Maga100 Posted December 5, 2005 Author Posted December 5, 2005 Jestem, żyję, z dogo nie mam - o dziwo! - problemów, ale nowy tydzień się zaczął i czasu nie mam :-? Quote
mmbbaj Posted December 5, 2005 Posted December 5, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):mmbbaj napisał(a):Maga! coś Ty tak zamilkła? :o To do Ciebie niepodobne :-?może Maga tysz ma problem z Dogo :-? To wyobrażam sobie jaka jest wkurzona! :silly:.... :-? Quote
mmbbaj Posted December 5, 2005 Posted December 5, 2005 Maga100 napisał(a):Jestem, żyję, z dogo nie mam - o dziwo! - problemów, ale nowy tydzień się zaczął i czasu nie mam :-? :o :o :o :lol: ..........wieczorem? :wink: Quote
Alicja Posted December 5, 2005 Posted December 5, 2005 Maga100 napisał(a):Jestem, żyję, z dogo nie mam - o dziwo! - problemów, ale nowy tydzień się zaczął i czasu nie mam :-? :wink: to wpadnij na drinka do Ozzulca :lol: Quote
Maga100 Posted December 5, 2005 Author Posted December 5, 2005 mmbbaj napisał(a):Maga100 napisał(a):Jestem, żyję, z dogo nie mam - o dziwo! - problemów, ale nowy tydzień się zaczął i czasu nie mam :-? :o :o :o :lol: ..........wieczorem? :wink: :evil: jakoś się nie chcą się niektóre rzeczy w domu robić same :-? Quote
Maga100 Posted December 6, 2005 Author Posted December 6, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):Halo och, Alicjo, dziękuję, dziękuje 8) ciekawe co on tam ma w tym worku na plecach... 8) Quote
PIKA Posted December 6, 2005 Posted December 6, 2005 Maga100 napisał(a): jakoś się nie chcą się niektóre rzeczy w domu robić same :-? I pies się nie chce sam na spacer wyprowadzać :-? Quote
Siostra Posted December 6, 2005 Posted December 6, 2005 hehehe, wygląda jak przedstawiciel grupy trzymającej władzę..., ta dostojność, ta mina godna władcy. Dooobre :D :lol: Quote
Teklunia Posted December 6, 2005 Posted December 6, 2005 Siostra napisał(a): hehehe, wygląda jak przedstawiciel grupy trzymającej władzę..., ta dostojność, ta mina godna władcy. Dooobre :D :lol: takich niebezpiecznych slow to Ty lepiej nie uzywaj, bo nam tu na Dogomanie jakas komisja sledcza wlezie :evil: ;) Quote
Ka-ka Posted December 6, 2005 Posted December 6, 2005 z taką mina i postawą-pełną godności i powagi, to nic, tylko....LEON NA PREZYDENTA :D:D:D Quote
asher Posted December 6, 2005 Posted December 6, 2005 Ka-ka napisał(a):z taką mina i postawą-pełną godności i powagi, to nic, tylko....LEON NA PREZYDENTA :D:D:DEeeee :roll: W moherowym berecie nie byłoby mu do twarzy :roll: Quote
Alicja Posted December 6, 2005 Posted December 6, 2005 asher napisał(a):Ka-ka napisał(a):z taką mina i postawą-pełną godności i powagi, to nic, tylko....LEON NA PREZYDENTA :D:D:DEeeee :roll: W moherowym berecie nie byłoby mu do twarzy :roll:to mu damy czapkie uszankie :lol: :lol: :lol: Quote
asher Posted December 6, 2005 Posted December 6, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):asher napisał(a):Ka-ka napisał(a):z taką mina i postawą-pełną godności i powagi, to nic, tylko....LEON NA PREZYDENTA :D:D:DEeeee :roll: W moherowym berecie nie byłoby mu do twarzy :roll:to mu damy czapkie uszankie :lol: :lol: :lol:I kaczy dziób do kompletu 8) Quote
Alicja Posted December 6, 2005 Posted December 6, 2005 asher napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):asher napisał(a):Ka-ka napisał(a):z taką mina i postawą-pełną godności i powagi, to nic, tylko....LEON NA PREZYDENTA :D:D:DEeeee :roll: W moherowym berecie nie byłoby mu do twarzy :roll:to mu damy czapkie uszankie :lol: :lol: :lol:I kaczy dziób do kompletu 8)no można by jeszcze płetwy dołożyć :wink: Quote
