegoś takiego... chociaż półsiostrze Ziuty też nie spodobała się sędzina, wiec może to w niej było coś nie tak. Ogólnie jestem zadolona - wystawiała się całkiem całkiem, chociaż momentami wierciła się. Ale było ok. Niedługo będą zdjęcia. pozdrawiamy Quote
metaxa Posted September 26, 2009 Posted September 26, 2009 [quote name='zetah']... chociaż półsiostrze Ziuty też nie spodobała się sędzina, wiec może to w niej było coś nie tak(...) pozdrawiamy[/quote] W niej byla coś nie tak to jest pewne bo skoro VIVA, sucza wszystkich ludzi kochajaca nie skoczyla babie do twarzy żeby ja zalizać (na 3 poprzednich wystwach malo nie sikala z radosci:shake:) tylko popatrzyła na nia dziwnie i juz... to cos pani musiala w sobie mieć. Zeta świetna, kontakt jaki macie wciąż podziwiam :loveu:. I ta Zetowa sieeeeerść .....:loveu: Czekamy na zdj:cool3: Quote
zetah Posted September 27, 2009 Author Posted September 27, 2009 Hyhy może to i prawda - za to wy idziecie jak burza... pierw Viva była 4 (?), teraz druga... rozumiem że następnym razem będzie pierwsza? :evil_lol: ;> I to na tyle. Aktualnie jedziemy na wystawe (tym razem w celach zakupienia smyczki i obróżki), więc reszta zdjęć później. Quote
metaxa Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 [quote name='zetah']Hyhy może to i prawda - za to wy idziecie jak burza... pierw Viva była 4 (?), teraz druga... rozumiem że następnym razem będzie pierwsza? :evil_lol: ;> I to na tyle. Aktualnie jedziemy na wystawe (tym razem w celach zakupienia smyczki i obróżki), więc reszta zdjęć później.[/quote] W Świerklańcu byłyśmy trzecie- ostatnie :cool3:, w Łodzi czwarte- przedostatnie :multi: No i teraz.. Viv zdecydowanie bardziej podoba sie PANIOM sedziom jak PANOM :diabloti: Ehhh a mi sie udało naszczescie na wystawie nic nie kupic.. a pokus tam bylo wieeele :diabloti: Quote
nateenanu Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 Super Haniu, super Zetku!! :D Pieknie się prezentujecie! Obie takie szałowe i eleganckie.. Szkoda, że nie mogłam Was na żywo zobaczyć, dwa razy tylko wpadłam na chwil kilka na wystawę w sobotę. Nastepnym razem na pewno pokibicuję osobićie !!! Quote
Dynamique Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 http://img10.imageshack.us/img10/6710/dsc0442z.jpg Hannah Montannah profeszjonal handling :evil_lol: Fajnie, że Zeciakowa doczekała się galeryji :loveu: Quote
Shaunell Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 O, Zeciak ma osobną galerię :razz: Dotychczas myślałam, że ma ją razem z Fiśką, ale osobna też super :cool1: ŚLIICZNE FOOTKII :loveu: Wstawiaj je często, bo uwielbiam się patrzeć na moją czekoladową ulubienicę :loveu::loveu::loveu: Co do fot z wystawy - super! Elegancko się prezentujecie i co z tego, że ostatnia lokata - w końcu liczy się zabawa, a poza tym Ziuta (uwielbiam to imię :loveu::evil_lol:) i tak zawsze dla mnie będzie najpiękniejsza, ahh :loveu::loveu::loveu: Będziecie w styczniu w Głogowie? Czekam na fotki :D H&M Quote
Shaunell Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 metaxa napisał(a):\I ta Zetowa sieeeeerść .....:loveu: Dokładnie, też mi się podoba, jest łatwa w pielęgnacji i poza tym taka mi bardziej do Zi pasuje :D Quote
konikowa Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 Zecia jest śliczna!! Zakochałam się!! P.S. Podpis;) Quote
