Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

a jednak jestem złą dziewczynką :diabloti:

niestety nie kryje się z tą jaszczurką żadna historia w stylu- zrobiłam to nielegalnie u kolegi w piwnicy... ;)

Legalnie, za własne pieniądze, już po 20stce... nuda! a jaszczurka dlatego, ze... tego dnia akurat mi się spodobała w katalogu, usiadłam i już :) i nie bolało.
Mamie się podoba, tata nie ma zdania ;) Paweł też był za.
Nie żałuję, ale drugi raz bym nie zrobiła.

Posted

O bosze... eloise!

Byście, dziewuchy, zobaczyły jakie mój brat ma tatuaże, to byście z krzeseł pospadały. Na jednej ręce ma Gandalfa z ekranizacji Władcy pierścieni. Niestety nie mam zdjęć, żeby wkleić. Wszystkie tatoo ma w odcieniach granatu, jak eloise, a te, niestety, po jakimś czasie blakną i nie wyglądają już tak fajnie jak na początku.

Ja sobie nigdy nie zrobię tatuażu, a to ze względu na to, że nie znoszą długotrwałego ruchu drżącego w jednym miejscu. Po 5 minutach dziergania tą maszynką na skórze pogryzłabym tatuażystę.

Posted

eloise, ładna jaszczurka, ale nadal jestem w szoku.....
W życiu już mnie wystarczająco wiele razy kłuto, bo nie było innego wyjścia, żebym miała z własnej nieprzymuszonej woli dać się kłuć i dziergać... Nigdy w życiu!!!!
Owszem, na wakacjach pozwalam sobie zrobić tatuaże ... z henny :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

o rety...
czyżbym była jedyna z tatuażem w naszej paczce???
mam nadzieje, że mnie komisyjnie nie wyrzucicie ;)
to kłucie nie bolało- miałam wrażenie, ze kotek mnie drapie :)

a teraz zastanawiam sie, co Luna chciała napisać nt. tatuaży zanim się wyrwałam, ze mam jeden :evil_lol:

Posted

o rety o rety
Tatutaż??? Eloise naprawdę nie wierzę :).

Moja siostra w wieku właśnie ok. 20 lat zrobiła sobie skorpiona i inicjał imienia swego ówczesnego chłopaka, co to miał być na całe życie. Jaka była rozpacz, jak okazało się, że jednak nie -... i ma teraz skorpiona i płomienie :).

Posted

eloise napisał(a):
o rety...
czyżbym była jedyna z tatuażem w naszej paczce???
mam nadzieje, że mnie komisyjnie nie wyrzucicie ;)
to kłucie nie bolało- miałam wrażenie, ze kotek mnie drapie :)

a teraz zastanawiam sie, co Luna chciała napisać nt. tatuaży zanim się wyrwałam, ze mam jeden :evil_lol:

Luna to ciekawska kobita :eviltong:.
Ja nie mam, się nieraz zastanawiałam, ale musiałabym pewnie dokładnie zgłębić ew. przekaz, żeby nie dostać po głowie albo nie być braną do jakiejś dziwnej grupy:roll:;).
Moja znajoma ma to się chyba nazywa " cierniowa korona " na przedramieniu i pracuje w urzędzie. W lecie wcale się nie krępuje i chodzi w bluzkach bez ramiączek. Teraz bierze ślub i do Kościoła będzie miała narzutkę, co by dobrodzieja nie wystraszyć ;).
eloise, a to jest duże i widać? czy gdzieś na łopatce np.?

Posted

to jest na linii kręgosłupa i ma jakieś 12-15 cm
niestety widać w każdej sukience z odkrytymi plecami- niestety, bo czasem wolałabym zakryć ;)
ogólnie tatuaże mi się podobają :)

Posted

Eloise - witaj w klubie ;) Też mam :D i też na plecach :D
Jak nas dwie to już nas chyba nie wyrzucą...
Ja mam trybala - mój chiński znak zodiaku smok. W dolnej części pleców, więc w sukienkach nie widać (historia długa, skomplikowana, bolesna i zahaczająca o toksycznych rodziców :eviltong:).

Posted

E tam Ciotki, my jesteśmy bardzo postępowe i wyrozumiałe, że same nie mamy tatuaży to nic nie znaczy :eviltong::eviltong::eviltong: Ja tam nie mam ze strachu :diabloti::diabloti::diabloti:

Posted

Ra_dunia napisał(a):
Eloise - witaj w klubie ;) Też mam :D i też na plecach :D
Jak nas dwie to już nas chyba nie wyrzucą...
Ja mam trybala - mój chiński znak zodiaku smok. W dolnej części pleców, więc w sukienkach nie widać (historia długa, skomplikowana, bolesna i zahaczająca o toksycznych rodziców :eviltong:).

zazdraszczam :oops::cool3:

MagdaNS napisał(a):
E tam Ciotki, my jesteśmy bardzo postępowe i wyrozumiałe, że same nie mamy tatuaży to nic nie znaczy :eviltong::eviltong::eviltong: Ja tam nie mam ze strachu :diabloti::diabloti::diabloti:

E tam Magda, to idzie pokonać ;)

Jelena Muklanowiczówna napisał(a):
Radka, ty też dawaj zdjęci! :P

FOTKA, FOTKA!!! bardzo prosimy :cool3:

Podsumowując:

trzeba zrobić nalot Magdzie, zanietrzeźwić się:evil_lol: i cuś szalonego kobita musi wreszcie zrobić :evil_lol:.
Hmmm, jeszcze może ktoś się wypowie ;) i myślę nad jakimś następnym tematem;)

Posted

Noooo! Powinna pokazać gołą pupę temu sąsiadowi, co mu Kolusia wszystkie kury wydusiła! :D

Co Ty Jelena ;), będzie przyjemność sąsiadowi robić?:evil_lol:

Posted

Noooo! Powinna pokazać gołą pupę temu sąsiadowi, co mu Kolusia wszystkie kury wydusiła! :D

Kochana, miałabym sąsiada na sumieniu, bo jak nic "kopnąłby w kalendarz" :diabloti::diabloti::diabloti:
Jego to mi jeszcze nie szkoda, ale szkoda by było jego zony, od lat choruje na stwardnienie rozsiane i walczy, żeby nie siąść na wózku.
Nooo, stać mnie na różne szalone rzeczy, zlot dogomaniackich czarownic to super pomysł :) ponad 2000 m ogrodu, jest gdzie rozbić namioty :)

Posted

Ja tam tatuazu nie ma, bo jak Jelena bym dlugo na fotelu nie wytrzymala. U kosmetyczki masaz 20 minut moge zniesc, ale juz maske na 30 minut nie, moja kosmetyczka juz wie, ze nie da rady ze mna na dluzej niz kwadrans :eviltong: Ostatnio zobaczylam u niej, ze ma piekne rzeszy, pytam, co i jak i za ile. Ona, ze tyle i tyle, cena nawet ok. Pytam znowu ile trza lezec, a ona, ze godzine ! No i wiadomo, ze se taki rzęs nie zrobie, bo bym nie wylezala godziny bez ruchu ;-)

Posted

I miałyby psy gdzie pobiegać. Bo rozumiem, że jadą z nami? ;-)

Taaa, stary dostanie zawalu i będę miała święty spokój :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti:

Posted

Ja, jak idę do kosmetyczki, to mogę leżeć nawet trzy godziny :eviltong::eviltong::eviltong: Przynajmniej się wyśpię :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ostatnio jak robiłam farbę to usnęłam u fryzjerki na siedząco, więc tym bardziej na leżąco nie mam z tym problemów :diabloti: