Ulka18 Posted October 13, 2010 Posted October 13, 2010 Ja lubie jezdzic do Austrii, chetnie sie przejada do Kolusi w odwiedziny. Takze na pewno bedziemy miec info, a moze i nawet wizyte poadopcyjna machmiemy. Quote
kaskadaffik Posted October 13, 2010 Posted October 13, 2010 Super, Kolusia na łóżeczku rewelacja, ale miło popatrzeć :) Quote
MagdaNS Posted October 14, 2010 Author Posted October 14, 2010 Ja myślę, że nie trzeba będzie dużo czasu, jak Kolusia będzie przychodziła sama do Sylwii i kładła jej pod rękę główkę do głaskania :). Ona tak czasami nieśmiało robiła, jak Reda nie było w pobliżu, bo to był straszny zazdrośnik i jak tylko głaskałam Kolusię to wpadał z impetem, żeby ją "przestawić" :). Ulka18 to by była cudowna niespodzianka jakbyś mogła zobaczyć Kolusię w jej nowym domku. Ja wiem, że jej jest tam dobrze, po prostu to czuję. Quote
Ulka18 Posted October 14, 2010 Posted October 14, 2010 Kolusia juz podaza w odleglosci co prawda, ale zawsze, za Sylwia. Zdjecie powstalo po jedzonku. Sylwia wierzy, ze za 14 dni beda juz pokonane najwieksze lęki. Temat: kolusia Od: "sylvia" < Data: Cz Października 14 2010, 7:32 pm Hallo Aga Kolusia ist schon viel lockerer,sie folgt mir mit abstand schon hinterher,das foto entstand nach dem essen(sie liebt huhn,lammpansen). Ich glaube in 14 tagen hat sie die schlimmsten ängste überwunde. L.G.sylvia und Bande Quote
kaskadaffik Posted October 14, 2010 Posted October 14, 2010 Ale jaka wyczesana pięknie, nie to co u nas ;) Quote
halcia Posted October 14, 2010 Posted October 14, 2010 Ja tez w to wierzę!Bez kitu!!!!Bedzie takim delikatnym przytulaczkiem.Wyglada cudnie! Quote
MagdaNS Posted October 14, 2010 Author Posted October 14, 2010 Kolusia pięknie wyczesana! A widzicie jak ona już patrzy? Już nie jest przestraszona tylko czujna :) Widzę, że spanie w łóżeczku bardzo jej się spodobało! I super! Na to właśnie zasługuje - na miękkie ciepłe łóżeczko :). Na pewno będzie z niej delikatna przytulanka :) Bardzo dziękuję Sylwii, że dała Kolusi taki super dom:iloveyou: Quote
Ra_dunia Posted October 15, 2010 Posted October 15, 2010 Wspaniałe wieści i zdjęcia! A jak Red jedynak? Quote
MagdaNS Posted October 15, 2010 Author Posted October 15, 2010 Red jedynak super się czuje w roli jedynaka, jak chcę mu nakręcić filmik jak obżera sam maliny z krzaków to leci do mnie (znaczy się - jestem dla niego nadal ważniejsza od malin :) ), może jutro przy sobocie pstryknę mu zdjęcia. Jadę dziś do pani doktor po tabletki na odrobaczenie dla niego. Quote
agusiazet Posted October 16, 2010 Posted October 16, 2010 Zdjęcia Kolusi i jej psich towarzyszy piękne, aklimatyzuj się śliczna! Quote
Tola Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 Kolusia wygląda pięknie:loveu: Bardzo cieszę się, ze ma juz swój dom. Quote
MagdaNS Posted October 19, 2010 Author Posted October 19, 2010 Za to Redzik.... rozrabia w swoim domu :diabloti: Wróciła dzisiaj po pracy do domu, a tu... niespodzianka :diabloti: Redzik postanowił poprawić po mnie sadzenie cebulek :evil_lol: Wykopał chyba połowę, dobrze mu szło, bo lekka spulchniona ziemia :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Jak się wzięłam za zakopywanie to w zamian poznajdowałam jego "skarby" - skrzydełka od kurczaka, kości :eviltong::eviltong::eviltong: Matko, to po prostu nie do wiary, że po roku mieszkania w domu, gdzie jedzenia ma pod dostatkiem i ja jeszcze muszę pilnować TZa, żeby go nie przekarmiał, on nadal chowa jedzenie na później :shake: Poza tym miewa się świetnie, najbardziej chce mi się śmiać, jak o wpół do siódmej rano idę do garażu po auto, a on wychodzi taki zaspany z psiego domku :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
