Maga100 Posted December 3, 2005 Author Posted December 3, 2005 PIKA napisał(a): A tak w ogóle witam, w trakcie doprowadzania chaupy do ładu :evilbat: o, żyjesz? 8) reszta twoich domowników też? 8) i jak? :angel: czy jest już ślicznie, ciepło, przytulnie i w ogóle? Alka, coś ci nie wyszło z tym cytatem hihihi Quote
Alka Posted December 3, 2005 Posted December 3, 2005 Alka, coś ci nie wyszło z tym cytatem hihihi Maga, poprawiłam :wink: ...to wszystko przez TZ , przez te porządki dzisiejsze :evilbat: Quote
PIKA Posted December 3, 2005 Posted December 3, 2005 Alka napisał(a):A tak w ogóle witam, w trakcie doprowadzania chaupy do ładu o tej porze już robota skonczona ? :roll: Pika, to ile okien wymienialiście ? w duzym pokoju - 2 (bez balkonu), w kuchni i w malym pokoju Przyszli o 8,45 a przed 12 robota byla skończona :o a to powinno trwac dlużej? ? :o Maga100 napisał(a): PIKA napisał(a): A tak w ogóle witam, w trakcie doprowadzania chaupy do ładu :evilbat: o, żyjesz? 8) reszta twoich domowników też? 8) A czemu mieliby nie zyć? :o Maga100 napisał(a):i jak? :angel: czy jest już ślicznie, ciepło, przytulnie i w ogóle? Noooo ba 8) I jest dodatkowy plus tego zamieszania 8) mam już porobione świateczne porządki :angel: :angel: Quote
Maga100 Posted December 3, 2005 Author Posted December 3, 2005 PIKA napisał(a): Noooo ba 8) I jest dodatkowy plus tego zamieszania 8) mam już porobione świateczne porządki :angel: :angel: i nie nabrudzisz przez 3 tygodnie?? :evilbat: Quote
Alicja Posted December 3, 2005 Posted December 3, 2005 Maga100 napisał(a):PIKA napisał(a): Noooo ba 8) I jest dodatkowy plus tego zamieszania 8) mam już porobione świateczne porządki :angel: :angel: i nie nabrudzisz przez 3 tygodnie?? :evilbat:jak nabrudzi to winę zrzuci na Ziutę :wink: :lol: Quote
Alka Posted December 3, 2005 Posted December 3, 2005 w duzym pokoju - 2 (bez balkonu), w kuchni i w malym pokoju Przyszli o 8,45 a przed 12 robota byla skończona a to powinno trwac dlużej? ? to u nas się guzdrali w takim razie :evilbat: a może dlatego ,że był spory mróz 5 okien wymieniali prawie cały dzień i jeszcze na 2 dzień kończyli... a i tak w sprawie 1 okna składaliśmy reklamację ...toż fachowcy nam się trafili :evilbat: Quote
Maga100 Posted December 3, 2005 Author Posted December 3, 2005 Nie mam zbyt wielu ani zbyt ciekawych zdjęć ze spaceru :-? Gucio, jak tylko go spuściłam ze smyczy, zaczął biegać jak szalona torpeda, zataczać corasz szersze kręgi i mieć mnie w całkowitym poważaniu. W dodatku jest to jakiś dziwny pies i smakołyki w ogóle, ale to w ogóle go nie interesują :o W końcu jak go złapałam, to już nie ryzykowałam więcej 8) oczywiście Leon nie byłby Leononem, gdyby .... smutny Gustaw, a w tle... :-? Quote
Maga100 Posted December 3, 2005 Author Posted December 3, 2005 gadający Leon Gustaw i pejzaż 8) Quote
olekg89 Posted December 3, 2005 Posted December 3, 2005 Ale kolczatki :o :evilbat: maga-znęca sie nas biednymi pieskami :lol: Quote
Patka Posted December 3, 2005 Posted December 3, 2005 O matko Lili w życiu by sie tak na sniegu nie położyła :o zimne to to mokre :evilbat: :wink: Quote
Maga100 Posted December 3, 2005 Author Posted December 3, 2005 olekg18 napisał(a):Ale kolczatki :o :evilbat: maga-znęca sie nas biednymi pieskami :lol: Sadystą jestem :evilbat: Nauczyła mnie tego Asher :evilbat: poważnie jednak: Leon uczy sie chodzenia na smyczy bez ciagania, a Gustaw jest niereformowalny i ma tyle energii, że musi miec kolczatkę, inaczej byłby nie do utrzymania na smyczy :-? Alicjarydzewska napisał(a):Gutek nic sobie nie odmroził :o 8) Patka napisał(a):O matko Lili w życiu by sie tak na sniegu nie położyła :o zimne to to mokre :evilbat: :wink: no, wcale się nie dziwię, trudno, żeby dama z arystokracji rozkładała się na śniegu 8) Gustaw ani Leon nic sobie odmrozili i obydwaj co chwila się kładli i wyciagali na tym zimnym i mokrym sniegu 8) Quote
