eloise Posted April 9, 2011 Posted April 9, 2011 jak bum cyk cyk ;) mam prawdziwy tatuaż na plecach :) i wiedziałam, że nikt sie tego po mnie nie spodziewał! :D współczuję jelitówki!!! Quote
Jelena Muklanowiczówna Posted April 9, 2011 Posted April 9, 2011 Wrzucasz zdjęcie tego tatoo, kochana! I bez dyskusji! :eviltong: Quote
MagdaNS Posted April 9, 2011 Author Posted April 9, 2011 Jelena Muklanowiczówna napisał(a):Wrzucasz zdjęcie tego tatoo, kochana! I bez dyskusji! :eviltong: Popieram!!!!!!! Quote
eloise Posted April 9, 2011 Posted April 9, 2011 a jednak jestem złą dziewczynką :diabloti: niestety nie kryje się z tą jaszczurką żadna historia w stylu- zrobiłam to nielegalnie u kolegi w piwnicy... ;) Legalnie, za własne pieniądze, już po 20stce... nuda! a jaszczurka dlatego, ze... tego dnia akurat mi się spodobała w katalogu, usiadłam i już :) i nie bolało. Mamie się podoba, tata nie ma zdania ;) Paweł też był za. Nie żałuję, ale drugi raz bym nie zrobiła. Quote
Jelena Muklanowiczówna Posted April 9, 2011 Posted April 9, 2011 O bosze... eloise! Byście, dziewuchy, zobaczyły jakie mój brat ma tatuaże, to byście z krzeseł pospadały. Na jednej ręce ma Gandalfa z ekranizacji Władcy pierścieni. Niestety nie mam zdjęć, żeby wkleić. Wszystkie tatoo ma w odcieniach granatu, jak eloise, a te, niestety, po jakimś czasie blakną i nie wyglądają już tak fajnie jak na początku. Ja sobie nigdy nie zrobię tatuażu, a to ze względu na to, że nie znoszą długotrwałego ruchu drżącego w jednym miejscu. Po 5 minutach dziergania tą maszynką na skórze pogryzłabym tatuażystę. Quote
MagdaNS Posted April 9, 2011 Author Posted April 9, 2011 eloise, ładna jaszczurka, ale nadal jestem w szoku..... W życiu już mnie wystarczająco wiele razy kłuto, bo nie było innego wyjścia, żebym miała z własnej nieprzymuszonej woli dać się kłuć i dziergać... Nigdy w życiu!!!! Owszem, na wakacjach pozwalam sobie zrobić tatuaże ... z henny :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
eloise Posted April 10, 2011 Posted April 10, 2011 o rety... czyżbym była jedyna z tatuażem w naszej paczce??? mam nadzieje, że mnie komisyjnie nie wyrzucicie ;) to kłucie nie bolało- miałam wrażenie, ze kotek mnie drapie :) a teraz zastanawiam sie, co Luna chciała napisać nt. tatuaży zanim się wyrwałam, ze mam jeden :evil_lol: Quote
anciaahk Posted April 10, 2011 Posted April 10, 2011 o rety o rety Tatutaż??? Eloise naprawdę nie wierzę :). Moja siostra w wieku właśnie ok. 20 lat zrobiła sobie skorpiona i inicjał imienia swego ówczesnego chłopaka, co to miał być na całe życie. Jaka była rozpacz, jak okazało się, że jednak nie -... i ma teraz skorpiona i płomienie :). Quote
Luna123 Posted April 10, 2011 Posted April 10, 2011 eloise napisał(a):o rety... czyżbym była jedyna z tatuażem w naszej paczce??? mam nadzieje, że mnie komisyjnie nie wyrzucicie ;) to kłucie nie bolało- miałam wrażenie, ze kotek mnie drapie :) a teraz zastanawiam sie, co Luna chciała napisać nt. tatuaży zanim się wyrwałam, ze mam jeden :evil_lol: Luna to ciekawska kobita :eviltong:. Ja nie mam, się nieraz zastanawiałam, ale musiałabym pewnie dokładnie zgłębić ew. przekaz, żeby nie dostać po głowie albo nie być braną do jakiejś dziwnej grupy:roll:;). Moja znajoma ma to się chyba nazywa " cierniowa korona " na przedramieniu i pracuje w urzędzie. W lecie wcale się nie krępuje i chodzi w bluzkach bez ramiączek. Teraz bierze ślub i do Kościoła będzie miała narzutkę, co by dobrodzieja nie wystraszyć ;). eloise, a to jest duże i widać? czy gdzieś na łopatce np.? Quote
eloise Posted April 10, 2011 Posted April 10, 2011 to jest na linii kręgosłupa i ma jakieś 12-15 cm niestety widać w każdej sukience z odkrytymi plecami- niestety, bo czasem wolałabym zakryć ;) ogólnie tatuaże mi się podobają :) Quote
Luna123 Posted April 10, 2011 Posted April 10, 2011 to już zaspokoiłam swoją ciekawość :evil_lol: Dziękuję :razz: Quote
Ra_dunia Posted April 10, 2011 Posted April 10, 2011 Eloise - witaj w klubie ;) Też mam :D i też na plecach :D Jak nas dwie to już nas chyba nie wyrzucą... Ja mam trybala - mój chiński znak zodiaku smok. W dolnej części pleców, więc w sukienkach nie widać (historia długa, skomplikowana, bolesna i zahaczająca o toksycznych rodziców :eviltong:). Quote
