Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Mam ochotę spać bez końca :) Martusia pojechała właśnie z babcią do kuzyna do przedszkola na występy z okazji Dnia Babci, a ja miałam porobić papiery. Co niniejszym czynię, jak widać :)

• 3 weeks later...
Posted

Dziewczyny- jesteście niesamowite!!! Bardzo dziękuję :) Nie da się ukryć - stara już ze mnie ciotka, jeszcze chwila i będzie czterdziestka na karku... matko, przecież ja nie mogę być taka stara :diabloti:
A kto ma konto na FB na którym bywam rzadko - zapraszam, bo wrzuciłam zdjęcia z sesji urodzinowej Mojej Pociechy ;)

• 1 month later...
Posted

Są wiosenne wieści od Kolusi!!!
Sylvia napisała, że były na czyszczeniu kamienia, jeden ząbek trzeba było usunąć - bez zwątpienia stwierdzam, że ząbki Kolusi są teraz super :)

A poniżej królewna w pięknym czerwonym łożu :)

Dziękuję Ulce18 za przesłanie mi wiadomości od Sylvii :loveu::loveu::loveu:

• 1 month later...
  • 3 months later...
Posted

Ło matko, wielkie dzięki Jelena :) O tej porze to nawet mąż mi nie złożył jeszcze życzeń :)
mam nowe zdjęcia Redzika, ale oczywiście nie mam kiedy wrzucić :)

Posted

[quote name='MagdaNS']Ło matko, wielkie dzięki Jelena :) O tej porze to nawet mąż mi nie złożył jeszcze życzeń :)
mam nowe zdjęcia Redzika, ale oczywiście nie mam kiedy wrzucić :)[/QUOTE]
Zaglądam rzadko, ale zdjęc Redzika nie mogę przegapić;)

• 2 months later...
Posted

Chciałabym oficjalnie zawiadomić, że nasz Redzik jest nie tylko wielorasowcem, ale też .... wielozwierzakiem. A dokładnie psowiewiórką :).
Mam w ogrodzie trzy orzechy włoskie, takie z których spadają wielkie orzechy w cienkiej skorupce. nadeszła jesień, więc zbieramy orzechy. Co któryś orzech jest jednak wyjedzony, wygryziony, leży tylko kawałek skorupki. Aż do minionej niedzieli była pewna, że to robota wiewiórek, zamieszkujących okolicę. W niedzielę zaś na własne oczy zobaczyłam, czyja to naprawdę robota :evil_lol: Powiedziałam mu, że jak tak bardzo lubi orzechy to tzra było mówić, poobieram z łupek, podrzucę gotowe, a nie żeby biedak musiał wygryzać dziury w skorupkach :diabloti:
Zdjęcia robiłam już ze trzy razy ale ciągle brak czasu na wrzucanie, może w sobotę się zmobilizuję, za racji powolnego wychodzenia z zaległości domowo - papierowych spowodowanych nauką do egzaminu. Ku przestrodze powiem tylko, że mój maraton z pracą i nauką zakończył się w zeszły piątek zasłabnięciem w pracy i jazdą na sygnale do szpitala. W szpitalu obejrzeli, zbadali, ochrzanili jak się można doprowadzić do stanu takiego przemęczenia i wypisali do domu. Dostałam jakieś zastrzyki na wzmocnienie, niestety ponoć bardzo bolesne. Muszę w końcu nabrać odwagi, wykupić z apteki i zacząć je brać.

Posted

Magda! Nareszcie się odezwałaś! Nie strasz nas Kobieto!!!
Szablony jesienne doszły? Coś czuję, że mogłam wysłać gotowce do przyklejenia a nie same szablony :)
Mnie też brak mobilizacji do wstawienia zdjęć, a zaległości mam jak zawsze mnóstwo.
Na nasze 4 psy tylko jeden zjada orzechy i ma nieziemską frajdę z rozłupywania skorupek :)
Pozdrawiamy cieplutko!!