asher Posted December 6, 2005 Posted December 6, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):asher napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):asher napisał(a):Ka-ka napisał(a):z taką mina i postawą-pełną godności i powagi, to nic, tylko....LEON NA PREZYDENTA :D:D:DEeeee :roll: W moherowym berecie nie byłoby mu do twarzy :roll:to mu damy czapkie uszankie :lol: :lol: :lol:I kaczy dziób do kompletu 8)no można by jeszcze płetwy dołożyć :wink:I płytę z przebojem "Kaczuszki"!!! Quote
Alicja Posted December 6, 2005 Posted December 6, 2005 asher napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):asher napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):asher napisał(a):[quote name='Ka-ka']z taką mina i postawą-pełną godności i powagi, to nic, tylko....LEON NA PREZYDENTA :D:D:DEeeee :roll: W moherowym berecie nie byłoby mu do twarzy :roll:to mu damy czapkie uszankie :lol: :lol: :lol:I kaczy dziób do kompletu 8)no można by jeszcze płetwy dołożyć :wink:I płytę z przebojem "Kaczuszki"!!!a Maga będzie tańczyć :roll: Quote
Hanna R. Posted December 6, 2005 Posted December 6, 2005 Dziewczynki ! Nie nakręcajcie się tak bardzo ! Kto jak kto - ale nasza Magdelena NAPEWNO nie zatańczy, jak jej zagracie :evilbat: Magda, czy zdażyło Ci się wysłać meila DO SIEBIE ? Zamiast do adresata ? :evilbat: Bo wyobraź sobie, że mnie się to zdarzyło... Chyba te programy na TVN mnie odmóżdżyły :evilbat: A tak apropos Twojego oprotestowania przystojności Gezia - to przypominam Ci delikatnie, że LEON JEST JEGO BLIŹNIAKIEM :-? Quote
PIKA Posted December 6, 2005 Posted December 6, 2005 HankaRupczewska napisał(a): Magda, czy zdażyło Ci się wysłać meila DO SIEBIE ? Zamiast do adresata ? :evilbat: Bo wyobraź sobie, że mnie się to zdarzyło... :o :cunao: :cunao: a chociaz ciekawy ten mail był? :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: I zamiast do siebie to do mnie byś wysłała 8) Quote
Alka Posted December 7, 2005 Posted December 7, 2005 Magda, czy zdażyło Ci się wysłać meila DO SIEBIE ? Zamiast do adresata ? Bo wyobraź sobie, że mnie się to zdarzyło... Chyba te programy na TVN mnie odmóżdżyły Hanka, nie jesteś sama ... ja też kiedyś do siebie napisałam :oops: :oops: :oops: chciałam TZ zrobic "niespodziankę" i wysłać mu "ciekawy " mail , pytam czy sprawdzał poczte , uśmiecham się tajemniczo , a on nic... :evil: oczywiście przeczytałam go u siebie ... :wink: Quote
asher Posted December 7, 2005 Posted December 7, 2005 HankaRupczewska napisał(a):Dziewczynki ! Nie nakręcajcie się tak bardzo ! Kto jak kto - ale nasza Magdelena NAPEWNO nie zatańczy, jak jej zagracie :evilbat: Ale my Leonowi gramy, a nie Madze :roll: Maga, żyjesz????!!! ps. mnie się nie zdarzyło wysłac maila do siebie, ale zdarzyło mi sie kiedys, że w trakcie wystukiwania numeru w telefonie zapomniałam do kogo i po co dzwonię :roll: Dobrze, że to nie miała być jakaś oficjalna służbowa rozmowa, tylko zwykłe ploty z kumpelą :roll: Quote
dbsst Posted December 7, 2005 Posted December 7, 2005 o piesek preriowy :D wlasnie MAga gdzie Ty siedze tu i siedze a Ciebie nie ma i nie ma ja nie wiem :evilbat: Quote
Maga100 Posted December 7, 2005 Author Posted December 7, 2005 Jestem, jestem, ledwo zyje :-? Jakoś na nic nie mam czasu, a dzisiaj jeszcze w dodtaku boli mnie głowa :-? Chciałam wam zakomunikować, ze kocyk teściowej dokonał żywota 8) Jak już był tylko w 1001 drobnych kawałeczkach, to powędrował do kosza. Oczywiście jednak, Leon natychmiast wziął sobie - tym razem - stary ręcznik. Nie może się od niego oderwać :-? Quote
Recommended Posts