majuska Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 Gdybyś Madziu miała jakieś fotki "osiągnięć" Redzika to możesz chłopaka poreklamować na tym wątku::diabloti: http://www.dogomania.pl/threads/192687-SZKODNIKI-czyli-doceń-zwierza-swego-bo-mogłaś-mieć-gorszego Quote
MagdaNS Posted October 20, 2010 Author Posted October 20, 2010 niezłe majuska :) będę zaglądać, i - mam nadzieję - jak najmniej wklejać ;) wątek godny polecenia ;) Quote
Ulka18 Posted October 22, 2010 Posted October 22, 2010 Kolusia ma sie dobrze, wita swoja Pania kiedy wraca do domu. Zostala wykapana, wyczesana, koltuny powycinane (tego Kolusia bardzo nie lubi). Niestety zdjec nie ma, bo Kolusia bardzo boi sie aparatu. Hallo Aga Wollte schon öfters von Kolusia Fotos machen und Dir schicken,aber ich habe gemerkt das sie panische Angst von der Kamera hat,(wer weiss was die arme kleine erlebt hat). Kolusia begrüsst mich schon wenn ich nach Hause komme,sie ist immer in meiner nähe, Sie wurde auch gebadet,gekämmt ,und ich musste ihr noch viele Knoten rausschneiden(kolusia war dann echt sauer auf mich). Ausserdem schläft sie total gerne neben den Ofen,Kolusia wird von tag zu tag besser. Liebe Grüsse Sylvia und Kolusia Quote
halcia Posted October 22, 2010 Posted October 22, 2010 I dobrze,ze jej Pani tego oszczędza,póki Kolusia nie zadomowi sie na 100%.Zdjęcia są w końcu tylko dla nas,a my wierzymy ,ze jest jej dobrze. Quote
eloise Posted October 22, 2010 Posted October 22, 2010 chyba bardzo z "nacka z niecka" zrobione, bo nie zdążyła się skulić ani zrobić tych swoich przerażonych oczek... :) super! Quote
Ra_dunia Posted October 22, 2010 Posted October 22, 2010 to zakopywanie to wcale nie musi być związane z tym, że kiedyś Redzik był głodny :) Niektóre psiaki mają to chyba w genach :) Quote
magenka1 Posted October 22, 2010 Posted October 22, 2010 fajnie zrobione ogrodzenie psiaki nie widzą kto idzie i nie denerwują się , Kolusiu wszystkiego dobrego w nowym domku ! Quote
Ulka18 Posted October 22, 2010 Posted October 22, 2010 Tez zwrocilam uwage na ogrodzenie, prawie jak dla kotow szczelne i nie widac nic co jest na drodze. Quote
MagdaNS Posted October 23, 2010 Author Posted October 23, 2010 Cieszę się niesamowicie, że moja psia dziewczynka fajnie się miewa w nowym domku. Ogrodzenie super, mam nadzieję, że nowi Państwo mają podmurówkę i Kolusia nie będzie im się podkopywała pod płotem. Ona faktycznie na co dzień jest inna, a jak zobaczy aparat, to przerażona do potęgi. Ulka18 śliczne dzięki za wieści z nowego Kolusiowego domku :Rose:. Chyba czas, żebym zmieniła avatar, bo Redzik miałby pełne prawo się pogniewać :) Quote
MagdaNS Posted October 28, 2010 Author Posted October 28, 2010 Redzik pozdrawia jesiennie cioteczki :) Quote
halcia Posted October 28, 2010 Posted October 28, 2010 He,he jaki dumny z nowej zabawki...:evil_lol: Quote
Recommended Posts