MagdaNS Posted October 20, 2009 Author Posted October 20, 2009 Hmm, ja właśnie też nie wiem, co to znaczy, może napiszę do jakiegoś moda, o co chodzi :crazyeye: Quote
Ulka18 Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 Mnie albo przekierowuje na strone angielska, albo wylogowuje. Trzeba sie liczyc z tym, ze dogo moze znow chwilowo nie dzialac. Ja napisu przy moim nicku nie widze? Mam cos tam napisane? Quote
Ra_dunia Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 Buahahaha - a ja właśnie mam dogaholick :evil_lol: W sumie się zgadza :eviltong: Chyba czas na odwyk (idę na miau- tam mnie nikt nie zna :cool1:) Quote
Reno2001 Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 U mnie na razie nic nie ma przy nicku, ale zdziwiałam się, gdy po załączeniu przed chwilką kompa musiałam sie zalogowacv na dogo, choc wcale się nie wylogowywałam :razz:. Uppppsssssssssss, EDIT właśnie się pojawiło: Dogo Master :crazyeye:. Ulka, ciekawe czym ciebie uraczą?! Byle nie Dogo Guru :diabloti:!! Quote
eloise Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 mnie też wylogowało i musiałam hasła szukać... jeszcze nie zauważyłam żadnego napisu przy swoim nicku ale kto wie... ;) Quote
halcia Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 Widze ze tu jakies nominacje....nadaja tytuły:evil_lol: Quote
anciaahk Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 Halcia nas nie nominowano;). Cieszyć się czy nie? :D Quote
Reno2001 Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 anciaahk napisał(a):Halcia nas nie nominowano;). Cieszyć się czy nie? :D Wszystko zależy, kto nominuje ... :diabloti: A tego to ja nie wiem, cholercia :razz: Quote
anciaahk Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 O. A u Ciebie znikło. I cofnęli nominację, było się wychylać? ;) Quote
halcia Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 Nas nie:evil_lol:,a Reno zdjeli...wiec nie wiem podpadła czy co?:evil_lol: Quote
Reno2001 Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 buuuuuuuu, i Ra_dunia zdegradowana ... :diabloti::diabloti::diabloti: A ja ostatnio podpadam tylko nawiedzonym :cool3: Quote
halcia Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 A Madzi zostawili....o co chodzi?:evil_lol: Quote
eloise Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 hm.. a Może to Magda się naraziła ;) dogo dzisiaj wariuje jak nie wiem co Quote
MagdaNS Posted October 21, 2009 Author Posted October 21, 2009 O rany, niezły ubaw, jak sie czyta, jakimi tytułami nas poobdarzało dogo :) No cóż, ja najwyraźniej jestem "nieźle zasłużona", bo swój napis mam dalej :). Cokolwiek on znaczy :). No a teraz dobra wiadomość :p. Ta nasza Kolusia, niby cały czas wystraszona i uciekająca, ale jak wczoraj wieczorem poszłam ją głaskać, to już wie, po co przychodzę i sama łepek do głaskania nadstawia :p. A ja powiedziałam do niej "spij sobie Maleńka, ja też już idę spać", to zaraz się poderwała i podstawiła jeszcze łepek z drugiej strony, żeby jeszcze tam ją pogłaskać :p. Chyba nie będzie tak źle, choć niewątpliwie taki Rufi by się przydał :p. Niestety, próbowałam wczoraj wysondować TZ w tej sprawie, temat raczej beznadziejny :cool1:. No tak to jest jak samodzielna baba rzuca wszystko dla chłopa, przeprowadza się na drugi koniec kraju i już przestaje być samodzielna bo nie ma swojej kasy :cool1: Quote
halcia Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 Ja tez bym chłopa wymieniła na Nele:diabloti:ale ciezko by było z utrzymaniem:eviltong:Choć Filipa wziełam przy stanowczym zakazie:evil_lol:podczas jego wyjazdu.Trzeciego nie mam szans wziąśc....Kolusia robi cały czas postepy...trzeba swoje odczekac. Quote
Ulka18 Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 Magda, to musiala byc MILOSC przez duze M, zeby tak bardzo zmienic swoje zycie, ale przeciez wiekszosc osób tak robi. Na to nie ma lekarstwa. Wierze, ze szybko i mocno staniesz na nogi we wlasnej firmie i bedziesz mogla przeforsowac pomysl na 2-giego psa. Swoja droga jakie to u nas w kraju dziwne, ze jak facet ma kase to rzadzi w rodzinie, a jak kobieta ma kase to i tak facet rzadzi, gdzie tu miejsce na milosc? I bezwglednie wiekszosc kobiet musi sie podporzadkowac. Szkoda mi tych kobiet, ktore nie pracuja, siedza w domu, bo mąż dobrze zarabia, one ciesza sie rzekomo 'wysokim' statusem spolecznym, a po ilus latach okazuje sie, ze nie maja nawet wlasnej emerytury ani nic swojego i musza sie prosic o krem przeciwzmarszczkowy :wink: Sorry za przydlugi off :p Wracajac do Kolusi, to cieszy to jej pragnienie bycia blisko Panci. Widac, ze sie suni spodobalo, oby tak dalej :kciuki: Quote
