Ulka18 Posted July 7, 2010 Posted July 7, 2010 Karolciasz, na poprzednich 2 stronach sa foty oraz teksty do ogloszen. Sa dwie wersje tekstu - Eloise i Radunia. Zdjecia sa tez na 1-szej stronie. Dzieki Ci wielkie :calus: Quote
MagdaNS Posted July 7, 2010 Author Posted July 7, 2010 karolciasz28 napisał(a):Później poogłaszam Kolusię. A mamy tekst i fajne foty, sorry że pytam ale taraz nie mam czasu aby przeglądnąć wątek. ;-) karolciasz28 bardzo dziękuję, że zajrzałaś na wątek :) Filmiki z Kolusią są jeszcze w poście 876, ale zobaczcie z głośnikami, bo ja w pracy nie mam, który by się nadawał do ogłoszeń poza filmikiem Kaskadaffik, a zdjęcia są też w poście 880. Muszę jeszcze raz przetrzepać drugiego laptopa w domu, może tam jeszcze się coś zachowało, przecież ja miałam tyle zdjęć Kolusi... edit: jeszcze w tych moich filmikach na YouTube jest taki z zimy, gdzie Kolusia biega z podniesionym ogonkiem, ale więcej tam Reda... Quote
karolciasz28 Posted July 7, 2010 Posted July 7, 2010 Ogłoszenia: kupię psa, przygarnij zwierzaka, adopcje psów, adopcja psa, cafeanimal, animalia, e-zwierzak, mam misia, mam ofertę, szerlok-Rzeszów, tu sprzedaj, top-ogloszenia, patsy, e-oferty, ojej, pet world, pineska, gumtree, morusek, rzeszowiak, najpewniej Quote
MagdaNS Posted July 7, 2010 Author Posted July 7, 2010 Karolciasz28 jesteś niesamowita! :loveu: Ślicznie Tobie dziękuję w imieniu własnym i Kolusi :Rose: Quote
kaskadaffik Posted July 7, 2010 Posted July 7, 2010 A szlak, zdjecia dzisiaj chciałąm zrobić piękne, nawet nówki baterie kupiłam :crazyeye: A tu lało jak z cebra u nas, zdjęcia doopowate i kiszka, niestety nie ma co wklejać , karma przyszła, Kolusia juz jadła ją dzisiaj i czuje się bardzo dobrze :) Quote
Ra_dunia Posted July 7, 2010 Posted July 7, 2010 ma być znowu ładnie, więc i zdjęcia na pewno niedługo zrobisz ;) Wygłaskaj od nas wszystkich Kolusię. Quote
MagdaNS Posted July 7, 2010 Author Posted July 7, 2010 Kaskadaffik ogromnie podziękowania za wieści i zapał fotograficzny :). Na pewno wyjdą Ci pięknie zdjęcia jak się słońce pokaże. Fajnie że karma doszła :) Ja jak patrzę na zdjęcia, na jej słodki pyszczek, to wyję, bo jeszcze dziś moje palce pamiętają, jakie ona ma tam mięciutkie delikatne futerko... i ja go już nigdy nie pogłaskam.... Quote
MagdaNS Posted July 9, 2010 Author Posted July 9, 2010 Cześć moja Maleńka.... Ciekawe co tam u Ciebie słychać pysiaczku... Kasia na pewno zrobiła Ci piękne zdjęcia, a jak nie zrobiła to zrobi. Tęsknię za Tobą okrutnie.... Quote
kaskadaffik Posted July 9, 2010 Posted July 9, 2010 Napewno Kasia nie zrobiła :( Podrzucili nam szczeniaka na hotel, Odyn przyprawiał mnie nas o zawał próbą "zejścia".... Dziś mam cykać Borsunię to i Kolunię :) Mój Lobi zostaje w hotelu to możę z Kolusią zamieszka jak się polubią :) Proszę zaglądnijcie od czasu do czasu, ja wyjeżdżam dzisiaj, więc chłopoczka nikt nie podrzuci na pierwszą... http://www.dogomania.pl/threads/188809-Malutki-Tiger-z-rowu-wyrzucony-jak-%C5%9Bmie%C4%87-!!!-szuka-domku-Mielec Quote
MagdaNS Posted July 10, 2010 Author Posted July 10, 2010 Redzik pozdrawia :bye: Ciekawe jak tam się miewa moje psie dziecko.... :roll: Patrzeć na nich obu nie mogę.... Dzisiaj zlałam wodą z węża kury sąsiadowi, normalnie jakichś morderczych instynktów dostaję... :diabloti: On ma nowe kury, a moja psinka nie ma domu....:-( Quote
Ulka18 Posted July 10, 2010 Posted July 10, 2010 Redzik to kawal chlopa, nie powiem, nie powiem. Futro ma takie jak w zimie, ciekawe czy mu nie gorąco. Kasi nie bedzie 2 tygodnie, wiec nie bedziemy miec wiesci z hoteliku, chyba, ze my z Halcia sie wybierzemy przy okazji rozmow z mieleckim schroniskiem. Quote
MagdaNS Posted July 10, 2010 Author Posted July 10, 2010 No właśnie wiem, że Kasia pojechała na urlop, mam nadzieję, że kto inny tam wygłaska moją psinkę, zadzwonię po niedzieli do Pani Asi i zapytam, jak ona się miewa... Jestem okropnie przemęczona i może dlatego mam raczej pesymistyczny nastrój co do szybkiego znalezienia nowego domu dla Kolusi, wyć mi się chce, że przeze mnie znowu poszła na poniewierkę... Pocieszam się tylko, że zimy nie musiała spędzić w schronie, że chociaż trochę miała swoich ludzi, że przestała się tak bać... U Pani Asi taki piękny ogród, może choć troszkę się czuje jak u siebie w domu.... Quote