Posted

Lojezzooo Magda, Ty sie szanuj kobieto. Te zastrzyki wykup i wez, nawet jesli to wit B bedzie, to wytrzymasz. Oby sie tylko organizm wzmocnil. Moze dalabys rade godzinke dluzej spac, to organizm by sie zdazyl zregenerowac.
Trzymam kciuki za Ciebie bardzo mocno :kciuki:

Posted

Eloise, szablony doszły - ogromne dzięki, przepraszam, jeśli w tym nawale nie podziękowałam od razu. Martusia się bardzo cieszyła, na razie wykorzystali je ... u Martusi w przedszkolu, bo jesień w pełni, a ja nadal się oganiam od zaległości.
Egzamin zdałam, dzięki kochanej Halci już w dniu ogłoszenia wyników wiedziałam, ile mam punktów, bo pojechała specjalnie do Rzeszowa mi je sprawdzić.
Zastrzyki to mieszkanka witamin z grupy B, na razie się okazało, że preparatu od roku nie ma w sprzedaży, więc koleżanka koleżanki (aptekarka) obszukuje wszystko co się da, bo podobno to naprawdę stawia na nogi takich jak ja :). Poza tym od dwóch tygodni chodzę na intensywną rehabilitację kręgosłupa - prądy, lampa na podczerwień i masaże, masaże, masaże.... Na kręgosłupie szyjnym wciąż się drę jak obłąkana, do tego mam jakiś stan zaplny prawego barku, na razie staramy się to wyleczyć metodami niekonwencjalnymi :).
Poza tym, że w ostatnim tygodniu zostałam kilkukrotnie obrzucona stekiem absurdalnych zarzutów bzdur i wyzwisk od mieszkańców moich "ukochanych" wspólnot to jakoś żyję i dobrze, że mam "futro" w które się można wypłakać. "Futro" niestety najlepiej szaleje z radości akurat wtedy, gdy nie mam aparatu, a tak bardzo chciałabym Wam pokazać, jak on z radości biega jak persching w kółko, gdy się cieszy, żadna łapka mu wtedy nie przeszkadza :).
Jelena - przedsmak zdjęć ślubnych widziałam - czekam na resztę z niecierpliwością :) Cudnie wyglądałaś w białej sukni z czerwonymi kwiatami :)

Posted

Madzia ja,tylko jestem z Rzeszowa,tylko obrzeza/kiedys teren podmiejski,obecnie przyłączony./A potwierdzili Ci to już oficjałką do domu?Ja tylko dodam,ze Madzia przekroczyła 100 punktów,a takich osób na liscie było ok.1/4.No to pewnie do zobaczenia w Rz-wie.

Posted

Tak, dostałam do domu oficjalne zawiadomienie: 119 puntów :). W poniedziałek goniłam do Rzeszowa złożyć osobiście papiery o wpis na listę aplikantów. Pierwszy raz jechałam sama do Rzeszowa (bo na egzamin zawiózł mnie TZ), więc "przy pomocy" nawigacji pobiłam rekord trasy: 3 godz. 15 min z objechaniem całego Tarnowa :diabloti:. Z powrotem na szczęście było lepiej, tym bardziej że to był maraton "wyjechać z Sącza po 9.00 (bo wtedy otwiera się punkt Krajowego Rejestru Karnego) i wrócić przed 16 (bo wtedy zamykają przedszkole Marty) :evil_lol:
Zdążyłam, a nawet wracając z Rzeszowa wjechałam na właściwą obwodnicę Tarnowa :diabloti:
Pod koniec grudnia ma być ślubowanie, to - jakby cuś - wproszę się na herbatę do Halci :loveu:
Red na tym zdjęciu jest po prostu kapitalny, zresztą on w ogóle jest kapitalny - połączanie włóczykija z hrabią Monte Christo :)