olekg89 Posted December 3, 2005 Posted December 3, 2005 Gucio tak jak moja kaja ,ale kaja waqży 14kg :P ,ale ciągnie jak rasowy husky :evil: Quote
PIKA Posted December 3, 2005 Posted December 3, 2005 Maga a gdzie jest tyle sniegu w Wawce? :o Maga100 napisał(a):PIKA napisał(a): Noooo ba 8) I jest dodatkowy plus tego zamieszania 8) mam już porobione świateczne porządki :angel: :angel: i nie nabrudzisz przez 3 tygodnie?? :evilbat: :o no troche na pewno :o Ale pajeczyny przez 3 tygodnie to sie chyba nie wylegną? :roll: Alka napisał(a): to u nas się guzdrali w takim razie :evilbat: a może dlatego ,że był spory mróz 5 okien wymieniali prawie cały dzień i jeszcze na 2 dzień kończyli... :o :o ile ? :o To ja nie slyszalam i nie widzilam, zeby u kogos dwa dni sie pierniczyli :o Quote
agabass Posted December 3, 2005 Posted December 3, 2005 super śniegowe psiaki a Leon jak zawsze się pokłada :lol: Quote
Maga100 Posted December 3, 2005 Author Posted December 3, 2005 olekg18 napisał(a):Gucio tak jak moja kaja ,ale kaja waqży 14kg :P ,ale ciągnie jak rasowy husky :evil: Gustaw jak szarpnie, to mi ramię ze stawu wypada :-? PIKA napisał(a):Maga a gdzie jest tyle sniegu w Wawce? :o no przecież to forty :o Quote
Sabina1 Posted December 3, 2005 Posted December 3, 2005 A ja myslałam, ze dzisiaj też był wspólny spacerek, jak tydzień i 2 tyg. temu. Usiadlam przy kompie, żeby poczytac o wrażeniach i poogladać fotki, a jeszcze zapowiadala sie Mmbbaj do kompanii.........a tu nic :cry: Moze ja coś przeoczyłam ? Quote
Maga100 Posted December 3, 2005 Author Posted December 3, 2005 sabina1 napisał(a):A ja myslałam, ze dzisiaj też był wspólny spacerek, jak tydzień i 2 tyg. temu. Usiadlam przy kompie, żeby poczytac o wrażeniach i poogladać fotki, a jeszcze zapowiadala sie Mmbbaj do kompanii.........a tu nic :cry: Moze ja coś przeoczyłam ? Nie, nie przeoczyłaś :( Dzisiaj akurat nikt nie mógł :-? Ja niby byłam, ale za to z dwoma psami, więc i tak jakby ktoś był jeszcze, to musiałabym się zwinąć, bo Gustaw to dziwny jest :-? :lol: za tydzien mam jednak nadzieję.... 8) Quote
Hanna R. Posted December 3, 2005 Posted December 3, 2005 O Leon bedzie miał zapalenie płuc :cry: A Gustawa czesto gościcie ? Quote
Maga100 Posted December 3, 2005 Author Posted December 3, 2005 HankaRupczewska napisał(a):O Leon bedzie miał zapalenie płuc :cry: nie będzie! :evilbat: Przed sezonem grzewczym dostał szczepionke uodparniającą 8) Poza tym ja, jego pani, kontroluję pilnie jego stan zdrowia 8) A Gustawa czesto gościcie ? dość często, ale zawsze z tatą. Pierwszy raz gościmy go samego. I ostatni :-? Quote
asher Posted December 3, 2005 Posted December 3, 2005 Maga100 napisał(a):olekg18 napisał(a):Ale kolczatki :o :evilbat: maga-znęca sie nas biednymi pieskami :lol: Sadystą jestem :evilbat: Nauczyła mnie tego Asher :evilbat: Nie mów, że ci to radochy nie sprawia, bo i tak nie uwierzę :evilbat: A jak ci idzie świergolenie? 8) Quote
Hanna R. Posted December 4, 2005 Posted December 4, 2005 Magdaleno - wcinam prośbę między wódkę a zakąskę : Ja poproszę o fotografię drabiny. Jest mi ona NIEZBĘDNA. Poprostu. NIEZBĘDNA ! 8) Quote
Alicja Posted December 4, 2005 Posted December 4, 2005 HankaRupczewska napisał(a):Magdaleno - wcinam prośbę między wódkę a zakąskę : Ja poproszę o fotografię drabiny. Jest mi ona NIEZBĘDNA. Poprostu. NIEZBĘDNA ! 8)oh Haniu :oops: :wink: Quote
KaRa_ Posted December 4, 2005 Posted December 4, 2005 Leonek to chyba bardzo lubi śnieg, a Gustaw jaki sliczny :angel: a jakie ma imie romantyczne :lol: Quote
Maga100 Posted December 4, 2005 Author Posted December 4, 2005 Haniu, obiecuję zrobić fotkę :lol: :lol: Kara Gustaw jest bardzo romantyczny, pod warunkiem, że: -nie ma innych samców prócz Leona -nie zostaje rozdzielony ze swoim stadem -mieszka w swoim domu, a nie w moim -nie wychodzę z nim na spacer i nie spuszczam go ze smyczy :-? A teraz lecę na obiad do mamy :angel: Quote
Recommended Posts