eloise Posted July 10, 2010 Posted July 10, 2010 Magda, znajdziemy Kolusi dom, nie martw się tak bardzo! Quote
MagdaNS Posted July 10, 2010 Author Posted July 10, 2010 Eloise co ja bym dała, żeby choć jeszcze na chwilę przytulic twarz do jej miękkiego futerka na pyszczku, pogłaskać ją, zobaczyć jak merda ogonkiem na mój widok.... Jak tylko ot ym myślę, to mam ochotę sama iść wydusić te głupie kury, te co przeżyły i te nowe. Nienawidzę kur. Od tygodnia. Idę spać, bo mi z przemęczenia już krew leci z nosa, a jutro muszę znów cały dzień robić papiery. Jak dobrze, że za 10 dni jedziemy z Martusią nad morze, to się wyśpię. Bez TZa jedziemy oczywiście. Quote
Filipki Posted July 10, 2010 Posted July 10, 2010 Redzik przepiękny, pewnie mu gorąco, taki los futrzaków, myśmy z naszych wyczesali dosłownie 2 wiadra futra, a i tak ożywiają sie dopiero wieczorem. Magda Kolusia znajdzie dobry dom, a może lepiej poczekać dłużęj? Popatrz na naszego Jarusia . Siedział u Murki najdłużej z naszych, ale domku można mu pozazdrościć. Inne szły szybciej, ale zdarzały się powroty, albo brak wiadomości. Wiem ,że Ci ciężko, sama chętnie bym Ci pomogła udusić te kury,:diabloti:, ale i tak to nic nie zmieni:shake: Quote
Tola Posted July 10, 2010 Posted July 10, 2010 MagdaNS napisał(a):Eloise co ja bym dała, żeby choć jeszcze na chwilę przytulic twarz do jej miękkiego futerka na pyszczku, pogłaskać ją, zobaczyć jak merda ogonkiem na mój widok.... Jak tylko ot ym myślę, to mam ochotę sama iść wydusić te głupie kury, te co przeżyły i te nowe. Nienawidzę kur. Od tygodnia. Idę spać, bo mi z przemęczenia już krew leci z nosa, a jutro muszę znów cały dzień robić papiery. Jak dobrze, że za 10 dni jedziemy z Martusią nad morze, to się wyśpię. Bez TZa jedziemy oczywiście. Czytam i popłakuję sobie; tak, jakbym czuła tę Twoją tęsknotę za Kolusią:-( Jak ci faceci potafią ranic:shake: A Redzik wygląda pięknie:loveu: Quote
Ra_dunia Posted July 12, 2010 Posted July 12, 2010 Magda - kury niczemu nie winne... to nie one zażądały zniknięcia Kolusi... A nad to morze nie jedziecie przez przypadek przez Poznań ;) ? Quote
magenka1 Posted July 12, 2010 Posted July 12, 2010 Magdo czytam po Cichu to co się u Ciebie dzieje, jest mi naprawdę przykro, takich sytuacjach po prostu brak słów Mieszkam z rodzicami mimo, ze już jestem dorosła , moja mama ma kilka kur i moje psy jak są pojedyńczo to nic im nie zrobią ale jak trójka razem wyskoczy to już wielka masakra nie wiem co by się stało jak by któroś kurę mamie zjadli , kury też mają u nas dożywocie. Najwonniejsze , że Kolusia jest bezpieczna nie siedzi w schronie , Quote
MagdaNS Posted July 12, 2010 Author Posted July 12, 2010 Ra_dunia napisał(a):A nad to morze nie jedziecie przez przypadek przez Poznań ;) ? No pociąg jedzie przez Poznań, jedzie :) Pewnie gdzieś koło 3 nad ranem :) Ale jakbyś chciała się tak kiedyś ze mną spotkać, a nawet mnie przewaletować, to ja się chcę wybrać na szkolenie w listopadzie do Poznania :) To wtedy sie uśmiechnę nieśmiało :) Quote
MagdaNS Posted July 12, 2010 Author Posted July 12, 2010 [quote name='Ra_dunia']A nad to morze nie jedziecie przez przypadek przez Poznań ;) ? No pociąg jedzie przez Poznań, jedzie :) Pewnie gdzieś koło 3 nad ranem :) Ale jakbyś chciała się tak kiedyś ze mną spotkać, a nawet mnie przewaletować, to ja się chcę wybrać na szkolenie w listopadzie do Poznania :) To wtedy się uśmiechnę nieśmiało :) Magenka1 sama widzisz, jak z tymi durnymi kurami... ale Red podobno nawet palcem nie kiwnął, leżał po naszej stronie trawnika i płotu, patrzył i nawet nie szczekał... Quote
agusiazet Posted July 12, 2010 Posted July 12, 2010 Magdo, Asia zadba o Kolusię, tam wszystkie psiaki mają dobrze, nawet te domowe. Mój Sony też tam bywa i nigdy nie narzeka, nawet na zdjęcia reklamujące hotelik się załapał:) Taka śliczna dziewczynka jak Twoja długo nie będzie czekać na domek. Czy Redzik też jedzie na wakacje? Quote
MagdaNS Posted July 13, 2010 Author Posted July 13, 2010 Nie, Redzik zostaje z panciem :) Będą sobie robić kawalerskie :) mam tylko nadzieję, że jak wrócę to Red nie będzie szerszy jak dłuższy :) Dzisiaj będę dzwonić do Pani Asi, zapytam, jak tam Kolusia. Quote
Ra_dunia Posted July 13, 2010 Posted July 13, 2010 Magda - serdecznie zapraszam :) może być i w listopadzie ;) Quote
Recommended Posts