MagdaNS Posted April 10, 2011 Author Posted April 10, 2011 E tam Ciotki, my jesteśmy bardzo postępowe i wyrozumiałe, że same nie mamy tatuaży to nic nie znaczy :eviltong::eviltong::eviltong: Ja tam nie mam ze strachu :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Jelena Muklanowiczówna Posted April 10, 2011 Posted April 10, 2011 Radka, ty też dawaj zdjęci! :P Quote
Luna123 Posted April 10, 2011 Posted April 10, 2011 Ra_dunia napisał(a):Eloise - witaj w klubie ;) Też mam :D i też na plecach :D Jak nas dwie to już nas chyba nie wyrzucą... Ja mam trybala - mój chiński znak zodiaku smok. W dolnej części pleców, więc w sukienkach nie widać (historia długa, skomplikowana, bolesna i zahaczająca o toksycznych rodziców :eviltong:). zazdraszczam :oops::cool3: MagdaNS napisał(a):E tam Ciotki, my jesteśmy bardzo postępowe i wyrozumiałe, że same nie mamy tatuaży to nic nie znaczy :eviltong::eviltong::eviltong: Ja tam nie mam ze strachu :diabloti::diabloti::diabloti: E tam Magda, to idzie pokonać ;) Jelena Muklanowiczówna napisał(a):Radka, ty też dawaj zdjęci! :P FOTKA, FOTKA!!! bardzo prosimy :cool3: Podsumowując: trzeba zrobić nalot Magdzie, zanietrzeźwić się:evil_lol: i cuś szalonego kobita musi wreszcie zrobić :evil_lol:. Hmmm, jeszcze może ktoś się wypowie ;) i myślę nad jakimś następnym tematem;) Quote
Jelena Muklanowiczówna Posted April 10, 2011 Posted April 10, 2011 Luna123 napisał(a):trzeba zrobić nalot Magdzie, zanietrzeźwić się:evil_lol: i cuś szalonego kobita musi wreszcie zrobić :evil_lol: Noooo! Powinna pokazać gołą pupę temu sąsiadowi, co mu Kolusia wszystkie kury wydusiła! :D Quote
Luna123 Posted April 10, 2011 Posted April 10, 2011 Jelena Muklanowiczówna napisał(a):Noooo! Powinna pokazać gołą pupę temu sąsiadowi, co mu Kolusia wszystkie kury wydusiła! :D Co Ty Jelena ;), będzie przyjemność sąsiadowi robić?:evil_lol: Quote
MagdaNS Posted April 11, 2011 Author Posted April 11, 2011 Jelena Muklanowiczówna napisał(a):Noooo! Powinna pokazać gołą pupę temu sąsiadowi, co mu Kolusia wszystkie kury wydusiła! :D Kochana, miałabym sąsiada na sumieniu, bo jak nic "kopnąłby w kalendarz" :diabloti::diabloti::diabloti: Jego to mi jeszcze nie szkoda, ale szkoda by było jego zony, od lat choruje na stwardnienie rozsiane i walczy, żeby nie siąść na wózku. Nooo, stać mnie na różne szalone rzeczy, zlot dogomaniackich czarownic to super pomysł :) ponad 2000 m ogrodu, jest gdzie rozbić namioty :) Quote
Jelena Muklanowiczówna Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 MagdaNS napisał(a):Nooo, stać mnie na różne szalone rzeczy, zlot dogomaniackich czarownic to super pomysł :) ponad 2000 m ogrodu, jest gdzie rozbić namioty :) I miałyby psy gdzie pobiegać. Bo rozumiem, że jadą z nami? ;-) Quote
Ulka18 Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 Ja tam tatuazu nie ma, bo jak Jelena bym dlugo na fotelu nie wytrzymala. U kosmetyczki masaz 20 minut moge zniesc, ale juz maske na 30 minut nie, moja kosmetyczka juz wie, ze nie da rady ze mna na dluzej niz kwadrans :eviltong: Ostatnio zobaczylam u niej, ze ma piekne rzeszy, pytam, co i jak i za ile. Ona, ze tyle i tyle, cena nawet ok. Pytam znowu ile trza lezec, a ona, ze godzine ! No i wiadomo, ze se taki rzęs nie zrobie, bo bym nie wylezala godziny bez ruchu ;-) Quote
MagdaNS Posted April 11, 2011 Author Posted April 11, 2011 Jelena Muklanowiczówna napisał(a):I miałyby psy gdzie pobiegać. Bo rozumiem, że jadą z nami? ;-) Taaa, stary dostanie zawalu i będę miała święty spokój :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: Quote
eloise Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 ja bym wzięła i psy i dzieci :diabloti: rzęsy też mi się podobają! tylko czasu nie mam-a godzinkę spokojnie bym wyleżała :) Quote
MagdaNS Posted April 11, 2011 Author Posted April 11, 2011 Ja, jak idę do kosmetyczki, to mogę leżeć nawet trzy godziny :eviltong::eviltong::eviltong: Przynajmniej się wyśpię :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ostatnio jak robiłam farbę to usnęłam u fryzjerki na siedząco, więc tym bardziej na leżąco nie mam z tym problemów :diabloti: Quote
Recommended Posts