zetah Posted September 29, 2009 Author Posted September 29, 2009 Hannah Montannah profeszjonal handling :evil_lol: :mad: :evil_lol: Będziecie w styczniu w Głogowie? Miałyśmy być ale coraz bardziej zaczynam w to wątpić. Po pierwsze; nie chcę wydawać kasy na wystawe (brawo!), bo i tak nic z nich nie mam, a po drugie boje się że znów będzie podobny incydent, tj. Zecia będzie chciała zeżreć sędziego. :mad: Ona zawsze taka była, ale co prawda nie aż tak... hm, a nie będę ukrywać że socjalizaowanie ją w tym wieku będzie baaardzo trudne. Dzisiaj obszczekała mi ludzi na ulicy... głupia baba. Dokładnie, też mi się podoba, jest łatwa w pielęgnacji Z tym to się jak najbardziej zgodze - od początku swojego żywota czesana była tylko 3 razy :razz: (strasznie boi się grzebienia - wybałusza ślepia i po czesaniu ucieka do klatki fochając się na mnie przez jakąś godzine i nie chcąc przyjśc jak ją wołam, ale to już całkiem inna historia. :evil_lol:) A przed wystawą jedynie pranie w szamponiku i git. Nastepnym razem na pewno pokibicuję osobićie !!! ... i porobisz zdjęcia! :) Fajnie że foty się podobają. U nas niestety pogoda coraz brzydsza - deszcz, pogoda okropna, dzisiaj byłam z psami na spacerze w rękawiczkach i kaloszach, a i tak mi było zimno. :shake: Więc z fot pewnie nici ale postaram się wziąść za kręcenie filmów sztuczkowych. Quote
Alusia Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 My się już znamy ale tutaj też się przywitamy :razz::loveu: Quote
Dynamique Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 U nas aktualnie 2 stopnie na dworzu :p Miodzio :roll: Quote
Shaunell Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 Miałyśmy być ale coraz bardziej zaczynam w to wątpić. Po pierwsze; nie chcę wydawać kasy na wystawe (brawo!), bo i tak nic z nich nie mam, a po drugie boje się że znów będzie podobny incydent, tj. Zecia będzie chciała zeżreć sędziego. :mad: Ona zawsze taka była, ale co prawda nie aż tak... hm, a nie będę ukrywać że socjalizaowanie ją w tym wieku będzie baaardzo trudne. Dzisiaj obszczekała mi ludzi na ulicy... głupia baba. Ehh, kto tu żałuje kasy na wystawę? :mad: E tam, macie jeszcze dużo przed sobą... A na pocieszenie - Mi to w ogóle nie była socjalizowana i dlatego teraz jest takim tchórzem :mad::shake: Z tym to się jak najbardziej zgodze - od początku swojego żywota czesana była tylko 3 razy :razz: A przed wystawą jedynie pranie w szamponiku i git. Wow! :-o Fajnie masz z tym psem :lol: Więc z fot pewnie nici ale postaram się wziąść za kręcenie filmów sztuczkowych. Koniecznie nakręć i o foty postaraj się, czekamy :cool3: Quote
Marta & Figa Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 border_collie&westie napisał(a): Ehh, kto tu żałuje kasy na wystawę? :mad: E tam, macie jeszcze dużo przed sobą... wystawy wystawami, trzeba mieć jeszcze kase na zawody i seminaria ;) tylko pytanie z kąd brać pieniądze, niestety trzeba było coś odrzucić...padło na wystawy. border_collie&westie napisał(a):A na pocieszenie - Mi to w ogóle nie była socjalizowana i dlatego teraz jest takim tchórzem :mad::shake: Zeciak był najbardziej socjalizowanym burkiem jakiego znam - częste wizyty u znajomych, wypady do rynku, spacery w centrum miasta dały dużo ale raz na małego Zeciaka napadła banda małych miziaczy i... Zeciakowe przezyło lekki szok :roll: Quote
Shaunell Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 Marta & Figa napisał(a):wystawy wystawami, trzeba mieć jeszcze kase na zawody i seminaria ;) tylko pytanie z kąd brać pieniądze, niestety trzeba było coś odrzucić...padło na wystawy. Ok, to teraz oby jak najszybciej zobaczyć Was na zawodach :razz: Co do socjalizacji - ojoj :roll: Quote
nateenanu Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 Eee tam, nie wierze, Zecior nabierze jeszcze ogłady i pewnosci siebie i bedzie superowo :cool3: Quote
Recommended Posts