Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

mrowa23 napisał(a):
a maluch jest zgloszony?

bo moga byc problemy z wpuszczeniem, nas nawet nie chcieli od tak wpuscic do Wloclawka na stadion gdzie bylo duzo miejsca

Jeśli chodzi o nas to jesteśmy zgłoszeni.

• Replies 167
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

aaa bo mi sie pokojarzylo ze jak szczeniak to za mlody (choc sama wystawiam w kl. szczeniat jedna panne swoja;) )

ktos wie czy bedzie wczesniej lista zgloszonych psow albo chociaz ilosciowo ?

Posted

Jeden sędzia na całą III grupę!!!!! Albo mało psów zgłoszonych , albo się facet "zatrze" sędziując wszystkie teriery ;-) no chyba ,że organizatorzy w ostatniej chwili dorzucą część innemu sędziemu .

Posted

No to pewnie w tym roku tyle nie będzie albo sędziowanie będzie do bani. Zresztą wcale bym się nie zdziwiła :lol: po Krajowej Terierów w Raciborzu w wykonaniu tego Pana wybrałam CACIBówkę na Słowacji

Posted

hmmm....... ciekawa jestem kiedy zamierząją podać PLAN sędziowania ??? dziś już wtorek, a tu cisza . Wczoraj próbowałam się dodzwonic do odziału - bezskutecznie oczywiście - dziś włącza się poczta...........

potwierdzenia dalej nie mam :(

Posted

Mnie nic nie wyje. ;) Dzisiaj nikt nie odbierał telefonu, bo związek jest czynny w poniedziałki i piątki od 16:00 do 19:00. Ja kiedyś dostałam potwierdzenie 2 tygodnie po wystawie... nasza cudna poczta polska