Agnieszka K. Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 [quote name='Musiałek']witam a czy mogłabym prosic o stawke owczarkow australijskich ??? z góry wielkie dzieki Psy kl. szczeniat 44. AXEL MOON Carcassone Tolungo pośrednia 45. Easy KEEP ON championów 46. BROWNSUGAR SUKI młodziezy 47. DEE DEE MERLE z Kamilkove zahrady 48. Prosto Chudo FOREVER FRIEND ACRO otwarta 49. Prosto Chudo DRAGONLACE ACRO 50. Sakuro SWEET CHOCOLATE championów A EXTRA CLASS NEW ACRO Quote
Bettylion Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 My wróciliśmy z Best Puppy Maddie a Vicky rozpoczęła Młodzieżowego Championa Polski ;)))))) i miała BOB JUNIOR :) Quote
katik Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 Gratulacje dla wszystkich zwycięzców! Dla mnie wystawa bardzo udana. :) Magia - doskonała, lok. I, CWC, NDSwR. Zakończyła Championat Polski. :) Quote
macsow1 Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 moje czarne lhasa Magic of elegance Azurowa Amhara dosk 1 CWC, NDSwR, BOB :):) jeżeli ma ktoś jakies fotki czarnej lhasaczki to bylbym wdzięczny Quote
Natalia_W Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 Gratulacje dla wygranych :) zna ktoś może wyniki BIS Junior, BOG II i BOG IX i BIS :) ;)?? Quote
Agnieszka K. Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 BIS junior: 1 - CTR 2. Jamnik króliczy krótkowłosy, 3. Akita amerykańska BOG II 1. sznaucer mini cz-s - Sasquehanna KOSMOS 2. CTR 3. cos duzego ;-) Quote
Grey* Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 :) to i my się chwalimy - mój piesio Zakończył Mł. Championat :) :) Quote
Recommended Posts