MagdaNS Posted October 21, 2009 Author Posted October 21, 2009 halcia napisał(a):Ja tez bym chłopa wymieniła na Nele:diabloti:ale ciezko by było z utrzymaniem:eviltong: No to mamy ten sam problem :diabloti: Chociaż ja nie tracę nadziei, że w końcu kiedyś stanę finansowo na nogi :p Halcia, nie orientujesz się jak jest z kosztami utrzymania Lorka? Czy ona ma już deklaracje na koszty[FONT="][/FONT] całego miesiąca? Bo jak nie, to jakiś niewielki grosz by się co miesiąc wysupłało, żeby nasz olbrzym mógł spokojnie i szczęśliwie żyć. Nie mam czasu niestety, żeby za bardzo siedzieć na dogo, mam zaległości z czasów nauki do egzaminu, w pt muszę jechać na 2 dni na badania doi Krakowa, potem szykować materiały na wyjazd do Sz-na, i tak w kółko coś... Jeszcze chcę się przymierzyć do namalowania obrazków na świąteczny bazarek dla mielczakó, tylko cały czas się zastanawiam, czy to będzie miało sens i zainteresowanie... Z jednego cieszę się najbardziej - dzięki Kolusi i Wam przypomniałam sobie, że w głębi duszy jestem nieuleczalnym dogomaniakiem :p Quote
MagdaNS Posted October 21, 2009 Author Posted October 21, 2009 Ulka18 napisał(a):Magda, to musiala byc MILOSC przez duze M, Niestety, to była miłość przez duże G czyli głupota :diabloti: No a teraz jest ktoś, kto kocha swojego tatę jak nikogo na świecie i za ten uśmiech, radość, przytulanie się do tego taty warto to wszystko jakoś wytrzymać, choć oczywiście tęsknię za czasami wolności,kiedy nie musiałam się pięć razy zastanawiać, czy i kiedy mogę coś zrobić czy powiedzieć :cool1: Jest dokładnie tak jak piszesz, ja nie tracę nadziei, że jak będę mieć swoją kasę, to i więcej niezależności odzyskam. Quote
halcia Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 Deklaracji było sporo,tylko to zamieszanie zastopowało wpłaty.:shake:Ale jak wszyscy wytropia,ze juz jest w hoteliku,mam nadzieje wpłacą,bo Lorek miał wielu kibiców.Mysle,ze nie bedzie tak zle,jak cos dam cynk;)Ja go tez traktuje specjalnie i dozywotnio wspomoge.Tez TZ utrzymuje dom,a ja ze swoich podrzucam psiakom:evil_lol: Quote
MagdaNS Posted October 21, 2009 Author Posted October 21, 2009 halcia napisał(a):Tez TZ utrzymuje dom,a ja ze swoich podrzucam psiakom:evil_lol: No to cieszy mnie, że nie tylko ja jestem taka "stuknięta" :p. Na razie pozapłacam dziewczynom za bazarki i zobaczę, jak będę stać z kasą, jakby Lori potrzebował wsparcia, to daj znać :) Quote
Ulka18 Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 Magda, na pewno sie odkujesz, potrzeba na to kilka lat, ale jestes mocną kobitą, dasz rade. Kiedys bedziesz zarabiac wiecej niz TZ, zobaczysz. Przeciez ten kryzys musi minac, a talent i pracowitosc i serce wkladane w prace, zawsze daja rezultaty. Jestes wodnikiem jak ja, wiec wiem co pisze :cool3: I tez masz ukochana Coreczke jak ja :p Moja to juz Corka lat 17, ale kiedys tez byla mala. Jesli chodzi o malowane obrazki, to na pewno beda zainteresowani. Byle nie byly za duze i za drogie, kazda dogomaniaczka lubi takie rzeczy. Quote
MagdaNS Posted October 21, 2009 Author Posted October 21, 2009 Ulka18 napisał(a): Jesli chodzi o malowane obrazki, to na pewno beda zainteresowani. Byle nie byly za duze i za drogie, kazda dogomaniaczka lubi takie rzeczy. :p:p:p W takim razie zanim wezmę się za malowanie, to zbiorę Wasze adresy e-mail i wyślę kilka dotychczasowych "próbek" do Was na konsultacje :). Najczęściej malowałam wymiar 10 x 15 albo 13 x 18 :p Quote
Ra_dunia Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 E tam... dziewczyny, nie ma co być silnymi i niezależnymi, bo takich się faceci boją :cool1: Mają jakiś problem ze swoim ego jak ich kobieta więcej zarabia. No chyba, że się trafi na jakiegoś na prawdę fajnego i poukładanego. Ale to chyba jeszcze nie w Polsce :shake: Jakby nie patrzeć - to u nas w dalszym ciągu panuje patriarchat. To pisałam ja - niezależna, niezamężna, bezdzietna ;) stara panna :evil_lol: A Kolusia to mądra dziewczyna i na pewno niedługo zupełnie się przełamie :loveu: Quote
MagdaNS Posted October 21, 2009 Author Posted October 21, 2009 Oj Radunia, Ty to jesteś super kochana dziewczyna :lol:. Wiesz, ja nie mam nic przeciwko zarabianiu więcej niż TZ, on nie musi przecież o tym wiedzieć, jakby jego ego miało chorować :evil_lol:. Quote
Ulka18 Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 [quote name='Ra_dunia']E tam... dziewczyny, nie ma co być silnymi i niezależnymi, bo takich się faceci boją :cool1: Mają jakiś problem ze swoim ego jak ich kobieta więcej zarabia. Raduniu, a ja wlasnie na taka kobitke wychowuje moja corke :diabloti: I niech sie jej boja faceci, jesli sami sa slabi i zniewiesciali i zakompleksieni. To prawda, ze w PL dominuje patriarchat, ale nie wszedzie. To pisalam ja - niezalezny singiel z odzysku z Corka Ulka lat 17,5 :evil_lol: Quote
Recommended Posts